1. [Android/iPhone/W7Phone/Ovi] The Impossible Game

Re: [Android/iPhone/W7Phone/Ovi] The Impossible Game

Warning; this game might result in abuse of cursewords

Demo was erg geinig, leuk voor in de trein :)
 • Warning; this game might result in abuse of cursewords

  Demo was erg geinig, leuk voor in de trein :)
 • ..Nokia Ovi.

  :lol:

  Oh lol ik kan dit zowaar spelen op mijn telefoon!

  ..nvm, ik ga toch voor de iTouch versie.

  Maar weetje, op internet is er een veel leukere, flash versie van deze game met dezelfde titel zowat… maar dan is het een soort Mario met de meest sadistische truukjes waardoor je echt het level uit je hoeft moet leren.

  Dan staat er bijvoorbeeld: this platform is a fake. Dus slim als je bent, spring je op het platform ernaast. Vervolgens verdwijnt die ook, val je dood en staat er heel droog: "and so is this one'' boven :lol:
 • Ook ik vind het een onmogelijke game. Nog geen level 100% voltooid, zelfs niet in practise-mode. Er zijn in totaal twee levels, je kan er twee bijkopen. Tijdens de les zat er iemand naast me die het uit verveling ging doen, hij heeft alle levels zonder practise-mode 100%, ziek gewoon.
 • The Impossible Game ziet er simpel uit, maar is dat allerminst. Jij bent een blokje dat op vaste snelheid over het scherm schuift. Je komt onderweg een aantal obstakels tegen, waartegen je maar één wapen hebt: springen. Je springt door het scherm aan te tikken (1 keer) of landurig vast te houden (continu springen tot je loslaat).

  De crux zit hem erin dat je je sprongen precies moet timen, soms niet moet springen, dan weer continu, dan weer niet. Het is bijna onmogelijk, vandaar ook de naam van de game.

  Het is onmogelijk, maar wel fucking verslavend. Na iedere faal begin je aan het begin van het level opnieuw, je aantal pogingen worden bijgehouden bovenin. Frustrerend, maar zeer awesome spel incl. briljante soundtrack.

  Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=bcXMd4h4Y74


  Trailers en een korte in-browser demo hier: http://www.flukedude.com/theimpossiblegame/

  Voor minder dan een euro te koop voor Android, Windows 7 Phone, iPhone en Nokia Ovi.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren