1. Battalion Wars

Re: Battalion Wars

Gaf 1up hem geen award?
Of was dat Odema
 • Gaf 1up hem geen award?
  Of was dat Odema
 • Gisteren interview gezien op gamespot:

  Ik vind wel jammer dat je geen units kan bouwen en volges mij was er ook niet iets al een quick battle ofzo <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Maar het aag er best wel sfeerfol uit.
  Hmmm, er moet wel wat leuke modes inzitten imo, en als er geen mp vind ik het nog steeds een gemiste kans, zelfs split-screen :P
 • gebruik van Mic was al een tijdje geleden ontkent volgesn mij
  Ok, tja zou kunnen. Iig wel jammer, want met mic was wel vet geweest :)
 • ziet er op zich niet slecht uit… maar als het zoiets als battlefield is maar dan heel anders koop ik hem niet :P
 • Ja zoiets maar dan heel anders.
 • Word het iets als battlefield?
  Dan koop ik hem.
 • ziet er voor mij uit als army man
 • Gisteren interview gezien op gamespot:

  Ik vind wel jammer dat je geen units kan bouwen en volges mij was er ook niet iets al een quick battle ofzo :(

  Maar het aag er best wel sfeerfol uit.
 • Er zal toch wel een 'offline' multiplayer inzitten? En maakt hij gebruik van mic? Iig lijkt het me een super spel, helemaal als ie op de revolution kan (samen met Advance Wars voor de ds online _o_)
  gebruik van Mic was al een tijdje geleden ontkent volgesn mij
 • Er zal toch wel een 'offline' multiplayer inzitten? En maakt hij gebruik van mic? Iig lijkt het me een super spel, helemaal als ie op de revolution kan (samen met Advance Wars voor de ds online _o_)
 • Hopelijk word dit een vet spel, lijkt me wel leuk spel alleen jammer van de Mulitplayer
 • Ze kunnen hem beter gewoon op de Cube uitbrengen en de Revolution bewaren voor vervolgdelen. Het is wel vet dat ie op de Revo wel online kan.
  En als je eens kijkt hoe positief de pers is (lees bv. stukje van Jurjen) dan weet ik gewoon zeker dat dit een must-have word. Daarom heb ik hem liever op de Cube, dan heb ik hem namelijk eerder ;)
 • Ik heb het vorig jaar een tijdje gespeeld en toen vond ik het allemaal nogal kaal. Inmiddels ziet het er een stuk leuker uit en zijn er lekker veel verschillende eenheden toegevoegd. Lijkt me een hele toffe game, maar hij is helaas niet multiplayer speelbaar.

  Ik zou het dus ook helemaal niet erg vinden als men dit spel nog even een grafische poetsbeurt geeft en een half jaartje later uitbrengt…. op de Revolution!
 • http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=25708

  Topic is er wel hoor, spel heeft daar alleen nog een andere naam.
  Ow vandaar ^_^'
 • http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=25708

  Topic is er wel hoor, spel heeft daar alleen nog een andere naam.

  Maar goed, dat topic is alweer een maand oud, laten we het maar bij deze houden.

  Iig, ik kijk nu erg uit naar het spelletje. De nieuwe beelden stemmen me hoopvol iig.
 • Het valt me op er nog geen topic was over Battalion Wars. Ik kijk namelijk erg uit naar deze game.

  Hier zijn wat screens en filmpjes:

  http://www.insidegamer.nl/product.php?id=1996

  Hier wat info van Jurjen van de PU, van powerweb.nl:

  Je begint het spel met een enkel militair mannetje. Je kunt ermee springen, klimmen, zijn vizier vastzetten op doelwitten, een ontwijkende koprol maken en natuurlijk schieten, zoals in een doorsnee third person shooter.

  Het wordt interessanter als je de volgende militairtjes en voertuigen tegenkomt. Deze kun je als Pikmin achter het eerste mannetje aan laten lopen.

  Met de C-stick kun je vervolgens heel handig specifieke eenheden selecteren. Je kunt ze los van elkaar of in groepjes naar bepaalde objecten sturen om deze te bewaken of op de vijand afsturen om deze aan te vallen. Daarbij komt enig tactisch inzicht kijken.

  Als een vijandelijke basis bijvoorbeeld wordt bewaakt door een paar mannetjes met bazooka’s, kun je beter niet direct je tanks inzetten, want die raak je geheid kwijt. Beter is het de bazookabewakers eerst uit te laten schakelen door een groepje infanteriesoldaten om pas daarna de rest van de tegenstanders uit te roeien met de tanks. In de demo wisten we een vijandelijke basis te overmeesteren met een frontale tankaanval terwijl de flanken werden bestormd door infanterie. Meesterlijk!

  De leukste optie van Battalion Wars is nog steeds de mogelijkheid om met een druk op de knop direct naar een geselecteerde eenheid in je leger te springen om deze te besturen. Zo kun je bijvoorbeeld een bijna bezweken militairtje uit een gevecht laten vluchten, om vervolgens naar dit gevecht terug te keren aan boord van een gevechtshelikopter.

  Batallion Wars is een bontgekleurde mix van Cannon Fodder, Pikmin en Command & Conquer, maar dan anders. De afwerking is adequaat, de besturing werkt na enige oefening perfect, de spaarzame levels die we konden spelen waren leuk, spannend en uitdagend, terwijl de diepere levels die we in filmpjes zagen hoop bieden op werkelijk epische veldslagen. Hier kan niet veel meer mee mis gaan.

  Het ziet er echt super vet uit. Het lijkt echt alsof je midden in de oorlog zit, en het switchen tussen verschillende eenheden ziet er echt tof uit (zie filmpjes). Jammer dat de Cube geen goede online mogelijkheden heeft, want dit spel leent zich perfect voor online multiplayer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren