1. Animal Crossing.

Re: Animal Crossing.

AC vond ik op zich wel vett, alleen was ik er ook errug snel op uitgekeken… Die NES-games waren eigenlijk ook niet echt een verlenging van de duur, en als je alles hebt gedaan heb je het spel ook echt uitgespeeld en kan je alleen nog maar proberen meubels in je huisje te krijgen…

HM vond ik persoonlijk ook niets aan, het was na een tijdje ook niet erg leuk meer…

Maar hé, wie ben ik ?! <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
Ik vond HM op de cube ook niet echt super hoor.. de gba versie daarentegen was echt heel goed/verslavend ^^D Maar ja.. misschien vind ik het gewoon leuker in 2d dan in 3d.
 • AC vond ik op zich wel vett, alleen was ik er ook errug snel op uitgekeken… Die NES-games waren eigenlijk ook niet echt een verlenging van de duur, en als je alles hebt gedaan heb je het spel ook echt uitgespeeld en kan je alleen nog maar proberen meubels in je huisje te krijgen…

  HM vond ik persoonlijk ook niets aan, het was na een tijdje ook niet erg leuk meer…

  Maar hé, wie ben ik ?! <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Ik vond HM op de cube ook niet echt super hoor.. de gba versie daarentegen was echt heel goed/verslavend ^^D Maar ja.. misschien vind ik het gewoon leuker in 2d dan in 3d.
 • Denk ook wel dat ik hem ga halen, want in DS-versie zitten geen NES-games.
 • Op de ds versie moet je nog wel ff wachten, dus ik zou niet weten waarom niet. Echt een topspel
 • Ik heb een vraagje, zal ik AC nog kopen nu de DS-versie komt of niet.
 • @frufo www.gamespot.com

  Kep zelf AC ook, tijd lang gespeeld maar al na redelijk snelle tijd had ik alles al
  Laatste Tom nook
  Grootste Huis
  Genoeg punten voor inrichting
  Museum Redelijk vol
  Alle fruitbomen
  EN genoeg cash op de bank over om onzin van te kopen…

  Daarna nog is overnieuw begonnen maar ik was al snel uitgekeken.

  ik wou dus Harvest Moon aanschaffen maar weet het nog niet zeker
  Zal wel ANother Wonderful Life worden dan
 • animal crossing lijk me erg bruut. wat is nou leuker? animal crossing of harvest moon?

  Nou ik heb Harvest Moon nu ook voor 10 euro maar ik begrijp het niet het is zo onduidelijk ik wist niet eens van : hallo waar staat mijn huisje?
  En wat ik moet in mijn handen heb dat snap ik ook niet.

  Maar The Sims op de consoles is ook onduidelijk nee ik houd het maar bij een PC.

  Animal Crossing mischien kunnen jullie wat plaatjes plaatsen.
 • animal crossing lijk me erg bruut. wat is nou leuker? animal crossing of harvest moon?
  Ligt heel erg aan je smaak :) HM is meer een soort sim waarbij je een boerderij moet onderhouden en eventueel trouwen/kinderen krijgen etc. En hoewel ik Harvest Moon: Friends of Mineral Town echt helemaal te gek vind (gba versie) vond ik de cubeversie helemaal niet zo boeiend eigenlijk.. ik weet niet, vond het gewoon stukken leuker/verslavender/vetter op de cube.. misschien komt het doordat het in 3d is? Maar ja, de cube versie kost nog maar 15 euro dus een miskoop zul je er niet aan hebben :) Ik zou zeggen koop ze allebei :P (of iig HM:Friend of Mineral Town voor de gba + Animal Crossing).
 • animal crossing lijk me erg bruut. wat is nou leuker? animal crossing of harvest moon?
 • Nog een paar vragen: Soms hoor ik de hele tijd een kat miauwen, wat betekent dat, of wat moet je dan doen?

  Wie is die Bianca, die had geen gezicht en die moest je in de trein voor haar maken, woont die net als Rover ook nergens.

  Ik heb een brief gestuurd na iemand met:

  Hi Monique,
  How are you doing?

  From michael.

  Krijg ik een brief terug met:

  Thank you for the letter, but i dont understand your letter.
 • 3: De shop van Nook kan groter worden ja, kwestie van genoeg uitgeven in zijn winkel. de laatste fase kan alleen bereikt worden als je eerst naar een ander dorp bent gereisd.
  Is dat de de winkel met 2 verdiepingen?
 • N.frufo, ik denk dat deze ame wel iets voor jouw is.


  Kan iemand effe de gameplay beschrijven, ik vond de sims een beetje saai, za ik dat dan ook saai vinden?
  Je begint een nieuw leven in een dorpje. Je kan zelf weten of je een jongen of een meisje bent, en je dorp zal random zijn. Dat betekend dat er ontzettend weinig kans is dat je precies hetzelfde dorp te zien zal krijgen als je opnieuw begint.
  Tom Nook (winkeleigenaar) helpt je om je leven te beginnen, hij laat je een huis uitkiezen naar jou keuze (je kan tussen 4 huizen kiezen). Om dit huis terug te betalen moet je in eerste instantie allemaal klusjes voor de beste man doen bij zijn winkel (zie het als een tutorial). Nadat je dat gedaan hebt ben je in eerste instantie vrij om te doen en laten wat je wilt, maar de bedoeling is wel dat je Tom Nook de rest van het geld terugbetaalt dat je hem nog schuldig bent, en je mag hier zo lang overdoen als je zelf wilt.
  Dus je zou hem ook niet kunnen terugbetalen als je wilt maar dan wordt zijn shop niet ge-upgraded waardoor je nieuwe items kunt kopen etc.

  In het spel moet je eigenlijk aanpassen aan de samenleving, je kan bv je buren helpen met allemaal klusjes die niet vervelen (zijn er ook heel veel verschillende), je kan vissen in de rivieren/zee. Die vissen kan je naar het museum brengen zodat het museum groter word en bekender (ze hebben in het begin nagenoeg helemaal niks om te showen maar door jou spullen: insecten/vissen/prehistorische botten/schilderijen krijgen ze meer bezoekers etc). Maar je kan die vissen ook verkopen in de winkel voor cash. Insecten kun je vangen, verkopen of naar het museum brengen. Je kan dus ook botton van dinosauriers vinden die je moet sturen naar een argiologisch instituut die onderzoekt van welke soort het is enzo, die kan je voor veel geld verkopen maar ook schenken aan je museum. Als je museum helemaal vol is staat je trouwens een verrassing te wachten. Je kan communiceren met je buurtbewoners, dmv brieven sturen gewoon praten. Je kan ook je dorp "beter" maken, bomen planten, bomen kappen waar er te veel van zijn op een bepaalde plek, bloemen planten, onkruid wieden etc etc. Zo word je dorp beter en komen er steeds meer en meer mensen in je dorp te wonen (erg gaaf, elk personage is steeds weer anders en er zijn weer ontzettend veel. Ook hier geld, als je opnieuw zou beginnen zou je waarschijnlijk maar 1 of 2 mensen of zo weer terug zien (met mazzel) omdat er zoveel mensen kunnen wonen in je dorp). Hun hebben natuurlijk oko weer nieuwe behoeften etc. Je begint steeds meer geld te verdienen en je hebt eindelijk je geld terug betaalt aan Tom Nook. Nu gaat hij je huis verbouwen zodat je meer ruimte hebt (zolder/kelder/huis groter maken qua oppervlakte etc). Je kan je huis ook helemaal naar eigen smaak inrichten en gemakkelijk bv je stoel of zo verplaatsen (realtime, je ziet niet van die vakjes waar je over moet bewegen of zo, nee je loopt er gewoon naar toe naar waar je iets wilt hebben en druk op b geloof ik).

  Een erg tof aspect van de game in de ingebouwde klok van de cube die gebruik word in het spel. Wanneer het buiten dag is, is het in Animal Crossing ook dag, en als het buiten donker word, word het ook donker in jouw dorp 8]. En als het donker is zijn sommige huizen niet meer beschikbaar en is bv de winkel dicht enzo (kan je ook weer andere insecten vinden). Hetzelfde geld voor seizoenen/feestdagen. Wanneer het hier kerst is, is het dus ook kerst in Animal Crossing. En als je je verjaardag goed hebt ingevuld in het spel, krijg je op je echte verjaardag in het spel allemaal kado's van je buurtbewoners en brieven en iedereen feliciteert je enzo. Ook heeft de burgemeester af en toe speciale evenementen waarbij je bijzondere items enzo kunt krijgen waarbij je bepaalde opdrachten moet voldoen (bv een week lang op een lichttoren letten/dwz het licht aandoen in de nacht zodat ze op zee kunnen zien dat daar een lichttoren staat, en dat is maar 1 voorbeeld). Ook komen er af en toe met speciale gelegenheden bepaalde bezoekers naar je dorp waar je dingen kan kopen (bv bijzondere behang voor je huis, of een waarzegster, of iemand die meubels verkoopt, of een walrus die je zijn lievelingseten moet geven waardoor je een bijzondere item krijgt etc). Oh ja, en als je bv een paar weken niet bent geweest zijn sommige buurtbewoners ook echt bezorgd om je enzo, dat je er niet meer was en dat ze niet wisten wat er met je gebeurt was :P En ze houden ook bij hoelang je bv niet bent geweest, en in je huis zitten dan allemaal spinnen enzo omdat je zo lang neit meer in je huis bent geweest en natuurlijk weer veel onkruid in je dorp.

  Maar goed.. kort samengevat :P het is echt een tof spel, erg verslavend. De graphics zien er in het begin misschien "vreemd" uit maar na een paar uur spelen, hoort het gewoon bij het spel. Met de sims kan je je eigen huis maken en een baan enzo, maar met animal crossing leef je eigenlijk een 2e virtuele leven in een dorpje en je kan je huis niet zelf maken (je kan er zoals gezegd 1 kiezen) en helemaal inrichten enzo. Dus je kan het niet "echt" vergelijken met de sims, ik zou hem iig kopen.
  *damm lang verhaal :S*

  *edit*

  Je kan voorkomen dat je bewoners weggaan door ervoor te zorgen dat je drop goed is en dat ze het leuk vinden om in het dorp te wonen (dus dat je bv veel met hun praat enzo, ik weet niet of dat praten heel veel uitmaakt maar goed). Je dorp moet er dus wel een beetje verzorgd uitzien.
  Hoe ze weten dat het je verjaardag is heb ik hierboven al gezegd. Volgens mij kun je niet zelf evenementen houden, en je kan verhuizen naar ene andere stad door met de trein naar een ander dorp te gaan (dus spel opslaan op je memorycard en bij een vriend van je een huis uit te kiezen in zijn dorp). Maar dit is niet echt verhuizen, je hebt er alleen een huis en die kan je volgens mij ook inrichten enzo maar je huis en alles wat je daarvoor had blijft gewoon in dat andere dorp, je hebt dan eigenlijk 2 huizen. En je hoeft geloof ik niet Tom Nook weer schulden af te lossen maar dat weet ik niet meer.. zo lang geleden (had import versie omdat de eu versie toen nog niet zeker was en dus een jaar eerder dna de eu versie). Die plekken 1000 bells zijn gewoon random. Wel kan je ze zien liggen d8 ik, je ziet dan zo'n sterretje of zo erboven verschijnen wat weer weggaat (goed opletten dus :P). En je bewoners kunnen zeker wel terug reageren op je brieven. Als je er meerdere stuurt en een kado erbij doet die ze leuk vinden (zelfde manier als botten versturen naar instituut) dat sturen ze soms een brief terug met bedankt etc en ook een kado soms :). Gevonden voorwerpen heeft af en toe wat items die je kan meenemen, zelf kan je ze niet aangeven geloof ik. Wel kan je items die je neit meer nodig hebt dumpen op die "dump" of zo, dat gebied met die omheining. De volgende dag is het weg, maar andere bewoners dumpen daar ook spullen waar ze vanaf willen en die af en toe de moeite waard zijn. Hoe je zo'n bad maakt.. ik weet het niet sorry.
 • Maar nu heb ik nog een aantal vragen, ik heb gewoon een 2e memorycard gebruikt en daar een 2e stad/poppetje op gemaakt.
  Nu verhuizen er veel mensen van mijn 1e stad(Brunsco) naar mijn 2e stad(Limville). Hoe kan ik ervoor zorgen dat er meer mensen komen dan dat er mensen gaan? Want er zijn er nou 3 weg en er is er maar 1 gekomen.
  Als ik naar die andere stad ga en dan een aantal mensen de hele tijd jobs voor doe en mee praat, komen ze dan uiteindelijk in mijn 1e stad.

  Kan je ook in die agenda zelf evenementen "maken"? Bij gammo hoorde ik: "De dorpsbewoners houden van feesten, met nieuw jaar is het altijd gezellig daar maar zelfs op je verjaardag komen ze je feliciteren."
  Hoe zouden hun kunnen weten wanneer je jarig bent?

  Hoe kan je zelf na je 2e memory - card verhuizen?
  En als dat kan, gaat je hele huis dan mee + meubels en items. Of kan je dan weer helemaal opnieuw een huis kopen bij Tom Nook en zijn schulde af betalen.

  Op wat voor een plekken liggen die zakken met 1.000 bells? Hebben die een speciale plek waar die kunnen liggen, of liggen die gewoon op willkeurige plekken door je hele dorp.

  Wat is het nut van brieven schrijven, ze kunnen toch niet erop reageren?
  Ik weet dat ze er vrolijk van worden maar dan kan je net zo goed gewoon een brief verzenden met alleen:"kfjbjkffb" erin.

  (Hoe) Kan je een item aangeven bij de gevonden voorwerpen, want het duurt vrij lang voordat er weer items zijn daar.

  Toen ik met een trip in me 2e stad was toen praatte ik met iemand en vroeg om een job, zij zei toen: "Can you make me a heat bad, because i like it when i sit in a bad. Espacialy if it`s a heat bad".
  Hoe moet ik zoiets maken?
 • Ik kan die ballen niet oppakken. En agenda bedoel je daarmee het Bulletin board? Weet je ook ongeveer hoeveel je bij hem moet uitgeven en op welk termijn?

  De ballen kun je schoppen, zo moet je ze rondvervoeren. En nee, met een agenda bedoel ik dat kalenderachtige ding dat standaard in je huid ligt. Hoeveel je bij Nook moet uitgeven weet ik niet, maar het is niet al te veel (zat binnen een maand al 2 fases verder).

  Overigens is klusjes doen voor de dorpsbewoners niet het enige wat je lang kan bezighouden, vissen, insecten vangen, spullen verkrijgen en brieven schrijven is ook tof.
 • N.frufo, ik denk dat deze ame wel iets voor jouw is.


  Kan iemand effe de gameplay beschrijven, ik vond de sims een beetje saai, za ik dat dan ook saai vinden?
 • Top spel, het is leuk om allemaal pakketjes te bezorgen aan anderdorpsbewoners. Jammer dat het een beetje eentonig wordt.
  Maar daar hebben me zusje en ik iets op bedacht:
  We houden om de zoveel tijd een contest zoals o.a Wie heeft de meeste jobs gedaan in een half uur.
  Wie heeft na een half uur de meeste schelpen/vruchten of geld.
  Wie stuurt er in een half uur de meeste brieven met minstens 8 woorden.
 • Lid Snakegamer wat vind je van Animal Crossing?
 • Ik kan die ballen niet oppakken. En agenda bedoel je daarmee het Bulletin board? Weet je ook ongeveer hoeveel je bij hem moet uitgeven en op welk termijn?
 • 1: De laatste dorpsbewoners die in je dorp komen wonen verhuizen als je ze niet genoeg aandacht geeft, van andere dorpen komen ze alleen als je naar een ander dorp (op een andere memorycard) reist.

  2: De burgemeester is er alleen bij speciale evenementen. Kijk dus op je agenda.

  3: De shop van Nook kan groter worden ja, kwestie van genoeg uitgeven in zijn winkel. de laatste fase kan alleen bereikt worden als je eerst naar een ander dorp bent gereisd.

  4: Rover woont nergens.

  5: Appels groeiten vanzelf weer aan. Om meer bomen te krijgen moet je appels planten.

  6: Nee.

  7: Aan dorpsbewoners geven. Ze kunnen er om vragen bij een opdracht. Ook kun je zo gewoon met ze spelen, aangezien ze er ook vanuit zichzelf achteraan gaan.

  8: De GBA-GC linkssnoer aansluiten en de GBA aanzetten. Daarna moet je naar de kikker bij de dokken gaan en zo kan je naar het eiland reizen.
 • Hey,
  Ik heb sinds vrijdag Animal Crossing gekocht, alleen nu zit ik met een aantal vragen:

  1. Hoe kunnen dorpsbewoners verhuizen en van andere dorpen komen?
  2. Als de burgemeester niet bij de Wishing Well is, waar is die dan?
  3. Kan de shop van Tom Nooker ook groter worden.
  4. In welk dorp woont Rover? (Die ene die je in de trein hebt ontmoet.)
  5. Mijn apppel(s)(bomen) zijn op, hoe komen er weer nieuwe?
  6. Kunnen je dorpsbewoners ook je spullen kopen van je Gyroid?
  7. Wat kan je doen met die basketballen,voetballen en volleyballen.
  8. Hoe moet je je gameboy aansluiten op je GC zodat je op een tropisch eiland kan.(Kan je daar dezelfde linkkabel voor gebruiken die je ook gebruikte voor Pokemon op de GBA?)
 • AC vond ik op zich wel vett, alleen was ik er ook errug snel op uitgekeken… Die NES-games waren eigenlijk ook niet echt een verlenging van de duur, en als je alles hebt gedaan heb je het spel ook echt uitgespeeld en kan je alleen nog maar proberen meubels in je huisje te krijgen…

  HM vond ik persoonlijk ook niets aan, het was na een tijdje ook niet erg leuk meer…

  Maar hé, wie ben ik ?! :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren