1. Alleen Firefox werkt, Internet Explorer en Safari niet.

Re: Alleen Firefox werkt, Internet Explorer en Safari niet.

Voor zover ik weet niet. Ik heb Safari ook pas sinds 3 dagen, en toen kreeg ik die foutmelding al gelijk. Er moet iets zijn waardoor hij geen internetsignaal doorgeeft naar IE en Safari, en wel naar Firefox, maar ik heb er echt 0,0 verstand van en heb dan ook geen idee hoe je iets moet veranderen :P
 • Voor zover ik weet niet. Ik heb Safari ook pas sinds 3 dagen, en toen kreeg ik die foutmelding al gelijk. Er moet iets zijn waardoor hij geen internetsignaal doorgeeft naar IE en Safari, en wel naar Firefox, maar ik heb er echt 0,0 verstand van en heb dan ook geen idee hoe je iets moet veranderen :P
 • Heb je misschien ooit eens de proxyinstellingen van IE of Safari gewijzigd?
 • Heej,

  Sinds een jaar ongeveer gebruik ik Firefox op mijn computer. Nu wilde ik gisteren iets opzoeken met Internet Explorer, alleen als ik het open en naar de startpagina ga, krijg ik al gelijk de melding 'De webpagina kan niet worden weergegeven'. Als ik dan een willekeurige website intyp, krijg ik de melding dat of het adres ongeldig is, of weer de foutmelding dat de webpagina niet kan worden weergegeven.

  Als ik Safari open, krijg ik dit: Safari kan de pagina 'http://www.apple.com/nl/startpage/' niet openen. Fout: 'Er heeft zich een probleem voorgedaan bij de communicatie met de webproxyserver (HTTP).' (CFURLErrorDomain:306) Kies Help > Bugs aan Apple rapporteren, geef het foutnummer op en geef een beschrijving van wat u deed toen dit bericht werd weergegeven.

  Ik kan dus alleen Firefox gebruiken, maar soms wil ik dit niet aangezien ik heb gemerkt dat sommige sites iets beter zijn in andere browsers. Hoe kan ik deze browsers wel laten werken, zonder dat ik de hele tijd meldingen krijg dat de site niet geopend kan worden?

  Alvast bedankt,
  Mdog93

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren