1. Braid (PSN)

Re: Braid (PSN)

Om heel eerlijk te zijn heb ik een keer of twee moeten spieken op YouTube, maar in princpe is alles wel te doen. De puzzels zorgen er wel voor dat je echt in vreemde kronkels moet leren denken, wat veel voldoening geeft als het lukt. Soms is er ook een beetje back-tracking nodig, dus geef niet op ;)

Het enige wat wel echt absurd moeilijk is is het 100% halen qua Trophies. De volledige game halen binnen 90 minuten is gewoon sick. Bovendien schijnt die Trophy geglitcht te zijn, waardoor hij niet altijd unlocked als je binnen die 90 min zit :')
 • Om heel eerlijk te zijn heb ik een keer of twee moeten spieken op YouTube, maar in princpe is alles wel te doen. De puzzels zorgen er wel voor dat je echt in vreemde kronkels moet leren denken, wat veel voldoening geeft als het lukt. Soms is er ook een beetje back-tracking nodig, dus geef niet op ;)

  Het enige wat wel echt absurd moeilijk is is het 100% halen qua Trophies. De volledige game halen binnen 90 minuten is gewoon sick. Bovendien schijnt die Trophy geglitcht te zijn, waardoor hij niet altijd unlocked als je binnen die 90 min zit :')
 • Wennen, niks is onmogelijk, alles is haalbaar. De langste tijd dat ikzelf heb vastgezeten met een puzzelstukje is twee uur, en ik ben niet zo goed in puzzel games dus dat zegt wat ;)
 • okee… haha, duidelijk niet zo'n populair spel…
  ik dacht even kijken wat anderen er van vinden…

  vreemd. want het spel is geniaal.
 • Wat een fantastisch spel zeg. Echt een mindfuck af en toe.
  Heb nu levels 1 tot en met 3 helemaal compleet en ben net begonnen aan level 4.

  9,99 meer dan waard. Wat een briljant spel!!
 • Eindelijk in de NL store voor 9,99. Zoek je een leuke game voor 9,99 dan is dit zeker geen miskoop !
 • 4 februari komt ie in de NL store.
 • Even gekeken, staat niet in de benelux store inderdaad.
  Wel in de UK store, dus het zal niet voor deze week zijn.

  Heb zelf de US versie, moet er dringend eens mee verder, nog maar een paar levels voltooid.
 • Moet Braid nog komen , of staat ie niet in de NL store ?!
 • Aankomende donderdag staat ie in de EU store.
 • Heb World 2 net helemaal opgelost. Kende het al een beetje van de 360. Het platformen is niet veel, maar het puzzlen is vrij ingenieus.

  braid is een aardige game, ietwat overrated allicht, maar wel origineel genoeg.
 • Ik heb 'm vandaag gekocht en - wow…. wat een onwijs gave game! De sfeer, de graphics, het verhaal, de puzzels… Super!

  Hij is alleen wel verrekte lastig! Ik heb nu de 1e puzzel in elkaar gezet, maar op dit moment vrees ik nog dat die andere me nooit gaan lukken… Hopelijk is dat een kwestie van oefening…

  Ben nu in de wereld waarbij je bewegingen de tijd manipuleren. Naar voren lopen = normaal, achteruit lopen = rewind. Héél verwarrend! :S
 • Gamespot : ( 9,5 )

  The Good
  - Expertly designed puzzles that offer a hefty challenge without being frustrating
  - Subtle art design that is beautiful but not distracting
  - A mature story with a powerful ending
  - Stirring score that perfectly complements the mood
  - Pin-point controls that let you focus on using your brain to solve puzzles

  The Bad
  - Costs more than most PlayStation Network games

  Braid can be finished in just a few hours, which might make the $15 price tag seem a bit high. But do not let a few extra dollars deter you from an exemplary experience that can rival many full-price, retail games. Braid is worth every penny. The captivating ending sequence, which makes use of your rewind ability in a jaw-dropping new way, provides the exclamation point on this remarkable game, but the adventure is consistently engaging throughout the entire ride. The clever puzzles alone are enough to make this an adventure worth taking. Braid's deep and mesmerizing tale is evergreen: it is outside of and beyond time. It will never get old.
 • Fuck dat, Credit Card for the win, Braid, here I come! :'D

  Sorry, Natan :P
 • :'(
 • Je haalt de game uit de Amerikaanse store dan of?

  The Hothead-developed port will be available on the North American PlayStation Store on November 12th, "with a European version to be announced shortly thereafter." The PSN version of Braid will cost $14.99, the same price as its XBLA equivalent.

  Don't want to be a party pooper.
 • Snel een PSN Card kopen en dan maar wachten, awesome! :D

  Wil deze game al zoooo lang spelen, en over een week kan dat dan eindelijk. Ben benieuwd :D
 • Yaaaaay! Instant buy! :D
 • En de kogel is door de kerk.

  Braid coming to PS3 next week, November 12

  It only took 15 months, but Braid has finally found its way to the PlayStation Network. Jonathan Blow's critically acclaimed puzzle-platformer may be late, but its time-shifting gameplay mechanics certainly make the old adage "better late than never" all the more apropos.

  The Hothead-developed port will be available on the North American PlayStation Store on November 12th, "with a European version to be announced shortly thereafter." The PSN version of Braid will cost $14.99, the same price as its XBLA equivalent.
 • Heb liever dat PSN wat meer van zn eigen originele titels boost dan een jaar oude scrap van de Arcade. Shatter is daar een mooi voorbeeld van. Vind dat het PSN de laatste tijd erg stilstaat en XBLA juist weer on fire is en dat is jammer.

  Kom nou, dat XBLA nu hot is komt doordat MS alle games daarvoor graag in de zomer released, zie de laatste 2 XBLA summers of arcade.

  Echt veel verder dan Castle Crashers en Braid kom ik eigenlijk ook niet met games die bij XBLA vandaan komen en naar PSN toe gaan. En het is niet alsof Sony erachter zit dat die games naar PSN toekomen, The Behemoth en Jonathan Blow zien gewoon een nieuwe bron van inkomsten. Niet heel gek dat die spellen ook naar PSN komen.

  Het lijkt er ook sterk op dat die spellen een exclusiviteits contract van een jaar hebben gehad met Microsoft, het zijn beide games die nu ongeveer een jaar op XLBA te vinden zijn.
 • Heb alleen de demo van Braid gespeeld. Zwaar lelijke grafische stijl en superirritante muziek. No thanks.
  De (xbox360) demo is qua gameplay totaal niet representatief voor de game. Ik dacht eerst dat het om een mario-achtige platform game was tot ik de game kocht en het een vrij moeilijke puzzelgame bleek te zijn. :P

  Braid is imo meer kunst als game, maar niet zo erg als linger in shadows bijvoorbeeld.

  Shatter is voor mij te arcadey. Dan koop ik liever fat princess. Shadow complex ziet er ook zwaar interessant uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren