1. Castle Crashers [PSN]

Re: Castle Crashers [PSN]

Dit is imo de beste 4 player co-op game van deze generatie. Alleen is het een beetje mhoa, maar met zijn 4en is dit echt ultieme fun. Haal deze game en krat bier en 3 vrienden en je hebt een gagarandeerde topavond.
 • Dit is imo de beste 4 player co-op game van deze generatie. Alleen is het een beetje mhoa, maar met zijn 4en is dit echt ultieme fun. Haal deze game en krat bier en 3 vrienden en je hebt een gagarandeerde topavond.
 • Leuk dat deze titel ook naar de PS3 komt. Heb dit soort spellen altijd wel leuk gevonden (soortgelijke freeware/indiegames gespeeld op de PC). Misschien wel de eerste game die ik zal downloaden van de PSS.
 • owkay, ben benieuwd
 • Een geweldige game, ik kan niet anders zeggen. Heb je een groep vrienden dan is dit gewoon één van de beste games die je met zijn 4en samen kunt spelen. Het is grappig, uitdagend, zeer sfeervol, kleurrijk, heeft geweldige muziek. Dit is misschien wel de beste game die op XBLA te vinden is, dus een geweldige toevoeging aan de PSN library.
 • Deze game is echt zo gruwelijk vet. Vond het al zo jammer dat het niet op PSN was.
 • Niet half zo goed als Scott Pilgrim. Dit is echt een matige brawler met als pluspunt de online multiplayer. Slappe framerate ook.

  Aangezien de game in de VS al lang uit is kan ik me ook voorstellen dat het online al opgedroogd is.

  Zeker geen 14 euro voor over.
 • En ja hoor hij kost €13,99… Stelletje afzetters! Heb ik een half jaar €13,- opzij laten staan voor deze game, kost-ie vrolijk 99 luttele eurocentjes meer. En ik ga echt geen nieuwe PSN kaart kopen voor die paar cent die ik ga gebruiken. Dan maar nóg langer wachten tot-ie in de aanbieding is…
 • Ik heb hem vorig weekend met een vriend van me gekocht. We hebben ongeveer van 22.00 tot 05.00 gespeeld, en toen hadden we 'm uitgespeeld. Wat 'n geweldig spel. De humor is vooral op het begin erg sterk (random?). Vooral het scheetaangedreven hertje is wel schattig ^_^.

  Ik heb er in ieder geval veel lol mee gehad en zou het zo nog een keer met een ander karakter spelen.
 • Hij komt vandaag eindelijk online.
 • Zal waarschijnlijk minder dan één GB zijn. De demo is 350 MB en vaak is een volledig PSN spel niet veel groter dan de demo.
 • Wat is de benodigde HD ruimte voor de volledige game?
  Moet nl. momenteel bezuinigen op HD ruimte.
 • Denk (en hoop) €12,99. Death Spank kost in de US Store namelijk ook $14,99 en in de EU Store €12,99. Heb zelf nog €13,05 op m'n account staan, dus hoop ook dat het niet meer wordt.
 • Al iets bekend over een mogelijke prijs? Ik hoop niet dat ik hier €14,99 voor moet gaan neerleggen. Zoveel heb ik ook niet op mijn accountje staan.
 • Castle Crashers is een vermakelijk en toffe Brawler met veel humor en vooral met meerdere spelers een festijn, je moet alleen geen uitdaging verwachten. Mits je dat wilt kan je beter een Scott Pilgrim uit de store halen.

  Qua fun voor vier is Castle Crashers grandioos though.

  No offence natan, maar dit zie je helemaal verkeerd. Misschien dat de demo eenvoudig is, maar naarmate je verder komt klimt de moeilijkheidsgraad snel. Tegen het einde van de game zit het vol met 3 hit kill enemys en bazen zijn helemaal een uitdaging. Het eindgevecht is serieus een zweethanden festijn.

  Het spel is wel een beetje unbalanced, want het is zeker een stuk moelijker in je eentje dan met zijn vieren.
 • Castle Crashers is een vermakelijk en toffe Brawler met veel humor en vooral met meerdere spelers een festijn, je moet alleen geen uitdaging verwachten. Mits je dat wilt kan je beter een Scott Pilgrim uit de store halen.

  Qua fun voor vier is Castle Crashers grandioos though.
 • Oei, blijkbaar toch wel mixed feelings over de game. Dan toch maar eerst de demo proberen.
 • Ik vind fat princess een stuk interessanter. Eigenlijk de meeste brawlers die ik gespeeld heb.
  Ik skip deze dan ook maar. Zowat elk PSS spelletje is met 4 man local multiplayer wel vermakelijk, dus dat is ook niet echt een argument.
 • Gister de demo gespeeld, zoals ik al dacht fantastisch veel fun, vooral met meerdere spelers. Heerlijk stijltje ook :D

  Wel erg makkelijk though, overal is wel health en echt naar beneden gaan doet die toch ook niet.
 • van Nextgamer:

  Castle Crashers voor de PS3 in de afsluitende fase

  De onafhankelijke ontwikkelaar Behemoth heeft laten weten dat de PS3-versie van de populaire XBLA titel Castle Crashers steeds dichterbij komt. De game heeft nog geen releasedatum maar volgens de ontwikkelaar zijn ze bezig met de laatste tests. Op de officiële blog was het onderstaande te lezen:

  Quote:
  "Our indefatigable programmers have been working their little fingers to the bone to make this game perfect for you. We've completed our internal testing, courtesy of our new Testopia office, a wonderland of testing joy. We have now sent the title off to a 3rd party vendor for final testing before we begin the submission process with Sony."
 • Ben benieuwd hoe t eigenlijk met de kosten gaat zitten, zou Sony de server-kosten overnemen of krijgen de mensen die CC downloaden die erbij -> MS had dit immers onder zijn hoede voor de XBLA-versie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren