1. Brothers in Arms franchise komt naar de PSP

Re: Brothers in Arms franchise komt naar de PSP

Ik weet het nog niet. Een shooter kan wel, maar is moeilijk om daar echt een goede gameplay aan mee te geven. En of een andere weg goed uitpakt bij deze game is afwachten geblazen.
 • Ik weet het nog niet. Een shooter kan wel, maar is moeilijk om daar echt een goede gameplay aan mee te geven. En of een andere weg goed uitpakt bij deze game is afwachten geblazen.
 • Medal of Honor: Frontline ging ook erg prima op de PS2, uitgespeeld ^^
  Het lijkt me wel vet, alhoewel ik veel meer uitkijk naar de 'grote' RPG's.
 • Op de ps2 kan je toch ook goed shooters spelen, met analoge + soort van auto aim (in de zin van, als je er halve cm naast zit dat die er dan automatisch op richt) zou je theoretisch perfect shooters kunnen spelen, behalve dan dat je met vierkantje-etc moet lopen en met de vierpuntstoets springt/rent/bukt/schiet/wapenswitched etc
 • lijkt me wel vet maar speelt het ook goed een fps op een handheld

  Dat vraag ik mij ook af, gewoon afwachten en spelen…dan pas een conclusie trekken :D
 • lijkt me wel vet maar speelt het ook goed een fps op een handheld
 • De consolesversie van Brothers in Arm, waarvan over aantal weekjes alweer een tweede deel verschijnt, was bijzonder succesvol. Deze strategische eerste persoons shooter van Gearbox en Ubisoft lijkt nu ook zijn eigen deel op de Playstation Portable te krijgen, aldus de releaselijst van een grote Nederlandse distributeur. Dat is goed nieuws, want veel Tweede Wereldoorlog shooters zijn er nog niet te vinden op de draagbare console van Sony.


  De Brothers in Arms titels op de consoles zijn tactische eerste persoon shooters die zich afspelen omtrent de avonturen van de paratroepers van de 101ste Airborne divisie paratroepers die landen in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Waar je in een normale shooter zelf de held uit kunt hangen, ben je in Brothers in Arms hoofdzakelijk afhankelijk van je strategische inzicht en teamleden. Het spel gaat dan ook uit van echte oorlogstactieken waarbij je de vijand vastzet met spervuur en vervolgens via de zijkanten uitschakelt. De manier waarop dit uitgevoerd wordt in de serie is uitstekend en brengt een unieke ervaring teweeg.

  Hoe deze Playstation Portable versie van het spel zich zal ontwikkelen is niet bekend. Het zou heel goed een eerste persoons shooter kunnen worden, maar we moeten bekennen dat de PSP daar niet voor gemaakt is. Zo mis je de precisie van een extra analoge stick om mee te mikken. Wij denken dat de titel eerder op de strategische tour gaat, waarbij je een eenheid van soldaten door een campagne moet loodsen, zonder dat je direct controle hebt over de karakters. Maar dat is slecht speculatie aan onze kant en details moeten we nog afwachten.

  We hopen dat de titel zich ontwikkeld als een van de toppers op de PSP, net zoals het op de consoles een groot succes is. Een releasedatum is onduidelijk, maar we houden het voor je in de gaten. Je las het hier eerst!

  Bron: www.pspworld.nl

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren