1. BBC:XBOX 360 special [Video]

Re: BBC:XBOX 360 special [Video]

Weet het… kan er nix aan doen. Je zult ook je geluid hard moeten zetten wil je er wat van verstaan. Maar de inhoud vind ik zelf wel te pruimen. Vooral dat opgeschep van die SOny gast…. en de organisatie van de X05 is wel leuk om te zien.
 • Weet het… kan er nix aan doen. Je zult ook je geluid hard moeten zetten wil je er wat van verstaan. Maar de inhoud vind ik zelf wel te pruimen. Vooral dat opgeschep van die SOny gast…. en de organisatie van de X05 is wel leuk om te zien.
 • @kiyoshi
  ik weet het niet hoor kijk dat jij je zo makkelijk om laat lullen door die lui dan weet ik niet hoor. De psp is sony's eerste handheld en die doet het naar verwachting erg goed dus wat jij doet is het meteen vergelijken met de ds, die al geweldig verkochte. Ik zie het als 2 verschillende handhelds en jij vergelijkt het dan ook als appels en peren
 • Volgens mij is dit een xbox360 threat….
 • En voor diegene die het vergeten zijn GTA gaat ook online he <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  Blijkbaar ben jij het vergeten. 6 player lan only.
 • PSP,
  DS,
  PSP,
  DS,
  nee PSP,
  niettus DS…
  enz enz


  hopelijk heb ik mijn punt hiermee duidelijk gemaakt… Jullie denken het allebei te weten, wacht nou gewoon eens tot er echte resultaten zijn voor je dit soort 'voorspellingen' gaat doen.
 • dan nog dan is het toch nog vet
 • @xbox360NDS
  gast lees ik zeg toch ook niet dat de psp beter gaat verkopen dan de ds! ik zeg dat het twee verschillende handhelds zijn dat is toch wel wat anders dan jij formuleert he. En voor diegene die het vergeten zijn GTA gaat ook online he <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Die GTA gaat niet online…. hij heeft alleen Multiplayer optie Wi-Fi Optie.
 • Ik heb toch ook niet dat jij dat heb gezegd
 • @xbox360NDS
  gast lees ik zeg toch ook niet dat de psp beter gaat verkopen dan de ds! ik zeg dat het twee verschillende handhelds zijn dat is toch wel wat anders dan jij formuleert he. En voor diegene die het vergeten zijn GTA gaat ook online he :)
 • De psp zal de ds niet verslaan>>>nooit
  mario kart ds gaat beter verkopen dan gta denk ik hoor, want zo super is die gta nou ook weer niet wat ik allemaal gehoord heb. mario kart ds en gta zullen wel een beetje gelijk aan elkaar blijven op het begin, want als je een ds hebt heb je veel meer en betere alternatieven imo.
 • Gisteravond is er een programma op de Engelse zender BBC geweest en gelukkig is deze uitzending online gezet. Je vind de uitzending Hier: http://media.putfile.com/moneyprog3.

  Kijk ze…. Ik heb hem in iedergeval gezien en hij is zekerweten het kijken waard. Veel dingen zal je al gezien hebben maar er worden ook dingen verteld die zeker leuk zijn om te weten. (Ik moest vooral lachen toen die gast van Sony zei dat de PSP tijdens de kerst de sales zal domineren….. Het komt nog geen eens langs de NDS..).
 • @Mario17

  Dat de PSP geen Kerstcadeau wordt van het jaar is duidelijk….

  1: De PSP is duur voor een Handheld
  2: Er komen geen Systemsellers uit op de PSP rond kerst
  3: De NDS blijft de PSP voor en de NDS heeft een veel betere kerstline-up met hun Mario Kart DS
  4: De XBOX 360 maakt nog meer kans omdat die overal gehyped wordt en de 1ste next-gen console wordt.

  Dat zijn voor mij al redenen om te zeggen dat de PSP NIET het kerstcadeau van 2005 wordt en ik dus moet lachen om die gast omdat hij denkt dat Playstation nooit gebeat enzo kan worden…. en zo een uitstraling dat hun effe de NDS gaan beaten en weer makkelijk marktleider gaat worden in de Handheld en de Console business in de volgende generatie. Nou dan wens ik hem veel geluk…
 • ik durf te wedden dat gta een dikke systemseller wordt let maar op. Deze game krijgt nou al geweldige hoge cijfers en je kent gta nog op de ps2 he toen het in die jaar of maybe nog steeds wel de beste verkochte game was/is.Maar gta verkocht wel ff stukken beter hoor dan halo 2 ;)
 • Volgens mij zijn er meer mensen die mario kart willen hebben dan GTA hoor… En ik denk echt niet dat dor GTA LCS de PSP ineens met miljoenen over de toonbank gaat. Eigenlijk heb je dit jaar ook niet een échte systemseller…. Een Systemseller als vorig jaar (HALO 2) hebbie dit jaar eigenlijk niet. Door HALO 2 werdt de XBOX ineens hét Kerstplatform van 2004… Dat heb je dit jaar gewoon niet.
 • @kiyoshi
  geen systemseller?? kuck gta kuch, deze game gaat nog veel beter verkopen dan mario kart ds hoor . En ten tweede er zijn ook veel mensen die gewoon wachten met de xbox360 en beslissen pas wanneer de Revo en de ps3 ook uit zijn
 • ja waarom niet…??? ik denk toch eerder dat de kleine kinderen de psp krijgen dan de xbox 360 hoor zeker wanneer er een prijsdaling is gekomen van de psp afgelopen week in Taiwan en Japan.De prijsdaling zal ongetwijfeld hier komen en tot die tijd heb je met de giga pack van 300 wel zeker iets moois
 • Hij doet het niet bij mij
 • @Mario17

  Maar die gast zegt dat de PSP het beste zal verkopen rond kerst…. dus dat het hét kerstcadeau van 2005 wordt. En daar moet ik een beetje om lachen.
 • slechte kwaliteit fimplje :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren