1. Behind closed doors: SEGA!

Re: Behind closed doors: SEGA!

House of the dead lijkt me cool :D
 • House of the dead lijkt me cool :D
 • Niet echt veel Sega fans hier he? :/

  http://www.xboxyde.com/leech_1399_en.html

  Een torrent link voor een betere kwaliteit filmpje. Sonic Adventure 3 gaat gewoon erg cool worden. Aferburner ook. Virtua Fighter is nooit mijn 'ding' geweest, maar VF5 kan wel interessant worden.

  Zijn gewoon tech demo's hebben we niet zoveel aan..

  Je snapt het niet he… De meeste spellen die je te zien krijgt zijn nog niet eens aangekondigd.
 • Alsof er voor ''Sonic Rush'' geen 2D Sonic topgames waren, zie de Sonic Advance games. ;)

  Sega gaat alleen maar beter worden met het geld dat ze gebruiken om games uit te geven zoals Condemned en Full Auto.
 • Op welke console zou die next-gen sonic komen?
  Hopelijk wordt die wel goed want de laatste tijd geven ze niet meer echt goede sonic games uit helaas. Maar die nieuwe ds verie (en die nieuwe next-gen) lijken weer goed te worden (voor ds versie, want daar kan je al ingame beelden enzo van zien). Volgens mij gaan ze weer wat meer terug naar de roots met sonic :)
 • @ Arno

  Het is maar goed ook dat sega nog voortbestaat! ik rauw nogsteeds om mn overleden Dreamcast :( SEGA zijn helden!
 • Zijn gewoon tech demo's hebben we niet zoveel aan..
 • Sega is nooit dood geweest man :P Moet je es zien hoeveel shit ze hebben uitgegeven/ontwikkeld voor deze generatie. Maar goed, hoop dat de nieuwe Sonic weer het niveau van de ouwe reeks weet te behalen.
 • Ik verwacht de Ps3. Maar we zien het wel.
 • Op welk platform komt VF5 eigenlijk?
 • Niet echt veel Sega fans hier he? :/

  http://www.xboxyde.com/leech_1399_en.html

  Een torrent link voor een betere kwaliteit filmpje. Sonic Adventure 3 gaat gewoon erg cool worden. Aferburner ook. Virtua Fighter is nooit mijn 'ding' geweest, maar VF5 kan wel interessant worden.

  Zijn gewoon tech demo's hebben we niet zoveel aan..

  Je snapt het niet he… De meeste spellen die je te zien krijgt zijn nog niet eens aangekondigd.
  Jah? so? ik zeg toch niet dat het aangekondigd is :\
 • Quicktime vereist.
  Virtua Fighter 5 + meer

 • @Duo Maxwell: met Afterburner zie je volgens mij iets van een HUD. Lijkt me wel tof. Hou wel van dat soort spelletjes. Beetje arcadefun.

  @Helix: af & toe zou ik liever zien dat Sega gewoon de boel de boel liet. Ze zitten zeker weten niet meer op het niveau van vroeger. Sommige series worden gewoon verneukt, de kwaliteit ligt lager. Spikeout ziet er niet uit, Shadow the Hedgehog lijkt me ook nogal suf (wie geeft zo'n character nou een magnum :S), Virtua Fighter Quest (weet niet de preciese naam) is ook bout. Ik vind het zeker leuk om de naam Sega voor bij te zien komen, maar als ik zie waar ze nu mee bezig zijn voor de consoles & het vergelijk met vroeger krijg ik een bittere smaak in m'n mond.
 • Is de behind closed doors van Rare ook online? ik wil Perfect Dark Zero in actie zien :)
 • ok, even serieus: wat is het nut van een 'behind closed doors' als het daarna toch gewoon online komt?

  De filmpjes zijn niet door Sega officieel naar buiten gebracht, iemand heeft gewoon op een of andere manier de filmpjes op weten te nemen.
 • Alles komt uiteindelijk online… ;p

  Full Auto en Condemned vond ik beide niet indrukwekkend. Ik had veel liever dat Sega met speelbare demo's van Sonic 3 of Afterburner kwam.

  Ik zie ook dat je in HOTD 4 met een machinegeweerk kan schieten…? Ik vraag me af hoe de lightgun voor HOTD uit gaat zien.
 • ok, even serieus: wat is het nut van een 'behind closed doors' als het daarna toch gewoon online komt?
 • Ik heb die Behind Closed Doors presentatie van Sega twee keer gezien op de E3. Ik moet zeggen dat alle titels er indrukwekkend uitzagen. Full Auto en Condemned waren natuurlijk al te spelen op de beursvloer. Chrome Hounds zag er vrij goed uit. De andere spellen waren eigenlijk bedoeld als Tech Demo's, maar dat zouden vrij gemakkelijk nieuwe titels kunnen worden. After Burner had zelfs al een interface, dus dat zou erop kunnen duiden dat die misschien al in ontwikkeling is. Van de andere titels vond ik Sonic en Virtua Fighter het meest interessant, ik hoop echt dat die op de nieuwe consoles zullen verschijnen. House Of The Dead kon me niet zo boeien. Het filmpje vond ik sowieso niet echt interessant, maar ik heb HoTD nu wel gezien eigenlijk. Het is zal toch niet zo ontzettend moeilijk zijn om daar iets nieuws mee te bedenken?

  Al met al, toch een geslaagde presentatie van Sega. Hopelijk volgend jaar speelbare versies van de getoonde filmpjes van dit jaar :P
 • Ik had ook begrepen dat VF5 een Xbox 360 exclusive zou worden.. via gamefront.de volgens mij.

  Enige Sega game die me boeit atm.
 • Afterburner ziet er gruwelijk strak uit, op Chrome Hounds na zou ik al die titels zeker halen.

  Het is voor mij zelfs een reden om de console te halen waar ze op uit gaan kopen.
 • Filmpje van VF5, Afterburner en Sonic, maar dan ietsjes groter beeld en betere kwaliteit. Ik heb het op yousendit gedumt:

  http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3HAG ... 8HFBCBIQT8


  @Dua Maxwell:

  Het gaat hier niet om gameplay footage, of gewoon even een spelletje laten zien. Hier worden gewoon een paar nieuwe Sega spellen in het geheim aangekondigd. Geen van deze spellen werd aangekondigd tijdens E3, Sega heeft alles geheimgehouden.

  Ik weet het niet, maar ik vond het wel tof toen ik die nieuwe Sonic, Afterburner, VF5 en House of the Dead te zien kreeg. Kan ook aan mij liggen natuurlijk…dit zijn geen kleine aankondigingen.


  :7  Virtua Fighter 5 wordt misschien zelfs X360 exclusive. Even dat linkje zoeken…

  -edit

  HIER

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren