1. Company of Heroes: Anthology start niet

Re: Company of Heroes: Anthology start niet

http://www.companyofheroes.com/forums/c ... gy-problem

Hoop dat dit topic helpt, als je bij de 5de of 6de reactie kijkt heeft die poster contact opgenomen met THQ om het probleem op te lossen.

Meer als dat zou ik je niet kunnen helpen ben ik bang :(
 • http://www.companyofheroes.com/forums/c ... gy-problem

  Hoop dat dit topic helpt, als je bij de 5de of 6de reactie kijkt heeft die poster contact opgenomen met THQ om het probleem op te lossen.

  Meer als dat zou ik je niet kunnen helpen ben ik bang :(
 • @soullie
  Ik heb het nu met Steam geprobeert te installeren volgens het advies van pokkel. Steam vroeg om een (?) product code en heeft het vervolgens onder de naam "company of heroes retail beta" geinstalleerd. Toen het geinstalleerd was kon ik het opstarten, het spel vroeg toen of ik de patch wou installeren, dat heb ik gedaan, maar toen het de patch wou activeren na het downloaden stond er dat het onduidelijk was waar het spel geinstalleerd was.
  Pokkel en/of Soullie weten jullie misschien wat Steam met het spel gedaan heeft en hoe en waar het het heeft geinstalleerd? en waarom het retail 'beta' heet terwijl het de volledige versie is?
 • Raar en andere discs doen het wel ?

  Ik heb vroeger zelf wel iets gehad met gebrande discs die niet werden geaccepteerd door een bepaald merk "cd" speler. Maar orginele schijven heb ik dat nooit bij gehad. Misschien dat je dvd speler niet met de beveiliging van de disc overweg kan (raar tbh bij een orgineel spel).

  Ik zou haast zeggen er is iets met het schijfje maar omdat het in een andere pc wel functioneerd is het een raar probleem.

  Wat je kunt doen is een Iso van je schijf maken op de pc die het wel accepteerd daarna met Daemon tools lite de image mounten op de pc waar je het spel op wilt installeren en grote kans dat het spel het dan doet, maar het is een gigantisch omslachtige manier om een spel te draaien wat je netjes gekocht hebt.
 • @pokkel Ok doe ik, bedankt.

  @soullie Nee dan doet hij het ook niet, het lijkt alsof de computer gewoon niet in de gaten heeft dat er iets in de schijf zit.
 • Als je naar Windows verkenner gaat en je Dvd speler rechts aanclickt en dan de optie automatisch afspelen kiest, doet hij dan ook niets ?

  De meeste Commerciële games hebben zown start menutje
  en anders even op de dvd naar autorun of een andere *.exe zoeken ?
 • Geen idee, maar je kunt dus niet de volledige "echte" versie van het spel via Steam binnenkrijgen? Ik lees op Bol.com van verschillende mensen dat ze problemen ondervinden met het installeren. Momenteel heb ik weinig tijd om die allemaal door te lezen maar misschien zou je daar eens kunnen kijken of er een oplossing tussen zit ;).
 • Dank voor de tip van steam. Ik ben nu aan het downloaden.
  Bol.com heeft er geen boekje bij gegeven, in plaats daarvan hebben ze 2 codes erbij gedaan waarvan onduidelijk is waar ze voor zijn.
  Steam heeft de productcode gevraagd, ik heb er op goed geluk eentje gekozen, waarna Steam het spel de naam "Company of Heroes Retail Beta" geeft.
  Enig idee waarom steam het retail beta noemt?
 • Hmm wat vreemd. Dat doet toch vermoeden dat er iets mankeert aan je DVD. Je zou eventueel kunnen proberen of je het spel via Steam activatie kunt downloaden (via "product toevoegen" geloof ik) en anders zou ik eens contact opnemen met Bol.com.
 • Dank voor de reactie.
  Ik heb verschillende andere dvd's/cd's geprobeert. Die werken allemaal.
  Ook heb ik het spel op de Xp van mijn moeder geprobeert. Daar krijg ik wel gewoon het startscherm voor installeren, wat ik op mijn computer niet krijg.

  Normaal gesproken hoor ik bij een dvd of cd "oplopend geruis" tot hij opstart.
  Bij company of heroes anthology hoor ik dat heel even, tot er een soort "tik" komt die het geruis stopt (waardoor hij niet kan opstarten?). Dit herhaalt zich een aantal keer.
 • Probeer eens een andere DVD in je computer te stoppen, kan zijn dat je DVD speler kapot is. Als hij de andere DVD wel herkent zou ik 'm retour sturen naar Bol, dan is vermoedelijk de schijf beschadigd.
 • Hoi,

  Ik heb Company of Heroes: Anthology besteld bij Bol.com. Toen ik hem binnenkreeg deed ik hem in mijn computer maar er gebeurde niks. Ik heb op andere forums problemen gelezen zoals 'ik heb maar 2 codes' of 'hoe moet ik tales of valor appart instaleren' enz.
  Bij mij doet de schijf het uberhaupt niet. Als ik hem erin stop, gebeurt er helemaal niks. Ik heb ook in windows verkenner gekeken maar de computer doet alsof er niets in de cd-schijf zit.

  Computer info:

  Intel Core i7 CPU 870 @ 2.93 GHz
  4,00 GB geheugen
  64 bitsbesturingssysteem

  Weet iemand misschien hoe dit komt?

  Bij voorbaat dank.
  m.v.g Bas

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren