1. ATI employee: Revolution will have 'different' graphics

Re: ATI employee: Revolution will have 'different' graphics

Hmm let's hope so.. maar ik ga er iig niet alvast op hopen dat ze alles bekend maken. Waarom niet op een nieuwe Space World, lijkt me dat ze op die manier meer aandacht krijgen dan tijdens een conferentie die slechts een uurtje duurt in een land als Duitsland.. maar ja wie weet :)
 • Hmm let's hope so.. maar ik ga er iig niet alvast op hopen dat ze alles bekend maken. Waarom niet op een nieuwe Space World, lijkt me dat ze op die manier meer aandacht krijgen dan tijdens een conferentie die slechts een uurtje duurt in een land als Duitsland.. maar ja wie weet :)
 • Hebben jullie al gehoord over 17 augustus; één of andere persconferentie met de naam:
  'Expand the Definition of Gaming'… Als daar niets over de revolutie wordt verteld dan ben ik gek…

  Hier kun je er meer over lezen:
  Gameqube.nl
 • Ik snap niet waar iedereen zich druk om maakt.
  Laat die apparaten eerst maar eens alle 3 in de winkel liggen en dan gaan we pas praten.
  En tot die tijd koop ik eerst wel effe een lading toppers van de huidige generatie.
 • Figuurlijk gesproken…

  Mario 64 (platformer) werkte wel in 3D, de voorafgaande zooi was crap.
 • Nintendo had to hold the hands and show third parties how to develop 3D games when the Nintendo 64 was released(Super Mario 64). I think you are going to see that again. Nintendo is going to have to show third parties how to do this.

  Nintendo heeft de developers toch niet 3D aangeleerd?? 3D games bestonden al vanaf de Saturn en Playstation. Of heb ik het mis verstaan??
 • Tuurlijk zijn die screens fake, want revolution is tog alleen maar een werktitel? Zou het wel cool vinde als de opvolger van de cube Nintendo Revolution zou gaan heten.

  Verder als dat bericht waar was dan klopt de info die daar staat niet; over dat de ps3 nergens de beste in is, want met die blue-ray en die chips die erin zitten gaat de PS3 minimaal betere graphics tevoorschijn toveren dan de x-box. Vergeet niet dat Sony met de PLAYSTATION 1/2 kwa graphics altijd een stap voor is geweest dan de concurrentie. Tuurlijk de x-box is grafisch veel krachtiger dan de PS2 maar die is tog wel wat langer meegegaan dan de x-box van microsoft die na een paar jaar eigenlijk al een beetje uit de tijd is nu de X-box 360 er al ZO snel aan komt.

  En volgens mij gaat de PS3 gewoon een veel krachtiger apparaat worden dan de x-box 360 maar Sony gaat alleen niet jaren na de x-box 360 de PS3 releasen maar gwn een paar maanden erna en dan zullen we waarschijnlijk zien dat de PS3 de x-box 360 tog wel gaan verslaan. En wat betreft de NRevo, volgens mij word het gwn een console met een controller. Ik wil bijna zeggen ik hoop voor Nintendo dat het een console word met een controller.
 • Ik heb begrepen dat dit stukje toch fake is dus waar maken we ons druk om?

  Hoe bedoel je? Je reageert er toch op? o_0
 • Ik heb begrepen dat dit stukje toch fake is dus waar maken we ons druk om? • fake
  Dank je dat je me blij maakt met een dooie mus :P nah geintje maar een Kid Icarus en een nieuwe mana zo geweldig zijn _O_

  @ pharao dat bericht gaat erom dat developers waarschijnlijk niet weten hoe ze moeten ontwikkelen voor die "revolutionaire" console, duh. Veel developers hebben al waarschijnlijk moeite om met de structuur van de ps3 om te gaan, en de revolution word iets "unieks" om het zo maar te zeggen.. maar ja, nintendo zei zelf dat ze het heel gemakkelijk maken voor developers om games te maken voor de revolution dus ik geen reden tot zorg.
 • omdat dit toen ook revolutionair was.( 3D games)
 • Jep, veel mensen weten het niet maar de Nintendo 64 was tussen 1997 en 2000 30 miljoen keer over de toonbank gegaan. De Xbox en Cube zijn beide rond de 20 miljoen keer verkocht in 3 jaar tijd. De Nintendo 64 was zelfs succesvoller dan deze consoles.
 • Er staat dat 3rd party developers weg kunnen blijven net als bij de N64. En dat Nintendo ze moet uitleggen hoe die shit werkt. Nee dat helpt dat hebben we bij de N64 gezien. Amper 3rd party games.

  De Revolution wordt gewoon een afwijkend iets als ik dit lees.

  Ja, maar de Nintendo 64 deed het heus niet slecht hoor. Hij deed het weliswaar minder dan de PlayStation 1, en de third-party's waren er inderdaad niet in overvloed, maar de 2nd en 3rd party's die wel aan spellen werkten maakten wel juweeltjes klaar (snowboard kids, perfect dark, goldeneye, etc.). En dat heb ik liever dan 100 keer FIFA eerlijk gezegd.

  Natuurlijk is het een slechte zaak als er niet 100% third party support is, maar de N64 heeft bewezen dat het ook met weinig third party, en met veel ondersteuning van 2nd party en goede kwaliteitsgames, ook best kan leven.

  Ow, btw, hoi Notty.
 • Er staat dat 3rd party developers weg kunnen blijven net als bij de N64. En dat Nintendo ze moet uitleggen hoe die shit werkt. Nee dat helpt dat hebben we bij de N64 gezien. Amper 3rd party games.

  De Revolution wordt gewoon een afwijkend iets als ik dit lees.
 • King- Do you feel that third parties may not be signing on the Revolution because of this new Paradigm, if you will?

  JI- I think so. Not all Third Parties are equipped to handle the undertaking that Nintendo is going after. Some may be taking a wait and see approach. If you remember Nintendo had to hold the hands and show third parties how to develop 3D games when the Nintendo 64 was released(Super Mario 64). I think you are going to see that again. Nintendo is going to have to show third parties how to do this.

  Wie wacht er nou op een 2e N64? :S

  omg nerd. Lees het eerst eens goed en probeer het daarna te begrijpen. Begrijp je het niet reageer dan gewoon niet 8|
 • King- Do you feel that third parties may not be signing on the Revolution because of this new Paradigm, if you will?

  JI- I think so. Not all Third Parties are equipped to handle the undertaking that Nintendo is going after. Some may be taking a wait and see approach. If you remember Nintendo had to hold the hands and show third parties how to develop 3D games when the Nintendo 64 was released(Super Mario 64). I think you are going to see that again. Nintendo is going to have to show third parties how to do this.

  Wie wacht er nou op een 2e N64? :S • fake
 • Neem dit bericht nu maar niet serieus en lees mijn post hierboven maar eens goed. Dan wordt het allemaal duidelijk.

  maw als je dit gelooft, geloof je ook in Xenias, Nintendo ON en de specs die op zijn website staan. Want seriousgamer007/king beweert dat die allemaal waar zijn, terwijl hij alleen maar een grote fake is.
 • Opzich zijn het allemaal dingen die we min of meer al wisten.

  -Dat de xenos chip gewoon een stuk vooruit loopt wisten we al. Ook dat ms zich vooral op online gamen wil richten en dat ze de xbox360 ook als media apparaat willen zien.

  -Dat van de ps3 wisten we ook al min of meer (al weet je dat natuurlijk niet zeker totdat er echt games zijn maar als je wat meer in-depth artikelen over de hardware leest dan snap je het wel).

  -Over de revo zegt die opzich ook niks nieuws. Nintendo heeft zelf ookal gezegd dat ze grafisch mee zullen kunnen komen. En dat je de game op een andere manier ervaart kan dan weer komen door de controller.

  ps. Stop nou eens met dat gelul over VR en shiat dat komt er gewoon niet in. Is te duur, nog niet ontwikkeld genoeg etc.
 • Het kan ook zo zijn dat ze het doen zoals je nu al een beetje ziet met de Gamecube. Het apparaat is op papier duidelijk minder dan de Xbox en ook duidelijk kleiner. Toch weet men de apparatuur zo te gebruiken dat er toch indrukwekkende beelden vertoond kunnen worden (zie Metroid Prime of Resident Evil 4). Misschien dat ze bedoelen dat ze weer een nieuwe vorm van programmeren hebben, waardoor er met minder meer gedaan kan worden. Je weet het niet….:P
 • Different lijkt me wel duidelijk dacht ik.
  Het zal misschien niet de grafische kracht hebben als bijvoorbeeld de 360, maar op zijn manier zal de grafische kracht van de REV toch goed zijn.
  Dus wat nintendo al een poosje zegt, we zullen qua grafische kracht niet de sterkste zijn maar ze zullen hun kracht op een nieuwe manier gebruiken.
  De vraag is of de markt, dus niet alleen de nintendo fans, hier klaar voor is en er interesse in hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren