1. Controller zorgt voor meer realisme, daardoor meer kritiek?

Re: Controller zorgt voor meer realisme, daardoor meer kritiek?

Ik denk dat het wel meevalt :) Sterker nog, het zou (waarschijnlijk) eerder het geval zijn op de ps3. Een next-gen GTA met bloed mooie graphics zorgen denk ik voor wat meer ophef (zeker als door de kracht mensen bv echt een soort leven krijgen en dingen doen en misschien zelfs kinderen in de game (hoewel, als er kinderen in zouden komen, zou de game verbannen worden uit alle winkels denk ik).
 • Ik denk dat het wel meevalt :) Sterker nog, het zou (waarschijnlijk) eerder het geval zijn op de ps3. Een next-gen GTA met bloed mooie graphics zorgen denk ik voor wat meer ophef (zeker als door de kracht mensen bv echt een soort leven krijgen en dingen doen en misschien zelfs kinderen in de game (hoewel, als er kinderen in zouden komen, zou de game verbannen worden uit alle winkels denk ik).
 • kille maar :P
 • Splinter Cell lijkt me echt wel gaan met de controller. Je staat achter een vijand, beweegt je hand zachtjes langs zijn hoofd en trekt dan de controller hard naar je toe.
 • is iedereen Soms Eternal Darkness: Sanity's Requiemdie was vet heviteg en was toch door Nintendo gemaakt of niet :S
 • Niet meer kritiek, maar meer bewondering.
  En zo realistisch wordt het allemaal niet hoor. Virtual reality met een chip in je kop is nog een eind weg ;)
 • voor een wurg actie moe tje wel een perfecte positie in het spel hebben om niet met je hand tegen de kop aan te slaan.
 • Niet om het een of ander maar ik zie niet in hoe je met de controller een wurg beweging zou moeten maken. Schietbeweging slaat ook nergens op, lightguns klaagt ook niemand over.
 • Hmm, daar heb je wel een punt, vooral in Amerika zal zoiets raars wel weer gebeuren
 • Bij een nintendo concole een wurgbeweging maken?
 • Ja de gamers zullen er zeker positief over zijn, dat lijkt me logisch. Maar ik zat hierbij meer te denken aan de bezorgde ouders en de media die gamen weer als een oorzaak van aggresiviteit zullen zien.
 • Ik denk/weet haast zeker, dat Nintendo echt wel oppast of een game TE realistisch wordt.
  Nintendo is sinds jaar en dag een familie console geweest, niet al te grafisch geweld. (vandaar geen GTA bijv)
  Dus dat soort dingen zie ik niet op de REV verschijnen.
 • Aan de andere kant verkoopt nintendo hier wel meer consoles door, hele scheepladingen aan Revolutions zijn al gepre-ordered door de Al Qaida trainigskampen.

  LOL

  Ik denk juist heel posetief veelmensen willen juist een nog ''echter'' wordt en nu ze weten hoe de Revo cController werkt moet het al veel beter zijn maar als die uit komt kunnen altijd mensen nog de Demo-Pods checken ;)
 • Ik zat even te denken, de nieuwe controller is natuurlijk een geweldig idee en als dit goed uit wordt gewerkt zorgt dit voor geweldige gameplay.
  Deze nieuwe mogelijkheden zorgen voor bewegingen die de realiteit weerspiegelen. Wat ik mij afvroeg was of deze besturingmethode niet voor veel kritiek van (bezorgde) ouders gaan zorgen?

  Stel: Er komt een nieuwe schooter met stealth elementen op de markt. Op mensen uit te schakelen zal je bijvoorbeeld achter ze kunnen staan en een wurg beweging moeten maken. Daarnaast kan je ook iemand met een geweer uitschakelen, die je met de controller moet laten vuren en herladen, net zoals in het echt.

  Nu heb ik hier zelf absoluut geen probleem mee, maar ik verwacht dat als dit echt zo zal zijn met de besturing, er veel klachten zullen komen over dat het spelen van de games TE realistisch wordt.

  Aan de andere kant verkoopt nintendo hier wel meer consoles door, hele scheepladingen aan Revolutions zijn al gepre-ordered door de Al Qaida trainigskampen.

  Hoe denken jullie dat de maatschappij, en dus niet de gamers, zullen reageren op de nieuwe manier van besturen?
 • zal wel loslopen hoor… het lijkt me niet dat je echt zulke overdreven bewegingen zal moeten maken. Zijn namelijk ook nog mensen die willen gamen maar niet lichamelijk 100% kunnen bewegen natuurlijk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren