1. Collectiewebsite?

Re: Collectiewebsite?

Zou ik ook hebben als ik er zo veel had :P.
 • Zou ik ook hebben als ik er zo veel had :P.
 • Oh, op die fiets. Een beetje zoals Unplayed en Unfinished dezelfde statistieken delen?
 • Playstation zal ook zeker goede spellen hebben, maar die controller doet het hem vooral bij mij. Al het andere is nog weg te denken. Nu komen de meeste games op beide platformen uit en maakt het tegenwoordig bijna niet meer uit welke console je heb. Dat was voorheen wel anders ^^.
 • @Jalf
  Niet echt zeldzaam maar wel een van de betere. ( en duurdere).

  Tja…imo houden Playstation game's toch een hogere waarde dan Microsoft game's. Maar ik snap je punten wel hoor. Ik ben daarom juist richting Playstation gegaan halverwege de gen. Heb iets van 320 360 spellen. En die spellen speel ik ook met erg veel plezier. :)
 • Is die zeldzaam ofzo? :P
 • Maar 18 Ps3 game's. Das toch wel jammer.
 • Maar 18 Ps3 game's. Das toch wel jammer.

  Niks jammer aan.. vind de playstation niet fijn. Lange installatie tijden, kut controller online niet stabiel. Niet mijn ding dus :) dat andere hem beter vinden is hun goed recht natuurlijk maar naar mijn mening is de 360 beter.. en dat mijn online niet gratis is boeit me niet zoveel betaal volgens mij 4 cent per dag… dat kan ik wel missen :)
 • Mijn reactie van die 18 Ps3 game's was voor die gozer met 590 360 game's.

  @Zidane
  Je hebt gewoon Ninja Gaiden voor de Mastersystem. Nice !
 • Maar 18 Ps3 game's. Das toch wel jammer.
  18 uitgespeeld dan wel, 36 in totaal.
  Tegenwoordig werk ik fulltime en heb ik er niet veel tijd meer voor als tijdens mijn studie. :P
 • Ik heb sinds kort ook een backloggery aangemaakt. Voorheen hield ik mijn collectie bij in een Excel bestand.

  http://www.backloggery.com/zidane007nl
 • Ik heb ook een account aangemaakt op Backloggery en alvast wat games toegevoegd. Ga vanavond verder met de rest.
  http://backloggery.com/raem

  Als ik de games zo aan het toevoegen bent zie ik pas hoeveel games ik eigenlijk nog nooit gespeeld heb, of aan begonnen ben en nooit afgemaakt heb.
 • Hmm men zou dus ook www.vgcollect.com kunnen gebruiken, werkt als Backloggery, maar veel mooier en je kan dingen importen/exporten
 • Is er ook een iphone oplossing? Ook al ben ik erg tevreden over de backloggery, zou ik wel iets meer willen en meer filteringen, op type game etc.
  Collectorz heeft ook een Iphone oplossing. Deze krijgt binnenkort een update waarmee je als het goed is zelfs on the spot games kan toevoegen.


  Werkt dat backloggery eigenlijk een beetje goed of is het zonde van je tijd om je games erin te zetten.
  Backloggery is idd een mooie website. Nadeel alleen is is dat het veel tijd kost en je alle informatie zelf moet aanvullen. Nu vind ik het persoonlijk leuk voor de kleinere collecties mocht hij wat groter zijn dan gemiddeld raad ik je aan om collectorz game te proberen, desnoods op de minde legale manier ;)

  590 Xbox 360 games lijkt me wel erg gaaf om in beeld te zien! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Misschien moet je eens mee doen met de collectors corner op de frontpage. Of gewoon hier wat posten mag natuurlijk ook.
  Is ook wel mijn bedoeling maar heb nog geen tijd gehad om goede foto's te maken daarnaast is de rest van mijn collectie op dit moment een zooitje omdat het in de "rommel" kamer staat :P

  590 Xbox 360 games lijkt me wel erg gaaf om in beeld te zien! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Misschien moet je eens mee doen met de collectors corner op de frontpage. Of gewoon hier wat posten mag natuurlijk ook.

  Zo, 590 Xbox 360 games. En dan dacht ik er veel te hebben met mijn 332. _O_
  332 is nog steeds meer dan de gemiddelde gamer heeft :), 360 xbox 360 games blijft ook een mooi aantal :P zelf ben ik ze aan het sparen en van plan allemaal te bezittten
 • Backloggery werkt perfect!
 • Werkt dat backloggery eigenlijk een beetje goed of is het zonde van je tijd om je games erin te zetten.
 • 590 Xbox 360 games lijkt me wel erg gaaf om in beeld te zien! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Misschien moet je eens mee doen met de collectors corner op de frontpage. Of gewoon hier wat posten mag natuurlijk ook.

  Zo, 590 Xbox 360 games. En dan dacht ik er veel te hebben met mijn 332. _O_
 • Is er ook een iphone oplossing? Ook al ben ik erg tevreden over de backloggery, zou ik wel iets meer willen en meer filteringen, op type game etc.
 • 590 Xbox 360 games lijkt me wel erg gaaf om in beeld te zien! :) Misschien moet je eens mee doen met de collectors corner op de frontpage. Of gewoon hier wat posten mag natuurlijk ook.
 • Hoe wel backloggery aardíg is heb ik op mijn pc het programma clz games staan. Hierachter zit een grote database en veel opties om dingen aan te geven van hoe ver je in een spel bent. Probleem voor sommige is misschien dat het wat geld kost, al vind ik het meer dan waard als je collectie wat groter is dan de gemiddelde gamer.

  Je kan, zoals iemand anders hier opmerkte meerdere versies toevoegen dus pal en ntsc. Daarnaast kan je de service uitbreiden naar clz connect . Hiermee zet je je database mee online. Zoals hier mijn collectie staat http://connect.collectorz.com/users/siderinc

  Misschien het proberen waard, met de gratis versie kan je niet zo veel en mocht je hem gratis willen zijn daar ook oplossingen voor natuurlijk.. Al zoek je die zelf maar uit :)
 • Het punt is dat zodra je een game op completed zet je nooit meer 100% beaten kunt krijgen. :P
  Als ik 10 games heb en ze allemaal uitgespeeld heb staat beaten op 100%. Zodra ik 1 van de games dan op completed zet zal beaten dalen naar 90%. Dat klopt voor m'n gevoel gewoon niet. :P

  Ik zou completed dan liever als percentage zien van beaten, dan een percentage van het geheel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren