1. Batman: Arkham City GOTY

Re: Batman: Arkham City GOTY

Dit had je beter in het officele topic kunnen vragen.
 • Dit had je beter in het officele topic kunnen vragen.
 • graag gedaan :P,

  Ik vind het ook erg vreemd, als je internet zoekt dan zie je bij de meeste gamesite's dat hij rond 7 september uit komt in Europa ( zag zelfs iets van 28 mei WTF!) maar als je bij de winkels kijk zie nergens echt staan behalve bij http://www.yourgamezone.nl.

  of het een geïmporteerde game is bij http://www.yourgamezone.nl/ weet ik niet eigenlijk. Het kan kan geïmporteerd zijn maar inprenciepe hord hij rond deze tijd uit te komen, dus het kan ook de NL versie zijn.

  Ik zelf zal de wel gok nemen, want de game is toch in het engels.
 • Aaah, bedankt! Ga ik hem daar wel bestellen.

  Wel vreemd dat Saturn me niks kon vertellen en die website hem wel (onder nieuw weliswaar) verkoopt. Zou het misschien om een import versie gaan en maakt dat verder wat uit?
 • bij http://www.yourgamezone.nl/ is die wel beschrikbaar voor 32 euro

  Maar voor de rest zie ik hem bij andere gameshops niet zo gauw staan(best wel raar vind ik, is toch wel een geweldige game)
 • Hai,

  een tijd terug werd er op Insidegamer gemeld dat Batman: Arkham City GOTY editie zou uitkomen op 6 september (http://www.insidegamer.nl/nieuws/96931/batman-arkham-city-goty-editie-aangekondigd. Nou, een hele tijd niks meer van vernomen, tot ik een paar dagen geleden op mijn lijstje keek en zag dat ik deze game binnenkort zou moeten kunnen afhalen.

  Vandaag naar Saturn geweest maar die hadden hem niet liggen én konden me niks vertellen, ze hadden immers zelf ook niks meer van het spel vernomen.

  Ik net even op google rondgekeken, en kan (slechts) 2 webshops vinden. 1 die heeft als release date 7-9 (morgen dus), en nummer 2 heeft als release date 2-11.

  Nou maakt het mij niet heel erg veel uit wanneer het spel uitkomt, maar het een beetje van te voren weten wanneer iets beschikbaar is vind ik wel lekker.

  Ik vroeg me dan ook af of iemand er toevallig wat meer vanaf weet..

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.