1. CGI Vs. Foto realisme graphics

Re: CGI Vs. Foto realisme graphics

zoals er al wordt gezegd ligt het aan de game
 • zoals er al wordt gezegd ligt het aan de game
 • lol ik weet niet wat jij onder fotorealistische gfx verstaat maar geen van de next gen consoles komt daar zelfs maar bij in de buurt.

  Voor sommige frames (= 1 beeldje) van de LOTR hebben ze meer dan 92uur nodig gehad om te renderen. En dat is met een renderfarm die een paar duizend keer sneller is dan de ps3/xbox360 en zelfs dan zie je nog dat het met een pc gedaan is (al komt het wel aardig in de buurt van foto's).

  Die plastic look van sommige games komt trouwens gewoon door de manier waarop de engine word gebruikt. Als jij alles heel glossy maakt met overdreven belichting krijg je idd die look maar dat kan je ook weglaten (bv hl2 tov far cry en doom3 heeft hl2 niet die plastic look).

  Toy story gfx kunnen trouwens al min of meer. Toystory heeft, als je er nu naar kijkt, geeneens zulke heel high poly modellen.

  De fotorealistische gfx waar jij het over hebt is trouwens ook gewoon CGI ;)
 • Voor fotorealistische graphics zit ik goed in het echte leven.
 • Ik vind dat je gelijk hebt en ze moeten nu ook bij racegames prachtige crashes laten zien en de schade mag ook wel mooier! dat verwacht ik zelfs bij de next-gens racegames!
 • welke vind je beter voor de next-gen??

  Ik vind voor actie-games & Rpg het beter om gewoon te gaan voor CGI achtige graaphics want als ik sosm van die trailers zie zoals bijvoorbeeld Pop 3 of andere games……………wil ik liever zien dat een van de volgende consoles(waarschijnlijk de ps3) die grafische pracht kan laten zien in games.

  Dan dat ze proberen achter foto realisme te gaan dat toch nog niet haalbaar is en waardoor je schokkerige niet vloeiend bewegende games gaat krijgen met een plastic FEEL (gears of war bijv. )

  kijk bij racegames mogen ze wel voor foto realisme gaan ,vooral bi jde auto's natuurlijk dat is toch makkelijk, race games zijn daar uitermate geschikt voor.

  Maar voor andere games vind ik van ,laat ze no ueerst maar proberen die "toy story" graphics te verwezelijken of FF8 trailer of andere trailers (wat al moeilijk genoeg is) voor ze gelijk meteen zo realistich mogelijke graphics gelijk proberen te pushen want dat zal ze toch nog niet lukken.

  maarja dit is mijn mening ofcourse

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren