1. Assassin's Creed - Director's Cut Edition

Re: Assassin's Creed - Director's Cut Edition

Haha, als je een degelijke PC hebt met DX10, dan is het zeker 25 waard <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

Mijn computer heeft 10.1 en heeft bij Crysis Recommened :)
Echt die 25 euro waard of beter 44 voor Far Cry 2?
 • Haha, als je een degelijke PC hebt met DX10, dan is het zeker 25 waard <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Mijn computer heeft 10.1 en heeft bij Crysis Recommened :)
  Echt die 25 euro waard of beter 44 voor Far Cry 2?
 • Haha, als je een degelijke PC hebt met DX10, dan is het zeker 25 waard :D
 • Die heb ik nog niet gehad… Ik heb wel vast gezeten in muren, ik kon gigantisch snel klimmen (onnatuurlijk snel), over randen rennen als een achtbaankarretje en ik heb een witte fade over 't scherm na elke "Christina" mission…

  Als je camera op de kop gaat, probleem 9 eens in te drukken (first person view).
 • Hebben jullie ook dat als jullie aan het begin van het spel de Eagle mode gebruiken om te kijken welke intenties te personen hebben, dat dan de camera op z'n kop gaat? En ook heb ik last van het camera standpunt. Ik krijg constant een camera standpunt van boven af.. :S Iemand tips??
 • Aha, bedankt voor het advies!

  Heb sinds een paar dagen weer eens een desktop pc. Deed al jaren met een laptop uit pure nood. Heb daarvoor altijd desktop gehad. ( tot aan 486 DX2 jajajajaja aan toe )
  Ben altijd redelijk tot goed op de hoogte geweest van wat er op upgrade gebied te koop was, maar met mijn laptop bleef het behelpen qua uitbreiding. Daarom dus de laatste jaren niet meer zo op de hoogte gebleven.

  Heb overigens zelf nooit problemen met AMD gehad.

  Maar goed, ben weer op de hoogte en weet nu waar de problemen zitten.

  Bedankt!
 • Tegenwoordig zit je in de 8 range van nVidia goed, en natuurlijk vrijwel alle HD's van ATi werken perfect met dit spel.

  Bij jou is de killswitch denk ik het geheugen van de videokaart en helaas je AMD. (ik zelf ben geen fan van AMD dus keur die ook per direct af :P) Ook de snelheid van je geheugen kan een killer zijn. Meeste mensen hebben tegenwoordig 800Mhz L4 maar kant en klaartjes van de Aldi worden vaak nog geleverd met een 533Mhz L5 strip d'r in.

  Altijd de domme opmerking; kijk of je geen pr0n of wat anders aan 't downloaden bent, installeren bent of aan 't overkopieëren bent.

  Er zijn genoeg reviews die zelfs een videokaart aanprijzen. Wat je 't beste kan doen is een redelijk moderne, goed verkocht en goed geteste kaart kopen.

  Als je echt gedetailleerd advies wilt hebben, adviseer ik je even een bezoekje aan Tweakers te brengen. Daar huppel ik ook wel rond.

  Opzich, voor mij, een 'leuke', betaalbare budgetkaart. Alhoewel ik een dure plank heb is dit uberhaubt een er goede; Asus EAH4890/HTDI/1GD5 1024 MB
 • Bij videokaarten is bijna altijd het eerste cijfer de serie(bij 4 cijfers) en de 2e wat voor een kaart, laag is altijd budget en hoog voor gamers, bij gamen heb je toch wel minimaal een x7xx nodig, liefst een x8xx of x9xx.
  Series ligt wat lastiger want ze komen steeds met nieuwe, over het algemeen is hoger ook beter, maar als ze de 9 hebben bereikt verzinnen ze weer iets nieuws zoals nVidia die nu begonnen is met kaarten met 3 cijfers.
 • Kijk, daar kan ik iets meer mee dan alleen: "je videokaart is te slecht"

  Ik heb de ontwikkeling in videokaarten niet meer zo in de gaten gehouden, vandaar.
  Ik ga kijken voor een andere videokaart.

  Bedankt!
 • Hij wordt ook ondersteunt, hij werkt toch ook :roll: ? . Een ondersteunde videokaart betekent dat hij draait. Niet dat hij goed draait. Jij hebt één van de goedkoopste modellen van de 3000 serie (3200 is het goedkoopste, dan 3450 meen ik). Dat zijn kantoorkaarten, geen gamekaarten. Daarvoor zou je een 3650 of 3870(?) moeten hebben, alhoewel die ook al behoorlijk veroudert zijn inmiddels.

  Wat je kan doen? Een nieuwe videokaart kopen, maar daarvoor verwijs ik je liever naar dit topic.
 • Waarom staat er dan op de doos dat de ATI 3000 series wordt ondersteund?
  Wat kan ik dan het beste als videokaart gebruiken?
 • Het ligt wel aan je pc. Je videokaart is te slecht voor AC helaas.
 • Hoi,

  ik heb net Assassins Creed voor pc gekocht. Het spel loopt op zijn zachtst gezegd errug traag….

  Als ik de resolutie heel laag zet, gaat het wel…maar volgens mij moet mijn pc beter kunnen.

  Fujitsu Siemens PA-2550 AMD Phenom X4 Quadcore 9500 2.4ghz
  3 GB intern geheugen
  ATI Radeon HD3450+3200 2x256 MB
  Windows Vista Home Premium

  hier ligt het toch niet aan??? Zou het komen door de nieuwe patch? Die had ik er gelijk bij geinstalleerd.

  HELP!
 • Is dit spel het waard voor ongeveer €25,-?
  Ik heb gehoord dat hij heel kort is enzo.
  Maar ik ga ook alle sidequest enzo doen en nog gewoon kutten in al die steden :D
 • Ik heb em net uitgespeeld en ik vond hem opzich wel tof. Ookal waren een aantal dingen toch wel iets tegen gevallen. Ik hoopte dat stealth een iets grotere rol zou spelen, zoals bij Splinter Cell games. Maar dat was jammer genoeg niet echt het geval. Ook was alles een beetje lineair en eentonig… Elke keer weer die investigations doen voordat je weer een gast van het lijstje kan killen word op den duur wel saai. Maargoed, over de daken rennen en archers uitschakelen door middel van throwing knifes was wel weer vet :)
 • ik heb alle vlaggen, alle templars, alle viewpoints, en ik heb er toch niet langer dan… 12 uur over gedaan… (maar ik ben natuurlijk gewoon DE stealth gamer van de eeuw :P)
 • woei, =D hoge systeem eisen, en ik kan hem op het hoogst spelen :D =D =D =D =D

  btw, ik vind ut egt een lauw spel =D (wel erg kort :()
 • Prachtige Game is Assassin's Creed! ^_^
 • Het draait perfect hier en ziet er prachtig uit alleen een vage clipping bug gezien.
 • eerste problemen alweer met de game de ingame voices zijn zacht nauwelijks hoorbaar. X-Fi exteme Gamer kaart erin zitten, zelfde probleem bij rainbow six 2

  Ik had dat probleem ook bij aantal spellen, heb toen diezelfde kaart als jouw gekocht en mijn geluidskaart digitaal met een spdif kabeltje aangesloten aan geluidsset en heb nu weer gewoon goed geluid en kan alles duidelijk horen daarvoor hoorde ik bij assasins creed als ze gingen praten ook alles heel erg zachtjes. Als dit niet werkt moet je in je geluidsinstelling iets wijzigen en voor stereo geluid kiezen inplaats van 5.1 geluid
 • eerste problemen alweer met de game de ingame voices zijn zacht nauwelijks hoorbaar. X-Fi exteme Gamer kaart erin zitten, zelfde probleem bij rainbow six 2

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren