1. Borderlands 2

Re: Borderlands 2

Laat maar komen!!
Ik vondt deel 1 een top spel en zeer verslavend.
Alleen had ik op een gegeven moment wel het probleem dat er voor mij geen interessantere en krachtigere wapens meer te vinden waren waardoor ik grotendeels het spel en de DLC met dezelfde wapens aan het spelen was waarmee ik moeiteloos de tegenstanders om kon leggen. Hierdoor miste ik naar het einde toe wel wat uitdaging en variatie in de game.
 • Laat maar komen!!
  Ik vondt deel 1 een top spel en zeer verslavend.
  Alleen had ik op een gegeven moment wel het probleem dat er voor mij geen interessantere en krachtigere wapens meer te vinden waren waardoor ik grotendeels het spel en de DLC met dezelfde wapens aan het spelen was waarmee ik moeiteloos de tegenstanders om kon leggen. Hierdoor miste ik naar het einde toe wel wat uitdaging en variatie in de game.
 • Zou ook graag upgrades voor wapens willen hebben in plaats van dat je steeds een beter wapen vind en ook graag een wat grotere wereld in plaats van allemaal kleinere. Borderlands was ook het eerste en tot nu toe enigste spel dat ik platinum haalde.
 • In plaats van telkens nieuwe wapens als loot kunnen ze dan gewoon die upgrades weggeven ;) Ik vond het inderdaad wel jammer dat je een goede gun vond, en die dan een uur later niet meer kon gebruiken.

  Ik gok trouwens dat de wereld levendiger maken, meer personages en een beter uitgewerkt verhaal (incl. story line missies en cutscenes) sowieso een groot aandachtspunt is voor Gearbox. De andere minpunten die genoemd werden naast deze in reviews waren vooral van persoonlijke aard, en niet zozeer mankementen in het gamedesign.
 • @MrBrinkles:
  Dat zou inderdaad tof zijn, in deel 1 raakte je niet echt vertrouwd met je wapen omdat je toch elk kwartier weer een sterkere vond. Wel moeten ze een vorm van loot in de game houden want dat was een van de sterke punten van het origineel.

  Ook mag van mij wel de setting worden veranderd. Na de originele Borderlands, de Fallouts en het aankomende Rage ben ik die woestijnachtige omgevingen een beetje zat. De wereld mag sowieso wat levendiger zijn (Qua inwoners en nederzettingen enzo).
 • Leuk, maar laat ik eerst maar eens deel 1 uitspelen. Heb pas 2 % van de trophies oid.
 • Goed nieuws, deel 1 was echt tof. Hoop inderdaad dat er wel iets gedaan wordt aan de wereld waarin zich het afspeelt. Ook een duidelijker verhaal zou de game goed doen. Had niet eens door dat er een verhaal in deel 1 zat totdat je op het eind ineens een eindbaas en een heuse cutscene te zien kreeg.

  Ook hoop ik dat ze wapens meer customazible maken. Dus niet alleen heel veel wapens (wat inderdaad vooral variaties waren) maar gewoon parts zoals nieuwe scopes, rate of fire, groter magazijn, verschillende ammo soorten. Dus niet meer alleen nieuwe wapens vinden, maar een favoriet wapen ook gewoon kunnen blijven tunen vanaf het begin van de game. In deel 1 werden wapens erg snel zwak als je levelde en dus tegen sterkere vijanden kwam te staan.
 • Oh nice! Deel 1 vond ik erg vet. Ik hoop dat deel 2 wel wat meer interactie heeft. Deel 1 vond ik wel een beetje kaal qua personages. Steden waren vaak leeg bijvoorbeeld. En het is een erg goed idee met dat miljoenen wapens. Maar eigenlijk had je een paar verschillende Assault Rifles maar dan met een ander kleurtje en scope. Maar het algemene model zag er hetzelfde uit. Maar ik ben erg benieuwd! Ook de DLC die er voor uit kwam (afgezien van Madd Moxxi) vond ik erg vet en zeker waar voor je geld!

 • Titel: Borderlands 2
  Genre: FPS/RPG
  Developer: Gearbox
  Release:
  :jap: nnb
  :usa: nnb
  :eur: nnb

  Gearbox Software CEO Randy Pitchford has confirmed that a sequel to Borderlands is in the works.

  Pitchford broke the news during a conversation with VG247, saying "I'm sure Duke will have some demands of me and I've gotta work on Borderlands 2, right?"

  Pitchford was still dismissing claims that Borderlands 2 was in the works as late as last month, asking "What's Borderlands 2?" in response to rumours sweeping the internet.

  News of a sequel probably shouldn't come as too much of a surprise. The original game's creative director previously told VG247 that a follow-up was "a no-brainer".

  Borderlands launched on Xbox 360, PS3 and PC back in October 2009. It's reportedly sold over 3 million copies.

  Bron

  Meer info volgt ongetwijfeld snel!
 • FUCKING NICE!!!!!!!!!

  Met mijn vriend beslist dat er een tekort aan coop games was, dus dit is geweldig nieuws :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren