1. Bloody Roar 5

Re: Bloody Roar 5

Die oude games waren zo slecht nog niet.
 • Die oude games waren zo slecht nog niet.
 • Lijkt me tof
 • Fake idd. Helaas. :(

  Eurogamer:

  UPDATE:
  It appears the announcement of a Bloody Roar sequel was a hoax.

  The @HudsonSoftLtd Twitter page is unofficial, and has posted to say its announcement of a new Bloody Roar game was a joke. Haha.

  We'll admit it, we were duped. And trolled. Apologies to all.
 • Fake. Nothing to see here.

 • Inthegame:

  Bloody Roar 5 komt eraan!

  De Bloody Roar-serie loopt al sinds de originele PlayStation. Inmiddels zijn er een aantal delen verschenen, waarvan Bloody Roar 4 de laatste was. Deze verscheen in 2003 op de PlayStation 2. Echter, vandaag kondigt Konami aan dat Bloody Roar 5 eraan zit te komen!

  Hudson Soft., is inmiddels eigendom geworden van Konami, maar dat wil niet zeggen dat de namen die zij hebben gecreëerd in de prullenbak verdwijnen. Vandaag liet Hudson namelijk via een Twitter-bericht het volgende weten:

  Nieuw Bloody Roar vervolg is in productie! Binnenkort meer! #BloodyRoarProject2012 #BloodyRoar5 #BloodyRoar Lees en Retweet!
  Er is momenteel nog niets gezegd over de platformen waarop de titel zal verschijnen, maar waarschijnlijk zal de titel op PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen. Wel weten we dat dit vijfde deel in de Bloody Roar-serie een reboot van de serie zal zijn, en dat de personages uit de vorige spellen zullen terugkeren, inclusief Mitsuko, Hans en Greg.

  De Bloody Roar-games stonden altijd bekend als de wat apartere fighter. Je had namelijk de mogelijkheid om in een beest te transformeren, waardoor je extra aanvallen tot je beschikking kreeg. En het zag er natuurlijk erg vet uit! Mensen die niet bekend zijn met de serie, hieronder een video met daarin wat gameplay van Bloody Roar 4.

  http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... DGTHyBn7Mg

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.