1. [Android] Counter-Strike Portable

Re: [Android] Counter-Strike Portable

Wow dit is echt cool. Hopelijk heeft die goede controls zoals Modern Combat 3. Maar ik betwijfel of Valve hier niets aan gaat doen.
 • Wow dit is echt cool. Hopelijk heeft die goede controls zoals Modern Combat 3. Maar ik betwijfel of Valve hier niets aan gaat doen.
 • Counter-Strike 1.6 voor Android.


  Versie 1.6 van PC-shooter Counter-Strike is door ontwikkelaars van het Russische 4pda-forum overgezet naar het mobiele besturingssysteem Android. Dit wordt bericht op het XDA Developers-forum.

  De game is kosteloos verkrijgbaar in twee verschillende versies; versie 6p is geoptimaliseerd voor telefoons met Android 2.3 of nieuwer, versie 5o is voor Android 2.0. Een nieuwere versie (7) is in de maak.

  Deze mobiele versie van Counter-Strike is gemaakt met de Unity-engine. De shooter is voorzien van online multiplayer en er worden nog nieuwe maps aan de game toegevoegd. Momenteel zouden er zeshonderd spelers actief zijn in de Android-versie van het spel.

  De overzetting is gemaakt zonder toestemming van Valve, eigenaar van Counter-Strike. Het bedrijf heeft nog niet gereageerd op de onofficiële port van hun populaire game. Valve werkt zelf momenteel aan een nieuw deel in de serie, Counter-Strike: Global Offensive. Deze game wordt in de eerste helft van dit jaar verwacht voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  Download hier: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1447157

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren