1. Bomberman Ds

Re: Bomberman Ds

ik vind de computer op hard toch wel erg realistisch doen, echt alles wat je kunt pakken zijn ze je voor en ze proberen je van alle kanten in te sluiten enzo. Daat vind ik wel vet aan die multiplayer als je geen DS vrienden hebt.
 • ik vind de computer op hard toch wel erg realistisch doen, echt alles wat je kunt pakken zijn ze je voor en ze proberen je van alle kanten in te sluiten enzo. Daat vind ik wel vet aan die multiplayer als je geen DS vrienden hebt.
 • Ja, je vrienden, want jij kan er niks van <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /><img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /><img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /><img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" /><img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />
  Maar Bomberman is dus niet aan te raden (helaas hebben mn vrienden geen ds, en gaan ze ook niet kopen vanwege te weinig geld, arme bitches <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />) voor alleen singleplayer?
  Ha-ha :P Bomberman is zeker aan te raden als je ds vrienden hebt, zoniet is het nog fijn, kun je nog altijd tegen pc's, is natu niet hetzelfde.
 • Ja, je vrienden, want jij kan er niks van :D:D:D:D:D
  Maar Bomberman is dus niet aan te raden (helaas hebben mn vrienden geen ds, en gaan ze ook niet kopen vanwege te weinig geld, arme bitches :() voor alleen singleplayer?
 • Bomberman is ong mijn favo game voor de DS! Ik vind de multiplayer zalig, maar de single player dinges is boriiiiing >.>
  Vandaag heb ik nog met vrienden gestreden, en de winnaar is natuurlijk makkelijk te weten ^_^'
 • Ik vind het wel cool, vooral met 8 mensen tegelijk (die multiplayer) single-player is gewoon een leuke extra en hoeft voor mij ook niet boeiend te zijn. Als ik een Bomberman spel koop weet ik dat het m de multiplayer gaat…
 • @Vincent

  Die had ik gelezen en ik was het eerst niet eens met jou


  Nu dus wel!!

  @kleineman

  Ja die heb ik geprobeerd en is wel grappig maar heeft niet echt het bomberman gevoel

  Sorry
 • Wat is er mis met deze topic dan????
  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... 40&amp;start=0

  En wat ik van bomberman vindt, kan je in me review lezen op IG :p
 • Heb je de multiplayer wel uitgeprobeerd?
 • Ik heb sinds vrijdag een ds!! Toen ik hem had opgehaald had ik er het spel Bomberman Ds bij gedaan want ik dacht dus dat het wel de moeite waard was (en hij was al aardig goedkoop geprijsd dus)

  Maar nee hoor!!

  Met 1 woord saai :S, en dat vind ik niet leuk want ik ben alsware opgegroeit met bomberman :D

  Heel Jammer.

  Maar wat vinden jullie van de game??

  Greetzz

  James

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren