1. Bioshock 2

Re: Bioshock 2

Inmiddels al uitgespeeld, en ik kan zeggen dat dit verhaal veel leuker is dan de vorige, waarbij de laatste nogal uitgetrokken voelt.

maar ik vind het wel lelijker dan de vorige, en vooral in het begin gewoon erg een kopie van deel 1. maar dat komt later helemaal goed.

dat kamers uberhaupt gaan overspoelen (hoewel scripted) vind ik al erg tof. in de vorige game gebeurde dat nooit.

daarnaast speelt het gewoon beter met de dual-weilding.

wie nog online speelt: mijn XBL naam is Basanakin ;)
 • Inmiddels al uitgespeeld, en ik kan zeggen dat dit verhaal veel leuker is dan de vorige, waarbij de laatste nogal uitgetrokken voelt.

  maar ik vind het wel lelijker dan de vorige, en vooral in het begin gewoon erg een kopie van deel 1. maar dat komt later helemaal goed.

  dat kamers uberhaupt gaan overspoelen (hoewel scripted) vind ik al erg tof. in de vorige game gebeurde dat nooit.

  daarnaast speelt het gewoon beter met de dual-weilding.

  wie nog online speelt: mijn XBL naam is Basanakin ;)
 • Moet de game nog steeds verder spelen. Ligt er al een tijdje en eigenlijk nooit meer opgepakt.
 • Heb hem al 3x uitgespeeld blijft een leuk spel
 • Ik ga morgen eens kijken bij de FRS of ze de Collectors Edition daar nu hebben. Hij is maar 20 euro :D Anders bestel ik hem
 • is toch logisch dat maar 108 kb is. nieuwe maskers en speelbara karakters enzovoort hoeven toch niet zo groot te zijn. die auto;s zijn groot maar dat is logisch. online graphics van bioshock 2 zien er niet zo mooi uit als SP.
 • van XGN:

  DLC BioShock 2 al aanwezig op het schijfje

  Vanaf gisteren is de downloadbare content van BioShock 2 genaamd 'Sinclair Solutions Tester Pack' te krijgen op het PlayStation Network en Xbox Live. Nu wordt er beweerd dat de DLC allang op het schijfje staat.

  Gamers op het forum van 2K hebben opgemerkt dat de grootte van de DLC wel heel erg klein is in vergelijking met de inhoud ervan. De DLC voor de Xbox 360 is namelijk maar 108Kb. In de uitbreiding zitten vijf nieuwe maskers, nieuwe speelbare karakters, een derde upgrade voor alle wapens, een maximaal level 50 en 20 nieuwe uitdagingen.

  Voor de vergelijking hebben we gekeken naar de Need For Speed Shift DLC waarin een aantal Ferrari's beschikbaar zijn. Deze paar auto's nemen al 84Mb in beslag wat een duidelijk verschil is met de BioShock 2 DLC. Men denkt nu dus dat de uitbreiding al in de game zit, maar dat je de DLC eerst nog moet downloaden om deze te unlocken.

  "We hebben de DLC vantevoren al op het schijfje gezet, zodat als je als vrienden online de uitbreiding wilt spelen, je niet allebei de DLC hoeft te kopen. Zo kun je als één iemand de DLC downloadt toch met z'n tweeën spelen. Als de content nog apart gekocht moest worden zouden alleen de mensen die de DLC daadwerkelijk gekocht hebben hem kunnen spelen," aldus 2K Games.

  Zoals hier wordt gezegd is de uitbreiding dus met opzet al op de disk gezet.
 • Ik ben in Fontaine Futuristics

  is dat bij het einde? (hoop t niet)
 • Ik ben nu bij het stukje dat je naar Tenenbaum (goed gespeld?) moet met de Atlantic Express. Tot nu toe vind ik het erg gaaf! :D
 • hee mensen ik heb een vraagje, Nmaster_2 misschien weet jij het wel, aangezien je al zoveel achievements hebt.

  Ik probeer de research master achievement te halen. Maar ben toen ik de camera kreeg, de eerste big sister vergeten te researchen. Is dat erg? of zijn de rest van de big sisters genoeg voor fully research?

  alvast bedankt!
 • @Victor

  Nee, het valt reuze mee, alleen hard vondt ik op sommige stukjes irritant. Als je een beetje goed rondneust, diary hier en daar pakken (zijn er iets van 135, moet er 100 hebben), weapon-upgrade zoeken etc. Ook komen er veel achievements vanzelf. Moet op dit moment nog 1 achievement, en dat is die van level 40 bereiken in de multiplayer. :D
 • Heb m ook binnen, zie je nou dat t wel 3 weken duurde ^^
 • Is het moeilijk om 1000G bij BioShock 2 te halen?
 • Ik heb de achievement al dat ik alle little sisters al heb gezien enzo, maar kom ik nog wel aan meer adam?

  Je komt nog aan meer Adam ja =)
  Dankje, ik had al me adam verspilt.. Ik had allemaal crap gekocht..
 • Eindelijk BioShock 2 ontvangen van GameHubs! Ik ga 'm zo spelen. Ben benieuwd! :D
 • Ik heb de achievement al dat ik alle little sisters al heb gezien enzo, maar kom ik nog wel aan meer adam?

  Je komt nog aan meer Adam ja =)
 • Ik heb de achievement al dat ik alle little sisters al heb gezien enzo, maar kom ik nog wel aan meer adam?
 • Ben aan men 3de playthrough bezig. Multiplayer is leuk maar ik heb echt te vaak lag, wat het niet echt aangenaam maakt.
 • BioShock is ondergedompeld in Art Deco stijl. Heeft imo wel mooie gebouwen voortgebracht (google en volgens mij ook de Empire State Building..).

  Sterkste punt aan BioShock 2 vind ik de samenhang met deel 1. Waar in deel 1 Andrew Ryan een soort utopie wilde bereiken door middel van vrijheid op alle (wetenschappelijke) gebieden, zie je met Sofia Lamb een meer socialistisch/communistisch perspectief. Rapture is eigenlijk niets meer dan de economische geschiedenis maar dan onderwater en dat maakt imo de game ook zo sterk.
 • YEAH bioshock 2 special edition <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />D eindelijk <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />D ooh wat is ik blij <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> vette shit, vet dik artbook O_o die LP vind ik wel het mooiste, echt die jare '50-'60 sfeer <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /> en ook wel lache posters XD maarja, ik vind het het geld wel waard <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> nu nog ff uitspele <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />XD
  Wat moet ik voorstellen bij een jaren '50-'60 sfeer onder water? :p, ik heb het nog nooit gespeeld, maar het klinkt grappig. Trouwens zijn jaren 60 woningen strontlelijk maar dat terzijde.

  Ha, misschien in het echt zijn ze lelijk, maar die vallen niet te vergelijken met die in de game.

  Ik vind vooral die kleine details in die game zo mooi gedaan. Denk bijvoorbeeld aan zo'n slaapkamer van zo'n little sister, of van die tentoonstellingen die je ziet, dat die poppen bewegen. Best wel cool gedaan toch.
 • Mokervet spel!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren