1. Betalen voor psn

Re: Betalen voor psn

In de Playstation Store volgens mij, en anders gewoon even Googlen :)
 • In de Playstation Store volgens mij, en anders gewoon even Googlen :)
 • oke en hoe kun je dit krijgen dan ?
 • Playstation Plus, een betaald service. Je krijgt dan bepaalde extra's :)
 • wat is ps+ dan eigenlijk ?
 • Bij de volgende PS gaan we maandelijks moeten betalen, ben ik zeker van. Nu nog niet, maar je kan het wel, zoals Sadist al aangaf, met PS+.
 • PSN +
 • Wat vind jij? zouden we moeten gaan betalen voor psn zodat ze dit kunnen gaan verbeteren temminste mijn mening is dat xboxlive nog velemalen beter is wat vinden jullie hiervan ?
 • Welkom in het Gaming Discussie Forum. Het Gaming Discussie Forum is een forum waar uitsluitend op niveau wordt gediscussieerd. Om niet alle mensen voor het hoofd te stoten benadrukken we even dat met niveau niet wordt bedoeld de mate van intelligentie. Het gaat erom dat er serieus over games of games gerelateerde onderwerpen kan worden gepraat. Fanboy- en Spamgedrag zijn dus uit den boze en worden strenger aangepakt dan in de rest van de fora. Denk dus goed na voordat je iets post!

  Hoe willen wij ervoor zorgen dat er op niveau gediscussieerd?

  Om het niveau hoog te houden kunnen er alleen topics geopend worden met een interessante stelling. Een topic zonder stelling of een discussieonwaardige stelling wordt direct gesloten. Met een topic als "Welke is beter, PS3 of Xbox 360?" heb je dus geen kans van slagen.

  Om het Gaming Discussie Forum niet langdradig en saai te laten worden worden korte posts gewoon toegelaten zolang je maar ingaat op de inhoud en je antwoord beargumenteerd. Antwoorden als "Mee eens" zijn niet toegestaan. Antwoorden zoals "Mee eens, want ik vind het lekker spelen" zijn wel toegestaan.

  Het enige wat we in dit forum dus van je vragen zijn beargumenteerde antwoorden en topics met een stelling. Voor de rest is dit forum hetzelfde als alle anderen.

  Hieronder staat wat je allemaal moet weten voordat je in het Gaming Discussie Forum gaat posten.

  Wat kan ik in dit forum kwijt?
  In dit forum kan je alles kwijt wat met games te maken heeft. Niet alleen het discussiëren over games/consoles is hier dus mogelijk, je mag het over alles hebben wat erbij komt kijken mits het maar met gaming te maken heeft. Gebruik voordat je een topic opent eerst even de zoekfunctie om te kijken of er niet al een overeenkomstig topic bestaat. Als dit niet het geval is, ga je gang!

  Ik wil een nog niet bestaand topic openen over een spel, mag dat?
  Ja, dat mag. Sterker nog, graag zelfs! Als je een topic over een spel wilt openen, probeer dan zoveel mogelijk informatie over dat spel in de openingspost te vermelden. Verzamel nieuws, screenshots, een (p)review en/of andere informatie over het spel. Let op: als je media (tekst/beeld/geluid) van een andere site en/of persoon gebruikt, moet je wel even de bron vermelden. Afbeeldingen zeggen meer dan duizend woorden. Screenshots/art/foto’s kunnen dus een aanvulling op een topic zijn. Het kan echter ook te gek, plaats dus geen 100 screenshots in één post.

  Je zegt dat bijna alles mag, wat dan niet?
  Warez, oftewel illegale software. Je mag er niet om vragen, je mag ze niet aanbieden, je mag niet naar sites/servers verwijzen waar informatie en/of warez worden aangeboden, je mag er zelfs niet over praten. Respecteer het werk van de ontwikkelaar en betaal hiervoor.

  Spam, oftewel reclame. Je mag geen spam plaatsen. Een link naar een nieuwsitem, mits het betrekking heeft tot onderwerpen behorend in Gaming Algemeen, mag natuurlijk wel. Maar ga hier niet je eigen site/product promoten. Er geldt één uitzondering. Mocht je bezig zijn met het ontwikkelen van een eigen spel dan mag je hierover een topic openen om het spel te laten testen/reviewen.

  Flames en Fanboy gedrag, oftewel overdreven opkomen voor je favoriete console of het zwart maken van andere consoles. Dit wekt irritatie op bij mensen die jouw mening niet delen en resulteert vaak in zinloze discussies. Niet doen dus.

  Crossposting, oftewel dubbelposten in verschillende fora. Heb je een geweldig nieuwtje met betrekking tot een multiplatform game, dan mag je het gerust in dit forum posten. Maar post het dan niet nog eens in een ander forum. Als iemand anders het nieuws reeds in een ander forum heeft gepost, kan je dit melden aan een moderator of administrator. Hij of zij zal dit topic dan verplaatsen naar het dit forum.

  Spullen te koop aanbieden. Je mag hier geen spullen te koop aanbieden. InsideGamer heeft hier een speciaal forum voor, het Xchange forum. Je mag hier wel om een waarde-indicatie vragen, maar de daadwerkelijke verkoop moet plaats vinden het Xchange forum.


  In het SGF forum gelden ook de algemene forumregels. Deze regels kun je nalezen in de InsideGamer Forum FAQ. Je kan natuurlijk deze regels aan je spreekwoordelijke laars lappen. Dit zal echter resulteren in een gesloten of gewijzigde topic, gewijzigde post, een waarschuwing of, in het ergste geval, een ban. So, behave!!

  Ik ben het niet eens met de beslissing van een Moderator of Adminstrator! Wat kan ik hier tegen doen?
  Dan zijn er twee dingen die je kunt doen. Je kan een topic openen in het Meldhok forum. Maar je kan ook gewoon contact opnemen met de moderator en/of administrator waar je het niet mee eens bent. Dit kan per mail of per PM, maar ook vaak via MSN, ICQ of IRC.

  Lord heeft de eindverantwoordelijkheid om dit forum te leiden. Hij is zeg maar de opperhoofd van Gaming Discussie.

  In dit forum hebben alle IGF Moderators Moderatorrechten!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren