1. Call of Duty: Modern Warfare 3

Re: Call of Duty: Modern Warfare 3

oke.. en als je een cijfer mocht geven wat gaf je het dan?
 • oke.. en als je een cijfer mocht geven wat gaf je het dan?
 • Agree
 • Pffffff…. IGN neem ik allang niet serieus meer, net als vele "grote sites" zoals Gametrailers en Gamespot.

  Hoe kan je MW3 nou voor de Xbox360/PS3 een 9 geven, en het cijfer voor de Wii halveren?!
  Mijn broertje heeft de Wii versie gekocht en die heb ik vandaag gespeeld. Het speelt vrijwel hetzelfde als Black Ops op de Wii (en die was goed). Grafisch is het zeer goed te doen (ik weet niet wat die kerel nou loopt te zaniken over te donker en frame rate drops het liep allemaal zeer soepel), de multiplayer is geweldig (snelle matchmaking en een hoop opties en ik had geen last van lag). De overall package is eigenlijk hetzelfde als zijn grote broers maar gewoon grafisch minder sterk, maar wel met motion controlls.

  Ik zou het een 8.0 geven.
 • oke.. en als je een cijfer mocht geven wat gaf je het dan?

  8

  Gameplay
  The low framerate and graphical issues make it a chore to play and screw up the smooth feeling controls. Online play could be fun, but is currently riddled with lag issues.

  het grappige is dat dit al gepatched is.

  Oja en dit nog :

  gamrreview.vgchartz. een 8,5

  http://gamrreview.vgchartz.com/review/5 ... warfare-3/
 • IGN een 4,5.


  Zie hier:

  Closing Comments

  If the lower resolution and other graphical changes made to bring Modern Warfare 3 to the Wii had resulted in performance parity, this game could have been great. Visuals aren’t everything, but when the graphics make it hard to pick out targets or they make the game perform poorly when it was designed to run super-silky, they become problematic. Imagine a Michael Bay movie without the explosions? It wouldn’t be exciting, and neither are the major moments in the MW3 Wii campaign. Combine this with the frustrating connection issues that turn Call of Duty’s greatest component, its multiplayer, into an anger-inducing time, and you have a port that feels like a bastardization of a fantastic game. Wii owners deserve more.

  6.5
  Presentation
  Modern Warfare 3’s menus are laid out clearly and work well. The lack of Elite is disappointing, as it the ability to invite friends without “ally codes.”

  6.5
  Graphics
  Impressive visuals for the Wii, but the realistic style take a toll on the system with constant pop-in and performance issues that hamper gameplay.

  8.0
  Sound
  A lot has actually been done with the guns to make them sound like they have more weight. The voice acting is also well done, though I could stand for a bit less rockin’ guitars.

  4.5
  Gameplay
  The low framerate and graphical issues make it a chore to play and screw up the smooth feeling controls. Online play could be fun, but is currently riddled with lag issues.

  4.0
  Lasting Appeal
  Maybe if they turn around some of the issues I’ve discussed it could be fun, but I can’t wait to never play this again.

  4.5
  OVERALL
  Bad
 • En als laatste moet je de meeste perks ook nog eens vrij spelen tijdens het levelen. Terwijl in CoD 4 alle perks beschikbaar zijn en bij BO je ze zelf kan kopen.
  Deze apparte dingen zijn natuurlijk niet Wii exclusive maar dit zit in elke versie.

  Bij cod 4 moest je ze toch ook gewoon vrij spelen?
 • Hij is trouwens 50 Euro bij mediamarkt. En ik heb het overal gechecked maar MM is echt de goedkoopste. De meeste winkels verkopen ze voor 55.
 • Heb de game gister gekocht. Zal ff met jullie delen wat ik ervaren heb :)

  Na het opstarten van de game kwam als eerst het menu. Die er net zo uitzag als bij MW2 maar dat terzeide. Eerste wat gelijk mooi is is dat je de multiplayer / Spec ops mode kan selecteren als hoofd game mode wat inhoud dat als je de game opstart en je hebt Multiplayer als Hoofd Game Mode geselecteerd, dat de game gelijk naar het Multiplayer Menu gaat en dus niet naar het Main Menu zodat je sneller kan spelen.

  Spec Ops mode gister geprobeerd en daar was nogal wat lagg (Heb maar 1 potje gedaan dus zal het vandaag nog even testen :P ). Maar het is zeker een leuke mode wat wel eigenlijk zombie mode is met gewone vijanden wat een wat realistischer gevoel geeft aan een CoD game dan Zombies.

  Singleplayer is erg tof. Het ziet er om te beginnen verdomde goed uit. Beter als Black Ops. Zoals Doofenshmirtz al zei is er een steady 30 fps en heeft de game veel minder frame drops. Zover ik weet is er niks uit de SP gehaald. Ook wel belangrijk is dat de Intro (voor het menu) Laat zien wat er in MW en MW2 gebeurd is. Wat geen overbodige luxe is omdat er genoeg gamers zijn die COD alleen op de Wii spelen en daar is MW 2 niet op uitgekomen.

  Multiplayer is waar de meeste de game voor in huis halen, (ik ook maar wel eerst de SP uitspelen :P ) Zoals als gezegd is zijn de gebruikelijke content weg gelaten. Geen Kill-cam een ook paar Killstreaks. Emblems Titles en alle Perks / wapens zitten er gewoon in.
  Er is nu nog een beetje lagg shooting maar ik heb al gelezen dat er zo snel mogelijk een patch voor komt. En daarmee heb ik het vertrouwen wel dat het net zo steady wordt als bij BO.

  Appart is wel dat er wat dingen verandert zijn waar ik persoonlijk niet zo blij mee ben. zoals Doofenshmirtz al zei kunnen de kippen idd niet dood. Maar dat is nog niet het vreemdste. De Barret 50 Cal sniper die je in CoD4 MW vrij speelde op lv 49 is hier gelijk bij lv 4 al te krijgen zodra je create a class hebt vrij gespeeld. De AK47 die je bij CoD4 MW bij lv 4 kreeg krijg je in deze game pas op lv 71 !!! en ook de Desert Eagle krijg je pas op lv 70 ! Dit zijn wat veranderingen die ik wat vreemd vind. helemaal omdat die Barret 50 Cal altijd iemand kilt met 1 schot.
  En als laatste is de Perk Scavanger onder de zelfde perk list zit als Slight of Hand (wat mijn favo combo was in BO … -.- ) wat inhoud dat je deze perks niet samen kan hebben. En als laatste moet je de meeste perks ook nog eens vrij spelen tijdens het levelen. Terwijl in CoD 4 alle perks beschikbaar zijn en bij BO je ze zelf kan kopen.
  Deze apparte dingen zijn natuurlijk niet Wii exclusive maar dit zit in elke versie.

  Al met al is dit weer een goed uitziende port. Die Solide loopt in de SP en nog wat patches nodig heeft in de MP. Er zijn niet veel dingen weg gelaten en is zeker de moeite waard als je bijvoorbeeld mee wil doen in de Clan of alleen maar een Wii als console hebt.
 • Eurogamer:

  Modern Warfare 3 Wii confirmed


  A Wii version of Modern Warfare 3 launches alongside the already-announced PC, PlayStation 3 and Xbox 360 version, publisher Activision has confirmed.

  Publishing exec Eric Hirshberg made the announcement during an investor call today, explaining it's releasing the game on Nintendo's system "so as not to leave any of the community out of the excitement."

  Hirshberg didn't reveal who is responsible for porting it over, though Treyarch was behind the Wii versions of both Black Ops and Modern Warfare. Modern Warfare 2 never made it to the system.

  The latest entry in Activision's all conquering FPS series terrorises cash registers the world over from 8th November.

  Ook een Wii versie dus. :)
 • Controls zijn gewoon prima, die gast die het speelde had geen ervaring met Wii-shooters. Verschil tussen de HD-consoles en de Wii is dit jaar wéér kleiner geworden. Ik heb de game zelf (nog) niet, maar wel heel wat info gevonden. NeoGaf heeft er een goed topic over bijvoorbeeld. Graphics vind ik zelf niet zo heel veel vooruitgang tonen maargoed ik vond Black Ops eigenlijk ook niet mooier dan Reflex. Wel mooi om te zien dat alles nu locked 30 fps is, de vorige wii cods hadden soms wat slowdown in de singleplayer.

  Dingen die dit jaar ontbreken vallen wel mee net als bij Black Ops. Een aantal killstreaks Predator Missile, Reaper, AC130, Osprey Gunner, en Recon Drone) is eruitgehaald, geen killcam(vind ik beide niet zo erg goed voor de balans), Survival mode zit er gewoon in, net als online. Alleen geen splitscreen en missions blijkbaar. Online is 5 vs 5. Ook kun je de kippen in Seatown niet uitmoorden blijkbaar :'( De rest zit er wel gewoon in ook emblems, alle 16 maps etc.

  Ander nadeeltje is, is dat de game blijkbaar niet zo lekker loopt online zoals Black Ops. Er zit weer wat lag shooting in blijkbaar. Maar niet zo erg als bijv Reflex. Hopelijk patchen ze dat.
  Edit: lees zonet dat de andere versies(PS3/360) er ook last van hebben dus het is geen Wii-probleem.

  Ik weet zelf nog niet of ik hem ga halen. Ik heb me prima vermaakt met Black Ops maar MW3 heeft wel heel weinig vernieuwing alle vorige CoD's deden toch redelijk wat dingen anders. Gun Game en Combat Training vond ik echt tof bijvoorbeeld en dat nemen ze dan weer niet over :( Maps lijken ook wat minder maar als het map design aankomt vind ik Treyarch sowieso de betere ontwikkelaar. Aan de andere kant zijn snipers wel weer goed geworden en snipen vind ik leuk :P

  Waar is trouwens de clan gebleven die actief cod speelden op de wii?

  De meeste mensen zijn ermee gekapt en de leaders zijn gebanned :') Overgestapt op een ander spel wat ik ook overweeg. Ik heb mn Wii sowieso niet gekocht voor de shooters dus misschien ga ik toch eerst iets anders spelen :P Ik kijk het een tijdje aan en als er goede feedback komt koop ik het spel alsnog. Zou chill zijn als we met z'n allen weer een clan kunnen beginnen. Doodzonde dat het zo is gelopen de Modern Warfare Wii clan was een van de best bezochte clubs.

  Hier trouwens nog een vergelijking tussen de Wii en 360 versies:
  http://www.youtube.com/watch?v=A1WyD7yfVy4
 • Zodra de clan er is mag ik dan ook een invite? Ga hem niet kopen voor de wii maar de black ops clan was toch wel leuk.

  Hebben ze eigenlijk veel uit de wii versie gehaald? Of is het weer zoals bij BO alleen de chopper gunner en gunship niet.
 • Clan is een beetje dood. Maar ik heb al een PM gekregen dat de deze game ook weer een clan krijgt. en anders doe ik het zelf :P

  Mikken is gewoon slecht weer gegeven op dat filmpje. Heb hem al gespeeld. en heb geen enkel prolbleem. Het werkt net zo goed als bij BO.
 • Ziet er inderdaad een beetje raar uit volgens mij was dit bij vorige cod's op de wii nooit zo. Of ze hebben natuurlijk een deadzone ter grootte van hun beeldscherm. Waar is trouwens de clan gebleven die actief cod speelden op de wii?
 • Het ziet er inderdaad acceptabel uit. Het mikken ziet er trouwens lastiger uit dan op de controller consoles.
 • Er zijn al beelden hoor: http://www.youtube.com/watch?v=huImLRUPWlA

  En: http://www.youtube.com/watch?v=BEHuCiAAw10

  Ziet er toch niet slecht uit!
 • Ga hem denk ik voor de Wii halen. Vind het gewoon fijn knallen met de Wii -remote. En de Ports zien er niet slecht uit. Zoals Koekie al zei Black Ops op de Wii zag er vedomde goed uit. Zijn er al screens / filmpjes van de Port?

  Hij zou net als de HD versies ook op 08-11-11 uitkomen maar is verplaatst naar 11-11-11…. -.-
 • Nee, BO.
 • Woot, zag BO op de wii en dat zag er verdomd nice uit!
  Is BO er op de Wii? Bedoel je niet WaW?
 • Woot, zag BO op de wii en dat zag er verdomd nice uit!

  Wel teringlelijke graphics, voor de rest was dat OK. MW reflex is wat mij betreft veel indrukwekkender, die kan ik nu nog steeds online spelen en MW op de PS3 verouderd vinden.
 • Muis + toetsenbord > controller imo, met controller aka auto aim wordt elke shooter casual.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren