1. Anarchy Reigns

Re: Anarchy Reigns

Lijkt me opzich best wel een vet concept.
 • Lijkt me opzich best wel een vet concept.
 • Ik zie ze liever een Bayonetta 2 of andere pure single player game maken, maar deze game wordt ook gewoon leuk. Deze gasten weten op het gebied van gameplay namelijk de concurrentie tot nu toe altijd nog ver achter zich te laten.
 • Ik wilde net zeggen, daar lijken Bayo invloeden in te zetten. Zat er niet ver naast dus:p Klinkt in ieder geval wel hip.

  + Vanquish. Dus daar kun je geen slechte gamevan maken zou je zeggen :D
 • Ik wilde net zeggen, daar lijken Bayo invloeden in te zetten. Zat er niet ver naast dus:p Klinkt in ieder geval wel hip.
 • Bron: Gamespot  Bron: Sega website

  ANARCHY REIGNSâ„¢ is een online multiplayer vechtspel. De game is van de hand van PlatinumGames, de makers van BAYONETTAâ„¢ en VANQUISHâ„¢.

  De game speelt zich af in een postapocalyptische toekomst. Het is een over-the-top vechtspel, dat zich afspeelt in een immense open fantasy-wereld. Kies uit een veelzijdige mix van menselijke en cyborg personages en waag je aan een multiplayeruitdaging waar anarchie troef is.

  ANARCHY REIGNS heeft een uitgebreide reeks multiplayermodi en spelers kunnen hun krachten meten in team coöp- of knock-outgevechten.

  KENMERKEN

  Eén groot multiplayerfeest.
  Tijdens je strijd om als enige op het slagveld overeind te blijven, word je in dit online vechtspel beloond voor creativiteit en geweld. Dankzij 8 verschillende personages waar je uit kunt kiezen, elk met hun eigen unieke stijl, wapen en kenmerkende eindmove, is dit de ultieme “survival of the fittest”.

  Verschillende spelmodi.
  ANARCHY REIGNS heeft een gevarieerd aanbod aan multiplayermodi zodat iedereen iets van zijn gading kan vinden. De game kent de volgende modi: Battle Royale, Death Match, Survival Mode en nog veel meer.

  Eén speler, twee personages.
  Je kunt in de ultieme “survival of the fittest” als Jack of als Leo spelen. Zoals altijd bij PlatinumGames geeft elk personage een unieke stijl en sfeer aan de single-player campagnemodus; de game heeft meer dan 10 uur gameplay.

  Actie trigger evenementen.
  Het A.T.E. (Action Trigger Events)-systeem activeert real-time gebeurtenissen zoals het zwarte gat, het neerstorten van een vliegtuig en bomaanvallen zodat de spelomgeving voortdurend verandert wat gameplay betreft. Er zullen nooit twee identieke matches zijn.

  Ben iig heel erg benieuwd!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren