1. Call of Duty: Black Ops

Re: Call of Duty: Black Ops

Hmm ik denk niet dat het zich alleen in Vietnam zal afspelen één locatie werkte ook niet in Call of Duty 3 en ik denk dat ze net als in World at War verschillende locaties aan zullen aan doen.
 • Hmm ik denk niet dat het zich alleen in Vietnam zal afspelen één locatie werkte ook niet in Call of Duty 3 en ik denk dat ze net als in World at War verschillende locaties aan zullen aan doen.
 • Ja het zou zoooo fucking cool zijn als die tour of duty sfeer te proeven is!
  Ik vind Tour of Duty verschrikkelijk zwart/wit. Laat me please met de Vietcong spelen en het Chineese leger dat Vietnam bijstond. En als het echt niet anders kan met de Fransen. Alles behalve Amerikanen dit keer.
 • Ja het zou zoooo fucking cool zijn als die tour of duty sfeer te proeven is!
 • Paint it black als themesong please!
  Tour of Duty _O_
 • Viëtnam? Damn, dat is een zeer goede setting. Vooral voor snipers. :9
 • Paint it black als themesong please!
 • Mooi Vietnam is een prachtig land en ik hou maar van intense gevechten in jungle dan op terroristen jagen in woestijn. Hopelijk kopieren ze niet de mp van Modern warfare 2 want dat was voor mij echt een dikke teleurstelling.
 • Of Goodnight Saigon :P
 • we gaan weer terug naar de vietnam shooters?
 • Ben benieuwd of ie beter is dan Shellshock 2.

  :')
 • Call of Duty: Vietnam komt deze november!

  Er is dan toch eindelijk wat duidelijkheid omtrent het zevende deel in de immens succesvolle Call of Duty reeks, zo heeft Activision CVG laten weten dat de game november dit jaar uit zal komen.

  Dat is dus precies 1 jaar na de succesvolle titel Modern Warfare 2 die ontwikkeld werd door geestelijk vader Infinity Ward. Ook maakte de Activision bekend dat de nieuwe telg in de serie tijdens de Vietnam oorlog zal plaatsvinden en dat de game zich sterk laat beïnvloeden door de klassieke films Apocalypse Now en Platoon.

  Bron : Ps3clan
 • Beetje erg vroeg nietwaar? :')
 • Ik moest lachen om de grap :P
 • Euuh ik denk het wel ja, ik denk eerder dat diegene die daar ligt jij bent en je hart is gestopt met kloppen, maar je toch wordt teruggebracht. Tijdreizen is een beetje te ver gezocht lijkt mij…
  ————————————————————————————

  Wat ik hoop dat er veranderd in Black-Ops ten opzichte van de Modern Warfare 2 MP. Ik heb gewoon de gebruikelijke middelen uit MW2 genomen, waarvan sommige waarschijnlijk nog niet bestonden ten tijde van black-ops, maar puur om een indicatie te geven.

  Wapen en Perk indeling:

  Voorbeeld:
  Primary weapon: Assault Rifles, SubMachineGuns, LightMachineGuns, Sniper Rifles
  Attachement 1: Silencer, FMJ, Rapid-mod, Extended Mags
  Attachement 2: RedDot, Holographic, ACOG en Thermal
  Attachement 3: Grenade launcher, Shotgun

  Secondary weapon: Dual Primary/Secundary, Handguns, Launchers, Machine pistols, Shotguns(, Crossbow?)
  Attachement 1: Silencer, FMJ, Rapid-mod, Extended Mags, Tactical Knife.
  Attachement 2: RedDot, Holographic

  Armor:Light, Heavy, Thermal
  Explosives: Semtex, Claymore, Frag of C4
  Equipement: More Ammo, More Exlposives, More Rockets


  Ok even wat uitleg, de perks zijn verdwenen en in plaats daarvan verwerkt in de attachements en armor. Kansloze perks en attachements als Commando, Hardline en heartbeat zijn verdwenen. Perks als Stopping Power (FMJ) en Lightweight (Light Armor) zijn nu verweven in de wapen en armor selectie, evenals Cold-blooded (Thermal-armor).

  Zoals jullie misschien kunnen herinneren zorgde in CoD4 bepaalde attachement selecties ervoor dat bepaalde perks niet beschikbaar werden, dat is in dit schema ook het geval. Als je een shotgun als Attachement neemt kan je geen shotgun al secundairy weapon kiezen. Als je een Grenade Launcher selecteert kan je geen Launcher als Secundair wapen kiezen. Dual Primary/secundary zorgt ervoor dat je twee primaire of secundaire wapens tegelijk hanteert (Akimbo), je kunt dus dan geen tweede wapen hanteren.

  Knifen
  Het knifen in CoD is te instant. Ik vind dat als je een Primair of secundair wapen in je hand hebt, je niet moet kunnen knifen. In plaats daarvan vind ik dat je weer net als in CoD2 met je wapen moet kunnen meppen. Diegene die gemept wordt kan dit echter wel kan ontwijken door het wapen vast te pakken, mocht hij met het gezicht in de richting van bashen staan. Zeg maar zoals in Gears of war met de kettingzagen, wie na zo een ontwijking en het vastpakken van het wapen het snelste drukt wint. (3 seconden max) Mocht je winnen dan is de ander bewusteloos en kan je hem met je wapen executeren. Mocht je zelf in dat proces worden doodgemaakt dan komt de ander weer bij. Van achter ben je gelijk bewusteloos en kun je je niet verweren. Met de tactical knife attachement op je secundair wapen kan je direct steken, alleen niet van de bizarre afstanden als je nu kan met commando. Daarnaast heeft wel iedereen een mes bij zich en kan deze eruit halen wanneer je wilt, je loopt dan wel met alleen een mes in je hand en steekt minder snel dan met een tactical knife, maar sneller dan met een gun bash.

  Killstreaks:

  Killstreak 3: UAV, Counter UAV
  Killstreak 5: Air Strike, Attack Helicopter, Predator
  Killstreak 10: Harrier Strike, Pave Low, Ammo Drop
  Killstreak 15: Chopper Gunner, AC130

  Spreekt voor zich lijkt me, de spawning moet wel zo worden dat je binnen spawnt na 1x te zijn doodgegaan door een killstreak. Daarnaast vind ik dat je als speler naar een bepaald gebied hebt waar je bereik hebt om de killstreak in te roepen, dat ook elke keer verplaatst over de map.

  Had nog veel meer ideeën, maar ben ze effe kwijt. Toevoegingen en schrappingen zijn welkom. Hoop eigenlijk dat Black-Ops totaal anders wordt dan de vorige CoD's of MW's en er niet eens op lijkt. Maar als ze het huidige model aanhouden hoop ik dat ze he zo aanpassen.
 • Nog steeds zeven nachtjes… WAAROM ZO LANG?! :'(

  /joke.
 • Nice. :)
 • http://twitpic.com/3vex13

  1.1 triljoen schoten :|
 • Kom er nu pas achter dat ik deze game in 3D kan spelen! :9
  Yeah baby!
 • Wat?
 • Nice hè! Alleen in 2D ben ik beter…..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren