1. Chrome Hounds

Re: Chrome Hounds

@Roppie_ jah idd Coen-Brothers films zijn cool The Big Lebowski, Fargo,O Brother where art thou enz :D
 • @Roppie_ jah idd Coen-Brothers films zijn cool The Big Lebowski, Fargo,O Brother where art thou enz :D
 • screens zien er best lekker uit, heb het persoonlijk niet zo op mech games…
  Al heerst het waarschijnlijk wel om elkaar te af te schieten on line. Misschien toch een game om met een schuin oog in de gaten te houden…

  off topic:
  @ duo maxwell: aan je ava te zien heb ik een mede coen-brothers fan gevonden! o brother where art thou heerst!
 • Chrome Hunds is een Mech titel van Sega en komt exclusief voor de X360.

  Hier wat info van XBW:

  De eerste details ovre Chrome Hounds komen recht van Sega en laten ons weten dat de titel vooral een online titel zal worden. Zo zal het online gedeelte veel gelijkenissen vertonen met het systeem dat Capcom neerzette voor hun Steel Battalion: Line of Contact titel, met de massieve controller en in MechAssault 2 te vinden is. Er zal een consistente online wereld te vinden zijn waar de spelers met hun teams en factie proberen gebieden te veroveren en uiteindelijk de gehele wereld. Zo zullen spelers hun teams strategisch moeten inrichten en is er de mogelijkheid teams samen te stellen met verschillende mech-eenheden die elk hun specialisatie hebben:


  Field Unit

  Direct Support Unit

  De Field Unit is de zogenaamde eenheid die in direct contact zal treden met de vijanden om deze te verslaan. De Direct Support Unit is een radareenheid die vooral communicatief bezig zal zijn met de strijd. De Field Units hebben namelijk zwakke radarmogelijkheden, maar de Direct Support Unit heeft krachtige radarmogelijkheden en zal daardoor de Field Units moeten besturen en dirigeren. Alleen met een optimale verdeling tussen de verschillende mech-eenheden, zal de speler het beste uit zijn team kunnen halen en de online veldslagen kunnen winnen. Een ander element van Chrome Hounds is de mogelijkheden de mechs aan te passen. Zo kan de speler ten eerste kiezen tussen mechs met benen, rupsbanden, of zweefmogelijkheden. Het uiterlijk van je mech zal zich aanpassen volgens de verschillende onderdelen die jij gebruikt om je mech in elkaar te zetten. Vervolgens is het de bedoeling je zelf gecreëerde eenheid uit te rusten met wapentuig dat je wilt inzetten tijdens je strijd online. Uiteraard in overleg met je team voor maximale efficiëntie.

  In de single-player modus, ‘het verhaal’, zal de speler onder andere met sluipschuttersmechs bekend worden gemaakt met de manier van spelen online. Het doorgeven van informatie en de kwaliteiten van elke eenheid. Ook zullen spelers verschillende mech-onderdelen vrijspelen door goede scores in de missies te behalen waarbij de speler in rank stijgt, die vervolgens te gebruiken zijn in de volgende missies of uiteraard online. Dit alles uiteraard terwijl alles uit de nieuwe hardware van de Xbox 360 gehaald wordt.

  Momenteel zijn dit alle details die we hebben, maar het geheel klinkt veelbelovend. Wij zijn erg nieuwsgierig hoe dit alles zich uitpakt, hopelijk iets makkelijker dan het erg complexe, mede door de massale controller, Steel Battalion: Line of Contact. We houden je op de hoogte en bekijk hier onder de eerste screenshots van de beelden die Sega op de Electronic Entertainment Expo toonde aan de pers. Releasedatum op de Xbox 360 is nog onbekend.

  Screens:

 • Coole screenies .. ook goed verhaaltje. Kan nog heel wat worden.


  @Duo en Roppie Coen-Brothers films heerzen idd !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren