1. Cheats zijn niet leuk.

Re: Cheats zijn niet leuk.

Zonder big head mode kon je inpakken als multiplayer game, leek het wel :P.
 • Zonder big head mode kon je inpakken als multiplayer game, leek het wel :P.
 • heb er iets tegen als je het gebruikt in een mp spel als bv auto aim ofzo, dat is dan toch sowieso niet meer leuk??!! maar in games als gta, en de sims is dat juist leuk, ik bedoel als het andere mensen niet stoort dat je cheats gebruik i don't care, maar in multiplayer haat ik de meeste wel
 • Misschien is het al gezegd, maar je kan toch niet alle cheats slecht noemen? Toen ik vroeger de sims speelde ja, geldcheat, ik bedoel wtf boeit de sims!? GTA spelen boem cheat alle auto's zijn fucking lelijk roze, SHIT NU WIN IK HET SPEL ZO SNEL EN IS ALLES ZO MAKKELIJK!

  Je hebt cheats for the fun of it en idd de cheats die een game te makkelijk maken.. Zelf ben ik ook niet zo voor de cheats die het makkelijk maken of die zorgen dat je bijvoorbeeld als je chars in een fighting game meteen hebt, maargoed ieder zijn eigen ding.
 • Rosebud ^_^

  Motherlode ^_^

  Vooral dus bij dat spel. :P Is gewoon veel leuker spelen op die manier.
 • cheats zijn zon fun with gta ;)
 • nee joh, dat zat in NBA Jam toch ook altijd al?
 • Is die big head mode niet begonnen in GoldenEye met Donkey Kong mode. Kregen je tegenstanders ook nog grote armen van, extreem lollig :D
 • ik vind dat je pas cheats kan gebruiken als je een spel eerst uitgespeeld hebt.
  dat is mijn mening.

  je moet het natuurlijk helemaal zelf weten, maar ik vind het anders te makkelijk.
 • Ik vind cheats wel leuk, maar vooral in games als GTA. Ik vind het daar vaak leuker te cheaten, dan eerlijk te spelen, maar verder cheat ik nooit, behalve als ik de game bijvoorbeeld 100% heb uitgespeeld en de platinum trophy heb binnen gehengeld. Dan vind ik het weleens leuk het onderste uit de kan te halen.
 • Kent iedereen nog het 'Big Head Mode'-tijdperk? ^^D

  Niet echt :S . Al doet het me 'n beetje denken aan oerjongen Bonk.

  Dat was vooral het PSX/N64 tijdperk. Zo'n beetje elke game had wel een Big Head Mode cheat. Sportgames, shooters, fighters, noem het maar op.
  Jaa, klopt. Fifa 98 met Big Head Mode, prachtig. Of Tony Hawk's Pro Skater.
 • Dat was vooral het PSX/N64 tijdperk. Zo'n beetje elke game had wel een Big Head Mode cheat. Sportgames, shooters, fighters, noem het maar op.

  Dan heb ik dat helaas over het hoofd gezien. Shame on me.
 • cheats zijn egt geniaal bij gta 4 gebruik ik ze ook zodat ik lekker kan klooien in de stad maja als ik weer verder ga met het verhaal reload ik gewoon me savegame en zijn me cheats weer weg :)
 • Cheats hebben bij mij de functie om te vermaken. Ik gebruik nooit een cheat om alleen maar verder te komen! Ik hou gewoon ervan om in een game van GTA te rotzooien en niet serieus het verhaal te gaan spelen. Daarom gebruik ik in zo'n game liever cheats om onserieus toch hetgene te doen wat ik het leukste vind, namelijk met raketwerpers het leger achter mij aan laten krijgen.
 • Haha, sowieso dat GTA zonder cheats niks is… Heerlijk als er tanks uit de lucht kwamen vallen! Gewoon omdat het kan. :)
 • Kent iedereen nog het 'Big Head Mode'-tijdperk? ^^D

  Niet echt :S . Al doet het me 'n beetje denken aan oerjongen Bonk.

  Dat was vooral het PSX/N64 tijdperk. Zo'n beetje elke game had wel een Big Head Mode cheat. Sportgames, shooters, fighters, noem het maar op.
 • eerst legit uitspelen dan pas met cheats/mods spelen tbh
 • … …

  Anyway, bighead mode was in sommige games wel grappig. Vooral met de Tony Hawk games, dan liet je de skaters op hun kop stuiteren. :D
 • Kent iedereen nog het 'Big Head Mode'-tijdperk? ^^D

  Niet echt :S . Al doet het me 'n beetje denken aan oerjongen Bonk.
 • Ik mis juist de echte cheats van vroeger. Ze zijn nu vaak verpakt als DLC, of worden ten tijde van release al aangekondigd. Echt cheats vinden zit er niet meer in.
  De maanden strijd om een bloodcode etc. Die tijden waren pas tof!

  Kent iedereen nog het 'Big Head Mode'-tijdperk? ^^D
 • De bloodcode in Mortal Kombat 1 op de SNES :D

  Ik kocht een jaar of 20 geleden rond deze periode een Engels magazine. Ik dacht dat het Electronic Gaming Monthly was. Daar zat een cheat in hoe je bloed in de SNES versie van Mortal Kombat kon krijgen.

  Moest je een muntje met plakband op de bovenkant van de cartridge plakken.. Door het extra gewicht maakte een bepaalde connector in de cartridge contact met je SNES en dan werd het zweet rood gekleurd in de game. Die gasten van het blad hadden het getest met één of ander Thais muntje en het kwam nogal precies qua gewicht. Je moest dus maar zelf allerlei munten uit je eigen gaan land gaan proberen om te kijken wat werkte… Volgens mij is het de enige 1 april grap waar ik echt keihard ingetuind ben. Ik heb mn hele munten verzameling aan die verdomde MK cartridge geplakt :D

  En ik had het kunnen weten, want het jaar ervoor hadden ze ook al een 1 april cheat. Toen moest je bij Street Fighter II elke tegenstander 2x flawless verslaan op moeilijkheidsgraad 7. Dan kwam er een geheime opponent uit de gouden bel in het level van M.Bison. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren