1. Atari Jaguar

Re: Atari Jaguar

NuclearGoat liegt.. :P
ik heb tempestX en tempest2000 en je merkt duidelijk dat de gehele code gemaakt is voor temnpest2000 en de jaguar. Op de staurn en de psx gaat het lang niet zo soepel als op de jaguar.

Star control2 is inderdaad supervet, maar.. maar.. maar… uhm… toch zijn mijn jaguargames leuker :P
cannon fodder, rayman (wederom opgezet voor de jag, blijft ook de beste versie), Syndicate, Doom, NBA Jam, Tempest2000, Theme Park (holy shit, wat is dit leuk), atari karts, checkered flag, defender2000, Power Drive Rally, Raiden, Battlemorph > 3DO :P
 • NuclearGoat liegt.. :P
  ik heb tempestX en tempest2000 en je merkt duidelijk dat de gehele code gemaakt is voor temnpest2000 en de jaguar. Op de staurn en de psx gaat het lang niet zo soepel als op de jaguar.

  Star control2 is inderdaad supervet, maar.. maar.. maar… uhm… toch zijn mijn jaguargames leuker :P
  cannon fodder, rayman (wederom opgezet voor de jag, blijft ook de beste versie), Syndicate, Doom, NBA Jam, Tempest2000, Theme Park (holy shit, wat is dit leuk), atari karts, checkered flag, defender2000, Power Drive Rally, Raiden, Battlemorph > 3DO :P
 • alleen rayman was wel tof.
 • Ik heb hier een chipped PsOne, PSP en Ps3.

  Mijn Neo Geo staat elders, en hoewel ik het zeker niet weg wil doen heb ik eigenlijk niet zoveel zin om dat ding op te halen en hier op te bergen. Moet er nog altijd een kast voor inruimen.

  Mijn Dreamcast, Saturn enzo heb ik lang geleden voor goed geld de deur uit getrapt. Al heb ik daar nog wel het e.e.a. aan games van gehouden.

  Ik merk wel dat de novelty van retro per jaar afneemt. Die nieuwe TV's enzo maken het er ook niet echt aantrekkelijker op.
 • Ik ben zeker blij. ( en benieuwd )
 • En Radiant Silvergun is blij dat hij straks weer over een stukje gamegeschiedenis kan meepraten..
 • Ik snpa je helemaal, een stap die ik vorig jaar heb uitgevoerd met de verkoop van mijn mastersystem, megadrive, saturn, xbox, psp, xbox360 en nog een jaguar.
  Ben achteraf blij met de verkoop, het ruimt op, geeft meer inzicht in je games en levert ook een leuk centje op.

  Momenteel heb ik alleen nog:
  - GBA (ongeveer 16 varianten oid lolz)
  - DS (Lite en XL)
  - NGC (hou ik puur voor de gameboy player, er kan er nog wel 1 weg)
  - Wii (VC <3)
  - PS3

  En dat is meer dan afdoende.
 • Dank u, kan wel gaan wachten tot hij meer waard wordt maar ik heb besloten mijn collectie behoorlijk in te krimpen en ongebruikte consoles gewoon weg te doen.

  Ow ja, ik heb er nog eentje :p
 • Ik zag het, zonde…
  Helaas heb ik al je games al en inmiddels weer 2 jaguar consoles, dus ik pas.
  Zal gewoon uit liefde voor de console je salestopic een klein kickje geven
 • Heb besloten mijn Jaguar ook maar de deur uit te doen, ben aan het opruimen en de consoles die ik niet gebruik mogen weg. Moet zeggen dat ondanks dat het wel een tof apparaat is ik toch echt het minste binding met de Jaguar heb van al mijn consoles.
 • Bij onze Intertoys was hij geloof ik nog een stuk goedkoper. Op het laatst werden ze gedumpt voor 75 gulden met een sloot games.
  25 was het hier (sorry beetje onduidelijk met een ! ervoor).
 • AVGN Over Jaguar - Deel 1

  AVGN Over Jaguar - Deel 2

  Misschien leuk om te zien… 8]
 • Ik vind het de meest vreselijke console die ik heb… afschuwelijk apparaat.
 • Ik weet nog goed dat de Jaguar in de uitverkoop lag bij Intertoys voor !25 gulden! Wat haat ik die Ties die deze heeft laten liggen toen.

  Bij onze Intertoys was hij geloof ik nog een stuk goedkoper. Op het laatst werden ze gedumpt voor 75 gulden met een sloot games.

  Voor mijn gevoel is de Jaguar toch niet zo'n goede console. De goede games zijn op 1 hand te tellen. Daarnaast vond ik de controller nou niet echt bepaald handig. Maar ik moet wel zeggen dat ik uberhaupt weinig heb meegekregen van Atari.
 • NBA Jam TE heb ik gekocht, maar nog niet gespeeld helaas :)
  Wel netjes in boxed staan :D
 • Die controller is zoiezo klasse :lol: Maar het begint zo langzamerhand een pronkstuk in een verzameling te worden. Zeker als je toendestijds de magzines bij hield en het hele Tom & Jerry verhaal etc. er achter weet.

  Ik heb Tempest ook op de PS. Als ik de screens daarvan vergelijk met de Jaguar versie, dan is de PS versie met CD sound toch de betere? Ik heb de Jaguar versie enkel in een winkel gespeeld jaren geleden, maar afgaande op het Youtube materiaal lijkt de PS versie de betere.

  Maar hoe was een NBA Jam er dan op? Was deze bijvoorbeeld beter dan de Snes naar arcade-port?
 • Wow.. dan had je hem echt moeten halen… het is nostalgie, wat echt de moeite waard is. Waarschijnlijk vind je het in en in slecht, maar het logo en tempest 2000 en de fucking awesome controller maken het waard.

  Plus ID software heeft aangegeven dat de versie van Doom op de jaguar de beste is <3
 • Beetje een Mega CD verhaal (de eerste versie). Dat had ook zo'n gare cd-rom speler.

  Ik weet nog goed dat de Jaguar in de uitverkoop lag bij Intertoys voor !25 gulden! Wat haat ik die Ties die deze heeft laten liggen toen.
 • Die cd-player is echt verdomd duur… er zijn er slechts 20.000 van gemaakt en circa 80% is inmiddels stuk. De player is gemaakt door Phillips, maar is enorm gevoelig. Versturen is daarom al niet echt handig.
 • Ik ben ook al een tijdje opzoek naar een Jaguar met een redelijk prijskaartje, maar die krengen worden behoorlijk duur boxed.

  Hier één met CD addon

 • Kick, look at that, de ANGRY VIDEOGAME NERD heeft ook een Jaguar in zijn handen gehad.

  Wat een kloeke machine!! <3

  http://www.gametrailers.com/video/angry ... tack/46723

  er is ook een deel 2, maar die kon ik niet zo snel vinden. Gametrailers is een kutsite wat dat betreft.

  Maar ATARI JAGUAR mensen!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=UTZwXZ_KUhQ

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren