1. Battlefield PLAY4FREE

Re: Battlefield PLAY4FREE

Het is ook logisch dat het Strike of Karkant is. Aangezien dit een mix word van BF2 (mappen) en BC2 (wapens en classes).
 • Het is ook logisch dat het Strike of Karkant is. Aangezien dit een mix word van BF2 (mappen) en BC2 (wapens en classes).
 • Heb ook een beta code binnengekregen en inmiddels geactiveerd. Ik zal het vanavond wel eens even uit testen, helaas heb ik het erg druk deze weken en was ik totaal vergeten dat ik me ingeschreven had. Dus ik zal het niet zo heel veel kunnen spelen. :(
 • ik heb beta code maar ik kan em niet spelen -.-
 • weet iemand of ik m oook op mac kan spelen??, ik heb men code al geactiveerd :)
 • Dan kijk ik meer uit naar warface (alstie uberhaupt in europa uitkomt). BF2 heb ik al, en battlefield play4free is een opgekrikte BF2.
 • Lame, had het wel zien aankomen. Zonde.
 • Voor de mensen die nog geen key hebben.

  Ik kreeg deze key een tijdje geleden in mijn inbox: 48JY-UJ7S-2DCJ-96LK

  Die is 5x te gebruiken volgens de E-Mail. Dus die het eerst komt, die het eerst maalt!

  How to redeem your beta code:
  * Go to http://battlefield.play4free.com
  * Enter your email address, follow the steps
  * Enter the above key when asked
 • Die soundtrack is de beste soundtrack die ik heb gehoord!!
  Ik speel het nu vanaf november, maar ik snap niet waarom anderen zo zitten te bitchen. Het is een Free2Play game, ja. Het is een BÈTA dus het loopt niet goed en er worden voortdurend nieuwe updates gelanceerd. Ik vindt het een vette game hoor. Lekkere wapens. En wat betreft Strike at Karkand. Ja, hij blijft vet, maar na 2 uren te hebben gespeeld begint-ie wat saai te worden. Heb vorige week een update gekregen met de nieuwe map: Gulf of Oman. Hij is nog niet speelbaar, maar zag 'm staan in de directory. Hopen dat die snel gelanceert wordt! Graphics zijn ook goed hoor. Geen problemen mee. Alleen dat-ie zo lagt, maarja dat heb je als je bèta gaat spelen.
 • Ik heb het nu wat meer gespeeld en ik moet wel mijn mening herzien. Het spawn-systeem werkt soms inderdaad niet helemaal goed (bv. spawnen achter een vijand), maar negen van de tien keer spawn je gewoon goed, veilig en bij je teammates. Ten tweede zijn de graphics op de hoogste settings gewoon goed voor een F2P-game, punt uit. Ten derde, de map is niet hetzelfde, er zitten wel degelijk grote verschillen in. Of ik moet de verkeerde map uit BF2 in mijn kop hebben, dat kan ook… En die fucking soundtrack!
 • De game valt inderdaad een beetje tegen. Maar jongens… die soundtrack! :9
 • Ik vind het gewoon een pure verkrachting van de Battlefield serie. Dit is niet gedaan omdat er liefde is voor het maken van een Battlefield-game. Dit is gewoon puur gedaan om meer geld te kunnen verdienen.

  Het is niet meer dan een mix van BF2 en BC2. De graphics zullen laag zijn, dat is logisch het is een Play4Free game, dus ik verwacht dan ook geen High-end graphics met DX11 toestanden.

  De cash shop zegt mij al voldoende dat mensen die straks geld uitgeven voor dit in het voordeel zijn ten opzichte van mensen die dat niet doen.

  En de map zelf is gewoon 1 op 1 port van BF2 met wat verbeterde graphics. Heel jammer, want BF2 is/was misschien wel een van de betere shooters op de PC van de afgelopen jaren.
 • waarom het slecht is?
  het is gewoon een pure rip-off van Battlefield 2, je speelt bijna dezelfde map, karlkand heete die in BF2 volgens mij, sommige trappetjes zitten zelfs op precies dezelfde plekken n_n
  verder kunnen we natuurlijk niet veel zeggen over wapens/mappen, omdat het een beta is, het level systeem is volgens mij zo gemaakt dat je punten krijgt voor levelen, en die kunt uitgeven aan skills, als granaten werpen, als snelle klimmen, etc etc
 • Vandaag ook een key ontvangen, morgenochtend maar eens proberen, alhoewel de verwachtingen laag zijn na jullie impressies gelezen te hebben…
 • Beta key ontvangen.. even proberen.. ik verwacht er eigenlijk niks van..

  Edit :: // 19:35 // Na een potje gespeeld te hebben, had ik het wel weer gezien. Dit is gewoon een verkrachting van Battlefield.
 • Spawnpoints heb ik eerlijk gezegd geen last van gehad. Maar ik moet dan wel zeggen dat ik maar een potje of 2 heb gespeeld. De graphics zien er inderdaad niet mooi uit. (hoewel het voor een ''free''2play spel wel redelijk is) Maar de map is echt letterlijk 1:1 gekopieerd van Strike at Karkand van BF2.

  Vind het zelf geen slecht spel, BF2 vond ik ook altijd leuk. Maar dat was ook weer 4 jaar geleden. Maar omdat je in de full game wapens kan kopen is de lol er al voor mij van af. BF heroes vond ik daarom ook echt niks aan. Als echt alles gratis was geweest zonder microtransactions was het best een leuk spel denk ik. Maar het is meer Pay2Win dan Play4Free. Speelde vroeger ook de beta van warrock en vond dat altijd wel leuk. Maar vanaf het moment dat je wapens moest kopen had ik hem mooi weggelegd. En dat zal bij Battlefield Play4Free ook wel zo zijn.
 • Het is gewoon slecht. Spawnpoints zijn verschikkelijk en de graphics zijn om te huilen.
 • In plaats van het afzeiken van de game, leg eens uit WAAROM. Enige wat ik tot nu hoor is, kutspel, pauperspel, zonder enig reden waarom dit zo zou zijn.
 • kutspel, echt heel saai
 • wat een pauperspel, een slechte versie van BF2,
  laten ze gewoon al hun tijd stoppen in BF3, in plaats van Dit
 • Ik had me donderdag aangemeld en kreeg binnen 1 minuut een BETA key.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren