1. Computer valt spontaan uit..

Re: Computer valt spontaan uit..

Ik denk dat het redelijk veilig is om te stellen dat je voeding het niet trekt. Als je een GeForce 6800 erin hebt zitten, is 350 Watt echt het minimale minimum wat je nodig hebt, en als je dan een spelletje als Battlefield 2 opstart, dan kan ik me indenken dat je PC dan spontaan uitvalt.

Wat je eraan kan doen? Een 500 Watt voeding kopen :)
  • Ik denk dat het redelijk veilig is om te stellen dat je voeding het niet trekt. Als je een GeForce 6800 erin hebt zitten, is 350 Watt echt het minimale minimum wat je nodig hebt, en als je dan een spelletje als Battlefield 2 opstart, dan kan ik me indenken dat je PC dan spontaan uitvalt.

    Wat je eraan kan doen? Een 500 Watt voeding kopen :)
  • Probleem heeft idd of met je voeding of met de hitte te maken. Meeste CPU's en GPU's (Grafische kaart) hebben tegenwoordig een hittemeter. Controleer of hij niet te warm wordt (onder de 60 moet ie zitten maar onder de 70 is ook nog niet eens zo erg).

    Kan idd ook aan je voeding liggen. Je hebt een behoorlijke videokaart erin zitten. Het aantal watt zegt nog nix. Het is de naam van de voeding die dat bepaald. Een 300 watt zalman voeding kan namelijk beter zijn dan een no name/b-merk voeding.
  • Dacht ik dat het allemaal lekker liep, krijg je dit weer. Als ik battlefield ga spelen en ik join de map valt de pc uit en start opnieuw op. Als ik Limewire en Azureus tegelijk aan heb, dan heb ik hetzelfde probleem. Als de pc dan weer opgestart is krijg ik een windows melding: Windows is hersteld van een ernstige fout. Nu heb ik op internet gelezen dat het met mijn voeding te maken kan hebben. Leadtek Geforce 6800 ultra, AMD 3700+ onder een 350 watt voeding. Is dit het probleem en zoja, is het te weinig?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren