1. Ben ik de enige?

Re: Ben ik de enige?

Er is altijd een hele grote groep gamers geweest die riep dat de Xbox zou floppen en dat er net als met de Dreamcast na verloop van tijd geen software meer voor te krijgen zou zijn. Die gamers speelden vrijwel allemaal op safe en hadden een PS2 thuis staan die voor gegarandeerd succes stond. De Xbox mag dan nog wel niet helemaal toezijn aan een opvolger. De PS2 is dat zeker wel. En die hele groep gamers die het niet zag zitten met de Xbox ziet nu dat MS weldegelijk bestaansrecht heeft op de consolemarkt. Heel veel van die gamers zagen het al eerder maar vonden de Xbox toen ze oud. Ze hebben echter wel interesse in een next gen console. En als dat er dan ook nog 1 is die binnenkort in de winkel ligt en een strakke online ondersteuning heeft zal een groot gedeelte van die groep strakt ook een Xbox 360 in huis halen.

Ik kan me ook niet voorstellen dat de huidige trouwe schare Xbox-fans (na verloop van tijd) geen Xbox 360 zou kopen.

Met de aankondiging van een next-gen console (PS3 en Revolution ook meegerekend) ben ik zo goed als direct uitgekeken op m'n oude console.
 • Er is altijd een hele grote groep gamers geweest die riep dat de Xbox zou floppen en dat er net als met de Dreamcast na verloop van tijd geen software meer voor te krijgen zou zijn. Die gamers speelden vrijwel allemaal op safe en hadden een PS2 thuis staan die voor gegarandeerd succes stond. De Xbox mag dan nog wel niet helemaal toezijn aan een opvolger. De PS2 is dat zeker wel. En die hele groep gamers die het niet zag zitten met de Xbox ziet nu dat MS weldegelijk bestaansrecht heeft op de consolemarkt. Heel veel van die gamers zagen het al eerder maar vonden de Xbox toen ze oud. Ze hebben echter wel interesse in een next gen console. En als dat er dan ook nog 1 is die binnenkort in de winkel ligt en een strakke online ondersteuning heeft zal een groot gedeelte van die groep strakt ook een Xbox 360 in huis halen.

  Ik kan me ook niet voorstellen dat de huidige trouwe schare Xbox-fans (na verloop van tijd) geen Xbox 360 zou kopen.

  Met de aankondiging van een next-gen console (PS3 en Revolution ook meegerekend) ben ik zo goed als direct uitgekeken op m'n oude console.
 • ik vind het beter want nu ken je er eerder mee spele.
 • Nah, MS is idd te snel. De Xbox kwam al vrij laat, dus die is er nog helemaal niet zolang. Te kort als je het mij vraagt. Ze zijn gewoon wanhopig, ze willen alleen dat ding zo snel lanceren om een voorsprong op Sony te krijgen in de hoop dat iedereen een Xbox 360 koopt en geen PS3 straks..

  Lukt ze toch niet. :P Ik koop hem ook pas in 2006 denk, eerst een HDTV. 8]
 • Eens met IL21.

  Met de hudige generatie ben ik nog LANG niet klaar. :7

  De X360 kan tot 2006 wachten. Ik vraag me ook af of de massa voor de nieuwe generatie klaar is…
 • ik kan wel stellen dat ik klaar ben voor de volgende generatie spelcomputers er komen bij de launch wel vermakelijke games uit, en waarneer ik hem koop hoop ik dat er nog meer goeie games zijn uitgekomen, ik heb geen twijfels over de xbox 360
 • Ik heb exact hetzelfde als IL21. Aan de ene kant vind ik de Xbox 360 leuk maar ik ben nog niet klaar met deze generatie en ik vind de volgende generatie te vroeg komen. Er komen nog zoveel vette spellen uit op de PS2 en Gamecube. Van de spellen die nog in 2005 voor de X360 uitkomen vind ik alleen PGR3 interessant. Om daar nu 470 eu voor neer te leggen vind ik een beetje overdreven.
 • Ik vind de 360 niet te vroeg komen. Ik zie mezelf toch nooit een console met launch komen, ik denk dat ik wacht tot de eerste prijsdaling of op Gears of War, als die later dan de prijsdaling komt. Dat zal mijn eerste game worden, en ik hoop dat er tegen die tijd ook een zwarte Xbox 360 is. Maar Perfect Dark Zero lijkt me ook wel een heerlijke game die een aanschaf bij launch toch wel een stuk aantrekkelijker maakt. Maar op de centjes moeten gelet worden.
 • Ik wil alleen nog maar Ninja gaiden:black en Halflife 2 voor de box en dan zal ie allleen nogmaar als dvd-speler gebruikt worden :P
 • De nieuwe opel zafira hoeft voor mij ook nog niet…maar ja…..lifes goes on…en je hoeft h'm ook niet te kopen. Er komen nog genoeg games voor de XBOX dus……
 • Ben ik de enige?

  Je bent niet de enige…
 • Ik ben zelf ook nog niet helemaal uitgekeken op deze Gen. Maar dat de Xbox 360 vet is is zeker imo. Ik koop hem niet gelijk, vind hem net te hoog voor m'n budget.
 • Deze generatie ben ik zat Ik ben toe aan iets nieuws

  x360 koop ik dus op 2 dec…. Dus mij zul je op Gold Live zien :)
 • Precies mensen, het is echt tijd voor de nieuwe generatie consoles.
  Immers we zijn weer zo'n 5 jaar verder, en deze consoles heb ik wel een beetje gezien..
  Het is absoluut niet te vroeg voor een nieuwe launch..
 • Ik heb het ook gehad met deze generatie, sinds ik god of war heb uitgespeeld, zelda the windwaker, en jade empire. mn grafische kaartje heeft het ookwel gehad, ik kan F.E.A.R nog op high draaien en dan loop ik al weer achter met mn x850xt pe. Ik koop mooin xbox360 en dan als ps3 uit is die er ook nog bij.

  Laat die next-gen graphics maar komen pgr3 die graphics niet normaal!:P
 • ik vindt 99-nights wel wow… 10.000 man op 1 scherm o_0
 • Ik ben veeleisend in vele opzichten. Meer van hetzelfde weet me niet lang te boeien. Dezelfde soort gfx en gameplay gaat me snel vervelen. De WOW! factor is er niet meer snap je?

  Eigenlijk is voor mij de lol er na een jaar of 2 wel af gewoonlijk, dan mag er van mij weer een forse stap voorwaarts gezet worden.

  Zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Loop al langer mee, heb veel consoles zien komen en gaan en van alles en nog wat gespeeld. Been there, done that, dat gevoel heb ik al heel snel.
 • Ja maar leg dat dan eens uit. Wat maakt deze generatie zo 'stom'?
 • Het spijt me Kloppert, maar dat is toch echt mijn mening. Ik raak mijn consoles eigenlijk niet meer aan. Ben er op uitgekeken.

  Maar naar Zelda kijk ik nog wel uit, dat wordt verwacht ik de beste game deze generatie. Alleen zal ie tegen de tijd dat ik 'm speel misschien wel overschaduwd worden door de ultieme RPG ervaring (naar ik verwacht) TES: Oblivion…
 • Ik ben deze generatie he-le-maal zat. Alleen the Twilight Princess zie ik nog graag komen, de rest is me worst.

  Bring on the nextgen, liever vandaag dan morgen.

  Wat een gelul. Er komen geen topgames meer op, maar dat komt mede door meningen zoals die van jou. Zo'n topgame als Halo of Brothers in Arms raak ik nooit zat van.
 • Zou wel heel veel games van de generatie willen verruilen tegen Project Gotham Racing 3. =)

  Op Zelda na dan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren