1. BlazBlue: Continuum Shift

Re: BlazBlue: Continuum Shift

Is Makato een DLC character,of zit ze al in de game???

Makoto is DLC character
 • Is Makato een DLC character,of zit ze al in de game???

  Makoto is DLC character
 • Is Makato een DLC character,of zit ze al in de game???
 • Daarvoor is het toch een LE, om er anders uit te zien? :P
 • De game is nu vanaf de derde december eindelijk uit in Europa. Ik heb zonet de limited edition ontvangen. De inhoud is toch vrij mager te noemen, dus als je geen ongelooflijke fan bent van blazblue zou ik er toch niet meer voor betalen dan de gewone versie. Ook apart is dat de LE een andere cover heeft dan de gewone versie. Ziet er zo uit:
 • Jammer van die Japanse trophies, maakt het alleen maar harder :P
 • Unlimited Hazama is waarschijnlijk een van de moeilijkste bazen in een 2d fighter.

  Hij drained je health als je close range bent, doet vette damage, is snel en hakt je in stukken met zijn Distortion Drives. Je bent vooral dood als je gaat springen. Heb hem voor de trophy maar op easy en 1 round verslagen. Unlimited Ragna is ook flink sterk, maar Hazama is dodelijker denk ik.

  Overigens is playable Hazama een heel erg moeilijk personage om te masteren en zeker niet cheap.
 • +Optionele Install! De laadtijden zijn zo goed als weg.
  Dat is wel nice !

  Waarom is de eindbaas cheap ? té makkelijk ofzo ?
 • Makoto Nanaya staat in de US Store. Heb haar maar gekocht van het krediet dat ik daar nog heb. Ze is wel cool qua gameplay, rushdown character met leuke specials. Helaas niet speelbaar in Story Mode en Arcade Mode. Maar ook wel logisch, ze zat ook niet in de Arcade game en storywise is ze toch niet zo interessant..

  8 dollar is allicht veel voor een char en je kunt DLC chars rip off noemen, maar de retail game is maar 30 euro en is nu al te krijgen ipv eind v/h jaar oid… ik vind het dus nog wel te doen. Het is ook geenszins verplicht om haar te kopen (de game is an sich gewoon al gelijk met de arcade versie), volgens mij is ze ook speelbaar als je iemand joined die haar heeft. Inbegrepen is een Unlimited versie, color palette, eigen BGM, Stage en ook Challenges.

  Als je Unlimited Lambda vrijspeelt en vervolgens FN2 button op character selection indrukt ben je in voor een leuke surprise; v-13 uit Calamity Trigger. Ze is dus nog aanwezig.

  De game zit tevens op ver. 1.01.
 • Ik heb de game ook :),degene die er ook 1 willen hebben,ik heb nog een gesealde exemplaar,zie exchange topic.
 • Woensdag besteld, gisteren in huis. Bij HDmoviesource. Die kunnen we dus ook wel A-listen. Netjes.

  Meest loze manual ooit; 4 pagina's. De vorige BB usa had nog een heel mooie full color. Talk about bezuiniging.

  Tot zover:

  +Optionele Install! De laadtijden zijn zo goed als weg.
  +Goede Balans; Noel en Jin lang niet meer zo cheap, en v-13 is dood etc.
  +4 nieuwe characters: Tsubaki, Hazama, Lambda-11 en Mu (later nog 3 via DLC, oa Valkenhayne)
  +Legion mode (bekend van PSP game), Tutorial mode, Challenge mode.
  +Game blijft ook met de Arcade getweaked worden, momenteel zit ie op versie 1.00.
  +Grafisch beter? lijkt imo betere AA overheen te zitten…

  -Nog steeds zo'n lelijke Gonzo intro.
  -Bang als enige trainingdummy
  -De eindbaas is heel erg cheap

  De game zelf is in alles een verbetering. Sommige chars zijn omgegooid, en de nieuwe zijn een aanwinst. De Tutorial mode is een aanrader, het zit heel goed in elkaar. Challenge mode is zoals SSFIV; het uitvoeren van je specials en steeds moeilijker wordende (maar nuttige) combo's. In Story hoef je, als het goed is, niet meer alles te verliezen voor 100%. Heb momenteel geen internet thuis, dus Network heb ik nog niet kunnen testen.

  Twijfelde je eraan om de oude BB nog te kopen; niet meer doen. CS maakt de oude BB net zo zinloos als SSFIV dat met SFIV deed en komt ook in Europa al in Oktober uit.
 • Japan: Juli 2010.
  US: Summer confirmed door Aksys, zal wel weer bijna tegelijk zijn dus.
  Europa? Die moet deel 1 nog krijgen :lol:

  Wees er dus snel bij, wordt hopelijk weer zo'n limited edition!
 • Yepz heb een X2 4800+ geforce 7900gtx met xp :)
 • Type X IS gewoon een P4 dual core met Geforce 7 en WinXP. Als je dat of meer hebt, ben je set. Stel, SSF4 zou eerst een Arcade release zijn geweest… dan hadden we em nu kunnen hebben.

  Ik denk dat ik vanilla SFIV ook ga zoeken, just for kicks..
 • Ben hem nog aan het downen helaas :( De console versie komt er zoiezo in maar ja dit beestje komt straks lekker op mijn arcadekast te draaien.
 • Ben hem aan het spelen. De game heerst!

  Tsubaki is echt een cool up-close personage (Hazama moet ik nog testen) en Lambda zo vluchtig bekeken minder broken dan Nu. De achtergronden en announcer zijn ook anders. Game ziet er, omdat Type X2 windows based en dus native is, echt fantastisch uit op de PC!

  Deze moet nu gewoon ASAP naar de consoles gaan om verliezen te beperken, dan heb je tenminste nog een story mode en online play. De arcade versie is natuurlijk bare bones.

  Controls 1 is coin, 2 is start (player 2 kant?). 6 is exit. Buttons op keyboard zijn

  ASD
  Z

  De game werkt als je game.exe op typex_loader sleept. Via slepen op typex_config kun je buttons instellen (3x no kiezen, dan enter), voor oa service menu enzo. In het service menu kun je difficulty veranderen, sound test doen en language enzo aanpassen, maar Engels lijkt weinig te veranderen…

  Rechtstreeks van PC gecapped:

 • Helemaal mee eens, SFIV is gewoon vaak onspeelbaar online. Heb zelf echt flink wat potjes gedaan maar het werd soms zo erg dat ik er maar mee stopte (en nee het lag niet aan mijn internet <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> )
  Ligt het niet aan uw connectie?

  Want ik heb nooit problemen als ik tegen iemand met drie streepjes kamp. Ik speel SFIV wekelijks en snap de kritiek dus echt niet …

  Oh wel, ik ben benieuwd welke Blazblue gelocaliseerd zal worden in europa. Hopelijk deze.

  Mijn connectie is helemaal niks mis mee, US figuren en veel andere landen hebben gewoon een shit connectie altijd standaard. Als ik tegen vrienden in NL speel is het beter maar nog niet super te noemen.
 • Taito Type X2 is gehacked (de arcade hardware loopt kennelijk op de Windows XP kernel), en schijnt goed op doorsnee PC's te draaien.

  Continuum Shift circuleert op het net, evenals Samurai Shodown Sen. Je hebt niet eens een emulator nodig om het te spelen, maar gewoon XP (ik hoop dat Vista ook gaat werken).
 • Helemaal mee eens, SFIV is gewoon vaak onspeelbaar online. Heb zelf echt flink wat potjes gedaan maar het werd soms zo erg dat ik er maar mee stopte (en nee het lag niet aan mijn internet <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> )
  Ligt het niet aan uw connectie?

  Want ik heb nooit problemen als ik tegen iemand met drie streepjes kamp. Ik speel SFIV wekelijks en snap de kritiek dus echt niet …

  Oh wel, ik ben benieuwd welke Blazblue gelocaliseerd zal worden in europa. Hopelijk deze.
 • Hopelijk gooien ze er nog wel wat meer bij
 • Terumi/Hazama confirmed:

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren