1. Bloodline Champions

Re: Bloodline Champions

had de beta, speelde paar potjes om het een kans te geven maar het is niks voor mij.
 • had de beta, speelde paar potjes om het een kans te geven maar het is niks voor mij.
 • Na het lezen van deze topic ga ik me er ook eens aan wagen. Ik ben een fan van LoL (van de makers van DOTA) en ben benieuwd hoe deze arena based PvP werkt.
 • Bump! Het spel is nu dus officieel uit en speelt best wel tof moet ik zeggen, snelle actie en geen voordeel voor betalers (business-model is mini-transacties maar voor elk onderdeel kan je ook betalen met de in-game credits, duurt gewoon even iets langer en ook geen in-game voordeel die je hebt in gevechten). Wel is de game een stuk minder diep dan LoL: geen towers, geen minions, potjes duren ongeveer twee-drie minuten, geen in-game level-systeem, geen items en veel minder heroes. Maar vooralsnog krijgt het voordeel van de twijfel, een leuke game voor korte potjes.
 • LoL is een van die DOTA wannabes toch?

  Was het niet zo dat er een aantal makers van DOTA geholpen hebben met LoL ?.

  Ja, de makers van Dota (Behalve IceFrog) heeft het Riot Games opgericht.

  Uhu, dus eigenlijk de onofficiële, maar wel spirituele opvolger van DOTA.
 • Launcher laad gewoon, begint te updaten en dan BOEM crash kan ik weer opnieuw beginnen. En dat zo 10 keer achter elkaar. Dan heb ik snel dat ik het gewoon op geef en verder ga met dat gene wat ik deed. Niks.
 • De game gedownload en geïnstalleerd. Vervolgens crashed de launcher voor de 10e keer. Nergens een support te vinden op de website. Zoek het maar uit, lomp spel.

  Dat is apart. Heb je gewoon die Loader opgestart? Ik had nergens last van. All updates werden ook netjes achter elkaar gedownload bij mij.
 • Tot mijn grote verbazing had ik vanmorgen ook een beta key in me email. Toch maar voor de gein eens proberen.

  Edit –

  De game gedownload en geïnstalleerd. Vervolgens crashed de launcher voor de 10e keer. Nergens een support te vinden op de website. Zoek het maar uit, lomp spel.
 • LoL is een van die DOTA wannabes toch?

  Was het niet zo dat er een aantal makers van DOTA geholpen hebben met LoL ?.

  Ja, de makers van Dota (Behalve IceFrog) heeft het Riot Games opgericht.
 • LoL is een van die DOTA wannabes toch?

  Was het niet zo dat er een aantal makers van DOTA geholpen hebben met LoL ?.
 • Wat bedoel je met Hero vs Hero? Je bent 1 poppetje met wat skills en je zit in een team van 2-6 geloof ik.

  poppetje = hero
 • LoL is een van die DOTA wannabes toch?
 • Wat bedoel je met Hero vs Hero? Je bent 1 poppetje met wat skills en je zit in een team van 2-6 geloof ik.
 • Als ik de trailer goed heb begrepen is dit spel enkel Hero vs Hero . League of legends is niet enkel hero vs hero. Het lijkt erop dat het vrij verschillende spellen zijn.
 • Ik ken League of Legends niet, maar na het zoeken van een gameplay filmpje moet ik jullie wel gelijk geven. Misschien die ook eens proberen :)
 • Ziet er inderdaad wel erg uit als LoL..
 • Ik heb ook een key ontvangen, maar het concept is wel heel erg hetzelfde als League of Legends…
 • Zo maar out of the blue kreeg ik van Funcom een beta invite voor het spel Bloodline Champions. Het eerste wat ik dacht is: Niet weer een nieuwe (gedoemd te mislukken) MMORPG.

  Maar niets is minder waar.

  Al eerste ging ik op Insidegamer zoeken of er informatie over bekend is, maar ik kon geen hits vinden. Vandaar dat ik (na het gespeeld te hebben) heb besloten om er een topic over te maken.

  Wat ze zelf zeggen over het spel:

  Bloodline Champions is a PVP game with short, intense matches for up to ten players divided into two teams. Every player plays one of several different bloodlines with 7 unique abilities each.

  Different bloodlines in a set up complement eachother, different maps and gamemodes need different tactics, so good teamwork is a must for success.

  Chance is not a factor, spells and abilities do a set amount of damage. Random elements such as critical hits and passive abilities do not exist.

  Spells travel to where the player aims and can be avoided by enemy players, making every ability dependant on individual player skill.

  Without mana and creeps, the game has almost zero downtime and is instead based on short cooldowns, this coupled with no grind or farming ensures that every match is full of action.

  Wat ik er van heb ervaren:

  Gisteren voor het eerst gespeeld en ben best wel enthousiast.
  Het is voor mij eens heel wat anders. Het lijkt op het spel Alien Swarm van steam, alleen dan PVP.

  Ik zat in een team van 4 tegen 4 andere beta testers. Zogenaamde Warm vs Cold. We speelden een best out of 7.

  Als character kies je 1 van de 16 mogelijkheden (welke je dan de hele match blijft). Onderverdeeld in de 4 bekende types. Tank, Melee dd, Range dd en healer.

  De rondes zijn actief en kort en in vrij kleine maps. Een paar minuten per ronde. Het is een top down view en bij mij liep het erg soepeltjes.

  De gevechten zijn snel, maar ook tactisch. Het komt neer op de kwaliteiten van de speler en niet perse de class. Je moet met je muis mikken en je loopt met je WASD. Het is mogelijk om aanvallen te ontwijken of te blokken met een eigen aanval (ranged vs ranged bijvoorbeeld).

  Het is een spel waarbij je een redelijk reactie vermogen moet hebben.

  Ieder karakter heeft een 7 tal aanvallen welke standaard gebind zijn onder de knoppen: Q, E R, M1, M2, SP en F.

  Ze hebben ook het zogenaamde Fog of War geïmplementeerd. Je hebt een vrij klein gezichtsveld en daar buiten zie je 'fog'. Als je bijvoorbeeld achter een pilaar gaat staan, dan zien de andere je dus ook niet.

  Er zit natuurlijk een experience aspect in en na 2 potjes ben ik level 3. Wat dit voor invloed heeft weet ik nog niet.

  Na gisteren smaakt het bij mij naar meer en lijkt het me erg leuk om het met een stel vrienden te gaan spelen.

  Meer informatie vind je hier: http://www.bloodlinechampions.com/

  Je kan je inschrijven voor de beta, maar ik weet niet hoe snel er codes worden weggegeven. Indien je een code hebt dan kan je 'buddys' uitnodigen. Verder heb ik ook geen idee wat het zou moeten gaan kosten oid.

  Ik weet niet hoe leuk dit op de lange termijn blijft, maar gisteren ben ik veel te laat gaan slapen. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren