1. Burnout Revenge

Re: Burnout Revenge

Denk dat de toevoeging op deel 3 te mager is om hier de volle mep voor neer te tellen.
 • Denk dat de toevoeging op deel 3 te mager is om hier de volle mep voor neer te tellen.
 • online zuigt?? hoezo dat dan? ik vindt het een van de betere online games, vooral omdat er gewoon verkeer rondrijdt.. en vooral roadrage is heel gaaf om te spelen. singleplayer vindt ik wel geinig maar het is steeds hetzelfde. de AI is behoorlijk slecht vindt ik. ook al heb je de snelste auto en rijdt je vol gas, die tegenstanders houden je altijd bij!! wat heeft het dan voor zin om te boosten?! :S als jij niet boost doen hun dat ook niet. online is dit dus wel, waardoor online WEL je skills naar voren komen.
 • Burnout vind ik meer BurNOT online, het zuigt zwaar. De SP is wel leuk, maar om daar €60,- voor neer te leggen…
 • ik heb de demo nu een aantal keren gespeeld, eigelijk best wel veel
  en ik zit nog te twijvelen of ik de veranderingen nu een goede of slechte toevoeging vind aan BO3
  de lat die bo3 heeft gezet is heel erg hoog en ik kijk naar 4 liever als een totaal nieuw spel, ik kan pas echt een oordeel geven als ik het gehele spel heb, tot nu toe ben ik wel aardig aan de hele bo4 feel gewend geraakt dus dat is goed nieuws
 • Is er wel wat meer verkeer op de weg? Dat vond ik namelijk een stuk tegenvallen bij Burnout 3. Toen zag je 1 auto per seconde terwijl je bij deel 2 soms in de file stond.
 • Ik heb de demo nu een aantal maal gespeeld. Tot nu toe vind ik hem minder dan Burnout 3, vooral omdat het een hele donkere sfeer heeft, waardoor je echt amper ziet waar je naar toe moet. dat is echt heel hinderlijk bij zo'n hoge snelheidsracer. Alle andere veranderingen zijn niet echt interessant, zoals het toevoegen van de crashbreaker in de gewone races. Wel is de aftertouchcamera verbeterd, wat wel erg riant is.

  Al met al lijkt het me een kleine achteruitgang tov BO3, maar nog steeds wel dikke pret…
 • Hem hem gister al een aantal uur mogen spelen :D
 • EA heeft het wat Xbox Live betreft bij mij verbruikt. Aangezien ik racespellen zonder live niet interessant vind hoef ik Burnout Revenge ook niet te hebben…
 • zijn er al mensen die de dagen aan het aftellen zijn?
  ikke wel namelijk :D

  er schijnen ook al gratis demo's te zijn( in de states teminste)
  damn ik kan echt niet wachten op dit spel:D:D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren