1. Call Of Duty 2 Probleem

Re: Call Of Duty 2 Probleem

rendering method preference, daar staat hij bij jou waarschijnlijk ook op direct x 7 maar probeer hem maar eens op 9 te zetten ;)
 • rendering method preference, daar staat hij bij jou waarschijnlijk ook op direct x 7 maar probeer hem maar eens op 9 te zetten ;)
 • mijn computer van €400 speelt em op ALLES high ^^

  Met DirectX 9? want misschien staat die op auto en kiest die 7.
  waar kan ik dat veranderen dan?
 • mijn computer van €400 speelt em op ALLES high ^^

  Met DirectX 9? want misschien staat die op auto en kiest die 7.
 • mijn computer van €400 speelt em op ALLES high ^^
 • jow bedankt man, hij werkt perfect :D
 • Probeer dit eens:
  rendering method preferences: Directx 7

  Mijn Radeon 9800 werkt niet goed met directx 9.
  Met directx 9 moet ik alles op low en uit zetten met een lage resolutie. maar met 7 kan ik alles hoog en aan zetten op de hoogste resolutie.
 • oke mijn instellingen:
  1024 x 768
  85 hertz
  aspect ratio : auto
  texture filtering : bilinear
  anti-aliasing : off
  rendering method preferences: auto
  sync every frame: no
  optimize for sli: no
  shadows : yes
  number of dynamic lights: low
  soften smoke edges: off
  numb of corpses: small
  en alle texture settings op low, ook heb ik net de nieuwste ati driver gedownload en dat werkt ook niet. ook is het vreemd dat in het eerste level van single player (de training ) alles het gewoon goed dee behalve 1 klein stukje. nu in het 2e level doet bijna niets het meer en kan ik dus niet verder komen, ook is het vreemd dat als ik hem op de laagste resolutie zet, het helemaal niets uit maakt. nog steeds 1 fps verder heb ik hier nooit last van gehad, de 3d kaart dee het altijd perfect
 • Wat voor instellingen heb je dan bij CoD2?
 • geen meerdere programmas te gelijk, gewoon meteen als ik de computer start, ik heb hem op 1024 x 860 maar als ik hem op lagere resolutie zet blijft het gewoon precies het zelfde alleen lelijker.
  @ alphablack de 9800 pro is een hele goede kaart bij alle spellen werkt hij perfect (ook bij de wat nieuwere spellen zoals quake 4 loopt hij goed)
 • Ik heb precies hetzelfde systeem als jou, en ik wil waarschijnlijk die ati 9800 pro kopen, maar is dat verstandig? Hoe ziet call of duty eruit, jij zegt dat hij voor de rest perfect loopt dus het zal wel een foutje in jou computer zijn. Kan je alles op high zetten? En heb je misschien ook Age of Empires 3 demo gespeeld, hoe zag die eruit?
 • Heb je dan meer programma's tegelijk lopen?
 • mense ik heb een probleem op sommige stukje van cod 2 doet hij het perfect loopt dus gewoon goed alleen op sommige stukjes in een level draait hij serieus ongeveer 1 fps dus kan ik niet lopen en dus niet verder naar het volgende stukje (ik heb het hier over singleplayer)
  dit zijn mijn systeem specs:
  AMD Athlon xp 2600 +
  kloksnelheid: 1.91 ghz, 512 mb ram
  ati 9800 pro

  weet iemand hier iets op???

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren