1. Burnout Revenge in de winkels.

Re: Burnout Revenge in de winkels.

Ik ben het daar eigenlijk wel voor een deel mee eens. Het voor eigenlijk een herhalingsoefening van Burnout 3.. De soundtrack is natuurlijk volledig nieuw en die is ook geweldig.. maar wat betreft de circuits en dergelijke.. Het komt bij mij een beetje uitgekauwd over.

Desondanks toch nog een hele vette game!
 • Ik ben het daar eigenlijk wel voor een deel mee eens. Het voor eigenlijk een herhalingsoefening van Burnout 3.. De soundtrack is natuurlijk volledig nieuw en die is ook geweldig.. maar wat betreft de circuits en dergelijke.. Het komt bij mij een beetje uitgekauwd over.

  Desondanks toch nog een hele vette game!
 • Ik koop 'm als de game 30,- euro wordt. Meer geld is de game ook niet waard.
 • Ik ga hem echt niet halen vind 1 burnout wel genoeg. Moet niet zo gek gaan worden als met The Sims!!!
 • Thanks, ga zo ff kijken :)
 • Zal waarschijnlijk de firewall van je router zijn ofzo. Moet je even in de handleiding kijken hoe je de betreffende port open moet zetten. Bij mij is het de router en ik moet zelf ook even uitzoeken hoe ik dat moet doen.
 • Net Burnout: Revenge (UK Versie!!) gehaald voor 70 eurie (bad price i know ) Wat een game zeg!!Geweldig gewoon!! Maar ik heb 1 probleem, ik moet me firewall uitzeten om online te spelen, maar ik weet niet hoe dat moet kan iemand me dat vertellen
 • Ja
 • Zit er eigenlijk een 60hz optie bij de Europese versie?
 • Kan in alle modussen dus wat dat betreft vind ik het wel een stuk makkelijker geworden.. Heb nu overigens 100%. Vooral de challenges duurden bij mij best lang.
 • Het enige waar ik kritiek op heb is het traffic checken van achteren. In principe is het wel leuk dat je nu niet meer voor al het verkeer hoeft uit te wijken, maar ik vind het nu wel erg makkelijk worden. Je ragt gewoon de boost knop in en je knalt overal doorheen. Ook vond ik het juist zo leuk om in Burnout 3 te zichzaggen en een perfecte tijd neer te zetten.

  Ik dacht dat het wegbeuken van verkeer alleen in die extra modus was…

  Als het altijd kan is het wel erg veel makkelijker gemaakt.
 • Heb hem ook ff gespeeld, vind het echt niet cool in het Nederlands.. Verder lijkt de game me over het algemeen ook veel te makkelijk.

  Over het algemeen is de game makkelijker dan Burnout 3. Er zitten echter wel een paar challenges in die me het bloed onder de nagels vandaan halen. Ze blijven echter doenbaar. Je moet een beetje geluk hebben en natuurlijk ook de skills.
 • Het is allemaal weer net wat extremer dan in deel 3. Meer crashes, complexere circuits en de chaos op de crash kruispunten is een flink stuk groter.

  Die burning laps vind ik niet zo'n probleem. Ik vind eigenlijk dat die namelijk helemaal niet in zo'n spel thuishoren. Tijden neerzetten is iets voor realistische/serieuze racegames en niet voor lollige dingen als deze titel.

  Over het algemeen een aanwinst voor mijn collectie. De sterke basis van deel 3 is gebleven en hier en daar aangepast (die irritante DJ is gelukkig weg) en aangevuld.
 • Heb hem ook ff gespeeld, vind het echt niet cool in het Nederlands.. Verder lijkt de game me over het algemeen ook veel te makkelijk.
 • "Om zoveel mogeljjk mensen optimaal te laten genieten heeft Electronic Arts een bewuste keuze gemaakt om games te lokaliseren. "

  WAAAAAAAAAT! Wat een apen, niet nromaal. Ik geniet echt van ONWIJZE crashes :S

  Maarja, ik wilde hem sowieso niet kopen. Die voor de PSP is toch Legends?
 • Slecht nieuws:
  Burnout Revenge alleen in het Nederlands
  http://www.gamer.nl/nieuws/27856
 • Ik heb de Amerikaanse versie sinds een weekje. Net zoals bij Burnout 3 ga ik weer voor 100% completion en ik ben vrij goed op weg (65%). Mijn eerste indrukken waren ook heel erg goed. En mijn indrukken zijn in feite nog steeds heel erg goed. De auto's, de snelheid, de challenges, de tracks.. alles zeer goed verzorgd.

  Het enige waar ik kritiek op heb is het traffic checken van achteren. In principe is het wel leuk dat je nu niet meer voor al het verkeer hoeft uit te wijken, maar ik vind het nu wel erg makkelijk worden. Je ragt gewoon de boost knop in en je knalt overal doorheen. Ook vond ik het juist zo leuk om in Burnout 3 te zichzaggen en een perfecte tijd neer te zetten.

  Ook de burning laps / preview rounds vind ik in negatieve zin veranderd. Het is namelijk niet meer zo van belang wat je driving skills zijn. Natuurlijk moet je wel voldoende vaardigheden bezitten om je auto op de weg te houden en niet tegen elke vangrail aan te crashen, maar een snelle tijd neerzetten komt nu veel meer aan op het zoeken naar shortcuts. Toen ik de burning laps voor de eerste malen probeerde, zat ik met mijn tijd vér onder goud. Maar toen ik wat shortcuts nam, zat ik er juist vér onder. Persoonlijk vind ik het leuker om gewoon de main route te rijden en een enorm scherpe tijd neer te zetten, zuiver door je stuurmanskunsten.

  Maar dit zijn slechts wat smetjes; het is gewoon een geweldig spel. De soundtrack verdient trouwens een eervolle vermelding. Er zijn verschillende nummers die ik zo goed vind, dat ik de albums van desbetreffende bands/artiesten wel wil aanschaffen.

  Zeker aanschaffen.

  Edit:

  Wow, anders is die flash banner van Burnout eventjes irritant zeg. Zit je net een lekker muziekje te luisteren, komen die effecten erdoorheen. Als ik wel iets haat, dan zijn het sounds tijdens het surfen. *thumbs down*
 • Als je twijfelt, zou ik voor Burnout Revenge gaan. ;)
  Succes in ieder geval.
 • Ik twijfel tussen deze en Legends voor de PSP.
 • ooh ik vind dat juist wle tof, als je dat dan te veel wilt doen voor boost zit je zo tegen ene bus(of een kruisende personenauto) aan. En hoe dat eruit ziet, als je zo'n auto ramt, vind ik ook zeer zeker erg tof gedaan. Ook vind ik de kleuren(realistisch) leuker dan voorheen, de auto's en de omgevingen vind ik to nu toe ook beter.
 • Alleen dat je dat verkeer wat dezelfde richting uitrijd moet beukeb, vind ik 'onburnout'. Voor de rest lijkt het me wel een vette titel.. Maar Legends is beter :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren