1. Call of Duty: Modern Warfare 3

Re: Call of Duty: Modern Warfare 3

Niettus!

Ik moet zeggen, dat ik ermee begon d8 ik echt wtf. Maar na een paar potjes en wat lezen van guides snap ik het spelletje een beetje en is het echt leuk =).

@Got_Owned

Idem :D
 • Niettus!

  Ik moet zeggen, dat ik ermee begon d8 ik echt wtf. Maar na een paar potjes en wat lezen van guides snap ik het spelletje een beetje en is het echt leuk =).

  @Got_Owned

  Idem :D
 • Ik ken je niet goed genoeg om je te vertrouwen, laat ik het zo zeggen :P
 • En hoe wil je checken of hij zich aan zijn woord houd?
  You got a point. Vertrouwen in de mensheid ja, lol. Tja je kan mij absoluut vertrouwen, maar vetrouw je het feit dat ik zeg dat je me kan vetrrouwen? :'D

  Naah ik ga 'm echt niet meer halen op de 360 of PS3. Fok dat man, ik heb al een veel betere game gevonden: league of legends! (serieus leuk ^_^)

  En er staan nog een zootje games op mijn lijstje: Rift, TDU2 (als ie rond de 30 eu kost.. dus zo over een week of 3-4), Crysis 2 en natuurlijk wellicht Homefront. En wat betreft de release date van MW3, dat kan maar beter niet gelijk met BF3 zijn :D.

  Jammer dat homefront schijtlelijk is, maar als de gameplay beter dan best is, why not?
 • En hoe wil je checken of hij zich aan zijn woord houd?

  Vertrouwen in de mensheid ^_^ :'D

  Anyway: als het inderdaad komt (wat gewoon het geval is) zal ik waarschijnlijk weer verleid worden om het toch weer te gaan kopen. Alleen doe ik het dit keer wel voor de 360.
 • En hoe wil je checken of hij zich aan zijn woord houd?
 • Hmm… Ik zal erover nadenken. We praten hier toch over zo'n €50 sowieso hè. :P
 • @ Limoenlichtje

  Oh gelukkig dan maar. <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  @ Ingamer

  Waar wil je voor wedden? <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  Ik weet eerlijk gezegd niet of mijn vader 'm misschien wel graag wil hebben haha.

  Als hij 'm koopt tja.. dan kan ik 'm natuurlijk altijd een keertje spele.

  Dus naja laat ik het maar zo zeggen: ik koop geen enkele CoD game meer voor de huidige generatie consoles. En daar durf ik voor te wedden.

  En dan als inzet: de eerste beste CoD game op de volgende generatie consoles. Hou ik me aan me woord koop jij 'm voor mij, hou ik me nie aan me woord koop ik 'm voor jou. En dat natuurlijk wel binnen 3 weken na de release (3 weken i.vm. met eventuele uitverkochte winkels).
 • Dan moet het korter. ARMY 2011, klinkt wel goed. :P
 • Waarom doen ze niet, Cod 2011. Zoals Fifa.
 • @ Limoenlichtje

  Oh gelukkig dan maar. :D

  @ Ingamer

  Waar wil je voor wedden? ;)
 • Haha weet je dat zeker Ingamer? <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  Ik durf er een wedje op te leggen :D.
 • Anyway, not interested in this at all. En ohja, minst verrassende aankondiging van het jaar, I'm calling it.
  Sinds wanneer ben jij ooit geïnteresseerd geweest in Call of Duty?
  CoD 1, CoD 2 en Modern Warfare vind ik nog steeds echt awesome, dus ik ben zeer zeker geïnteresseerd geweest in CoD en Modern Warfare heb ik ook redelijk veel online gespeeld (hoewel ik vrij hard zuig, volgens mij is mijn K/D ratio ergens in de negatieve cijfers), maar dan moet ik wel XBL Gold hebben, wat ik atm bijvoorbeeld niet heb :'D

  Also, ik speel niet alleen maar Rock Band. Assassin's Creed: Brotherhood, Fallout 3 en Splosion Man zijn de laatste maanden ook best veel gespeeld door mij. :7
 • Jup, ik heb al lang genoeg gewacht op BF3.
 • Iedereen gaat deze toch kopen…BF3 voor mij. Ben klaar met CoD sinds MW2.
 • Haha weet je dat zeker Ingamer? ;)
 • Ik speel de volgende cod pas weer op de volgende generatie consoles.
 • Anyway, not interested in this at all. En ohja, minst verrassende aankondiging van het jaar, I'm calling it.
  Sinds wanneer ben jij ooit geïnteresseerd geweest in Call of Duty? Ik heb je best lang in mijn vriendenlijst gehad en ik zag jou al die tijd alleen maar Guitar Hero of Rock Band spelen. Serieus, ik heb je toen echt nooit een ander spel zien spelen. :lol:

  Ik weet dat je 1000G bij Call of Duty 4 hebt, maar heb je die ook veel online gespeeld of niet? En heb je andere Call of Duty's online gespeeld of dat ook niet? :P
 • Hihi
 • Nieuws:
  [Upd.] Hints naar MW 3 blijken hoax

  De laatste tijd stond de Call of Duty reeks vooral in het teken van de ruzie tussen Activision enerzijds en de oud-oprichters van Infinity Ward anderzijds. De uitgever vindt het tijd om de aandacht naar de games zelf te verschuiven en doet dit op de onderstaande manier.
  Het bedrijf heeft dogtags uitgegeven die verwijzingen bevatten naar Modern Warfare 2 karakter Shepard, de tag 'End of War' op zich heeft en tevens naar een website duiden.

  Eenmaal aangekomen op de website zien we een countdown die over iets minder dan vijf dagen af zal lopen. Niet geheel ontoevallig is op dat moment de Game Developers Conference aan de gang, hetzelfde evenement waar Modern Warfare 2 twee jaar geleden werd onthuld.

  [Upd.] Hoewel het bovenstaande allemaal behoorlijk goed in elkaar leek te zitten moeten we jullie toch teleurstellen: een medewerker van Activision heeft aangegeven dat ze er niets mee te maken hebben. Een woordvoerder laat weten:

  :lol:
 • Beste game van deze generatie. Ik voel het gewoon aankomen.
  Inderdaad, maar dat is oud nieuws. CoD Black Ops is atm de beste game van deze gen.Daar kun je gewoon niet om heen tot-dat Mw3 uit gaat komen ! _O_

  Nee, Black Ops is zacht gezegt super slecht

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.