1. Call of Duty: Black Ops

Re: Call of Duty: Black Ops

4 player Co-op lijkt me vet :) en hoezo zou trearch dat niet kunnen ik vind COD2 en 3 erg goede delen hoor !
 • 4 player Co-op lijkt me vet :) en hoezo zou trearch dat niet kunnen ik vind COD2 en 3 erg goede delen hoor !
 • Wat is een Wii?
 • Wat is dat voor spel? Iets met schieten toch?

  bestaat de wii versie dan?
 • MW3 voor de Wii schijnt erg goed te zijn!
 • Ok nice! heb net gisteravond me internet weer ontvangen en natuurlijk direct even online geweest! I like! :D Ben wel even zoet om level 50 te komen :p
  Hier is me friendcode: 3341-1379-4269

  Cheers!!
 • wat is je friend code? voeg ik je even toe :D
  en CoD 4 reflex wordt ook nogsteeds gespeeld (na dat BO uit is) dus Black ops ook wel hoor als MW3 uit is.
 • Hey Dankje voor je uitgebreide antwoord :)
  Als ik eerlijk mag zijn wist ik niet dat er nog een CoD uit zou komen voor de Wii. anders had ik waarschijnlijk nog wel even gewacht.. kan niks meer terug draaien nu :p Ik heb de game voor 25,- gevonden. meer geld heb ik eerlijk ook niet XD

  Ik ben nu nog aan het wachten tot mijn internet terug is en misschien kom ik je dan nog tegen… Bah! iedereen zit dan vast achter Modern Warfare 3 :p

  Cheers
 • hier is hij overigens 30 euro :P : http://www.bol.com/nl/p/games/call-of-d ... index.html

  maar ik zou die 30 in mn zak steken en MW3 er voor kopen :P moet je er natuurlijk wel 25 euro bij leggen :P
 • Aller eerst welkom op IG :) ,
  CoD:BO clan is een beetje dood, maar ik speel de game nog wel regelmatig. Zover ik weet zijn er een stuk of 3a4 van de 40 leden die die headset heeft. Ik vind het zelf niet de moeite waard. Hij werkt wel goed aangezien ik hem wel even geprobeerd heb. Maar er is niemand om mee te praten xD tenzij je graag met random mensen in games wil praten.

  De game is priema zonder te spelen. Als je iets tegen iemand wil zeggen die in je friend list zit kan je een bericht sturen met een USB keyboard. En die heb je thuis vast wel.

  Wrm zo laat BO nog gekocht? :P over 10 dagen komt ModernWarfare 3 uit op de Wii :P , en waarschijnlijk komt daar ook vast wel een clan voor.
 • ..
 • Hey Black Ops Clan!
  Vraag hier. Ik krijg maandag dan eindelijk Black Ops in de bus. Beetje laat maar moet kunnen toch?! anyway.. nu zag ik dat er ook een headbanger headset beschikbaar is voor de Wii.. Gebruiken jullie deze ook?
  Werkt dit goed? ..en is het de aanschaf waard?
  Hij is vrij moeilijk te verkrijgen en vind hem pittig geprijsd :s

  Cheers!
 • Meestal ligt het aan je instellingen bij je router of aan de servers bij Nintendo dus ik denk niet dat je eigen router hier echt schuld aan heeft. Bovendien kan het ook zijn dat de router van je vriend niet goed is.

  Hier heb je een lijst van routers die goed zouden moeten werken: http://www.nintendo.nl/NOE/nl_NL/suppor ... _8071.html
 • bedankt voor je hulp ik ga warschijnlijk ffe naar de media markt om te zeggen wat er met mijn game is, of met mijn router(allebei komen daar vandaan)

  en inderdaad hij is een asshole maar dat is zijn karakter, leer je aan wennen, als je hem al 8 jaar kent :P
 • Er is iets mis met je internetverbinding of met diegene die je wilt joinen. Dat kan vanzelf opgelost worden maar soms moet je even opnieuw het internet op je Wii instellen. Het kan ook zijn dat het daardoor gewoon ook niet lukt en dan moet je iets gaan veranderen met je router. Wat je dan precies moet doen weet ik niet omdat ik jouw problemen niet echt heb :P

  BTW: Die vriend van je wilde niet vertellen wat je moest doen? Wat een asshole :P
 • private match in je eentje? kan dat?? ffe cheken
 • Ze moeten niet zo zeiken. Treyarch komt tenminste met nieuwe delen voor de Wii. Als het aan IW ligt gaan er twee jaar voorbij.
 • ik heb het nagechekt en je kan het alleen veranderen op xbox(playercard)
  maar wat jij zei sieberius, dat is inderdaad het probleem dat ik heb. Ik krijg errors en zulke berichtjes met failed of "he is not in a joinable match" krijg ik ook soms. Wat doe ik verkeerd?
 • Wat kan je aan je playercard veranderen op de wii :S
 • Wat ik van je invite probleem begrijp is dat je de manier wel weet maar dat het gewoon niet lukt. Krijg je errors? Of een berichtje met 'failed'? Want het kan soms zijn dat iemand joinen soms gewoonweg niet lukt.

  Om de maps beter te leren kennen kun je beter gewoon rondlopen dan in een hoekje te gaan zitten hoor :P Start bijv een private match in je eentje en loop gewoon een tijdje rond. Waarom koop je in hemelsnaam en game om in een hoekje te gaan liggen wachten totdat iemand voorbij loopt? :P Iig is hier een filmpje voor je als je geen andere speelstijl wilt/kunt: http://www.youtube.com/watch?v=-6KDAnPYsuo
 • oke het is me gelukt erachter te komen hoe je je player card moet veranderen, ik weet het eindelijk nu is het alleen nog maar het probleem van uitnodigen.

  ik wil dus alleen nog maar weten hoe je iemand uitnodigd en een site waar ik de beste plekken op maps kan vinden, ik weet nu ook wat campen is :P en het lijkt me inderdaad irritant als iemand dat doet maar ik wil het weten zodat ik dan wat beter word in maps.

  alvast bedankt voor jullie hulp

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren