1. Brickforce(f2p sandboxshooter) wedstrijd frauduleus verloop?

Re: Brickforce(f2p sandboxshooter) wedstrijd frauduleus verloop?

Ik zou vooral beleefd blijven maar toch eisen dat ze de discrepantie tussen de statistieken en het beloofde criterium voor winnaarbepaling (kan je dit ergens letterlijk terugvinden? Opslaan dan!) uitklaren. Als ze dit niet kunnen, zeggen dat juridische stappen overwogen worden.
 • Ik zou vooral beleefd blijven maar toch eisen dat ze de discrepantie tussen de statistieken en het beloofde criterium voor winnaarbepaling (kan je dit ergens letterlijk terugvinden? Opslaan dan!) uitklaren. Als ze dit niet kunnen, zeggen dat juridische stappen overwogen worden.
 • Hallo,

  Ik speel sinds de release van de vip open beta het spel Brickforce, dit is een f2p shooter (minecraft achtig). In dit spel kan je mappen bouwen en hiervoor kwam er dus ook een wedstrijd. Deze wedstrijd ging van start op 27 april 2012 en staat ook op de officiele site aangekondigd.

  Deze wedstrijd gaat over 1000€, dus niet niks…

  http://www.brick-force.com/en/news/couc ... rathon-131

  De einddatum van de wedstrijd stond er niet bij, maar ik ben sinds enkele dagen op de hoogte gebracht dat deze wedstrijd nu afgelopen is. (14 sept 2012)
  http://prntscr.com/fnwtk

  Nu gaat het erover dat in feite ik deze wedstrijd zou moeten gewonnen hebben.
  Ze praten bij de wedstrijd over de persoon die de map maakt die het meest gespeeld word. En die persoon zou de wedstrijd winnen.
  (We’re also giving away a generous cash prize of €1,000 (about $1,300) to the designer of the most frequently played map during the Open Beta!)

  Ik heb in dit spel een map gemaakt genaamd : spongebob. (door ikilln00bs, ikzelf jawel )
  Deze map heeft meer dan 300k plays op de officiële ranking en ook 312k plays in de ingame map charts. De volgende in rij van maps die kan kansmaken heeft iets van een 133k plays. aangezien de wedstrijd op 14 september zou beeindigd zijn vraag ik me af waarom ik niet gewonnen heb. (ik sta mijlenver boven de volgende speler en dit al sinds heel lang, ik hebgeen screenshots sinds hoelang ik aan de leiding sta, maar dit kan eventueel in hun database worden opgevraagd? of niet?)

  Als ik op hun forums vraag wat er gebeurd is met deze wedstrijd en wie er gewonnen heeft antwoorden ze heel vlug met het antwoord dat ze dit niet kunne vertellen wie er gewonnen heeft ivm privacy redenen en dat de prijzen uitgedeeld zijn. Daarna word mijn thread geclosed… Een vriend van me heeft ook al enkele threads gemaakt ivm deze wedstrijd, hier net hezelfde verhaal, een reply met dezelfde uitleg en een lock er op…

  Nu is de vraag vooral… Kan ik hier iets aan doen? Hoe ben ik zeker dat ze mij niet gewoon scammen? Ze zeggen dat de winnaar gecontacteerd is en dat de prijs is uitgedeeld? Terwijl ik eigenlijk die winnaar moest zijn?
  Ze kunnen gewoon vertellen dat de winnaar gecontacteerd is dat de prijs is uitgedeeld en hiermee is de kous af?
  Wat kan ik hier aan doen? Iemand een idee? Zou ik eventueel ergens klacht kunnen indienen? Heb ik genoeg bewijzen aan de officiele charts op hun site, en ingame charts?
  http://www.brick-force.com/en/game/maps ... ds/alltime

  Trouwens : most frequently played betekent toch wel degelijk meest gespeelde map, toch?

  Kan iemand mij hierbij helpen? Alvast bedankt!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren