1. Crimson Skies: High Road To Revenge

Re: Crimson Skies: High Road To Revenge

Ik heb hem ook, hij is erg tof. Ik heb hem voor 15 euro gekocht bij de FRS, met die inruilactie.

Ik wil vanavond wel liven als er nog iemand van hier is?
 • Ik heb hem ook, hij is erg tof. Ik heb hem voor 15 euro gekocht bij de FRS, met die inruilactie.

  Ik wil vanavond wel liven als er nog iemand van hier is?
 • Ik vind het wel de moeite waard. In het begin lijken die dogfights heel simpel maar er zit wel wat meer diepgang in. Ziet er nog goed uit & het stuurt gewoon heel lekker. Verhaal is wat simpel, beetje Indiana Jones-achtig (hoofdrolspeler lijkt er ook een beetje op). Zag CS een tijdje terug bij XXL liggen voor 20 Euro. Gameplay is top.
 • Is hij de moeite waard om nu nog eens aan te schaffen? Ik heb hem namelijk nooit gespeeld, maar opzich trekt het idee van simpele dogfights me wel… Moet ie natuurlijk wel in de budgetbak liggen.
 • Tof spel idd. Heb hem nooit uitgespeeld though… lang verhaal (de reden waarom ik hem niet heb uitgespeeld). Ga binnenkort weer es opstarten da spelleke :).
 • CS blijft leuk om te spelen, online vind ik het een beetje slordig geregeld. Weinig servers & moeilijk om ergens in te komen. Dit was de eerste game ooit die ik een aantal keren achter elkaar heb uitgespeeld, blijft leuk.
 • Heb voor de gein zonet eventjes de game weer in m'n xbox gepropt, online is dit spel echt nog heel erg verslavend en leuk en ik vind het er nog steeds heel mooi uit zien.
 • Ik vind Crimson skies één van de betere online spellen.
  Het vliegen tussen de wolkenkrabbers en vijanden ontwijken is makkelijk onder de knie te krijgen en daardoor vind ik het verslavend om on-line steeds ietsjes hoger te komen.
  Single player is ook goed uitgewerkt met steeds weer voldoende mogelijkheden om een missie te volbrengen.
  Absoluut één van de betere Xbox titels.
 • Het is en blijft gewoon een top game imo .
  De pc versie die ken ik helaas niet , teminste ik heb hem nooit gespeeld .
  En hij is inderdaad erg verslavend :) .
 • Het ziet er inderdaad prachtig uit, alleen zal de gameplay niet iedereen aanstaan. Ik ben een groot liefhebber van battle flight sims en op de console is Crimson Skies tot nu toe het enige wat er in de buurt komt. Maar ik miste de bloedstollende dogfights, het gevoel dat je op de hielen word gezeten en met pure vliegkunst uit het vizier van je vijand probeert te komen. Crimson Skies is pure arcade, soms is het erg chaotisch. Al gauw verval je in een "schiet op alles wat beweegt"-houding. Ook het wegkomen van iemand die achter je zit wordt wel erg makkelijk gemaakt door de special moves. Ik zeg niet dat het een slecht spel is, maar bedenk eerst wat voor type speler je bent. Ik wacht voorlopig op Secret Weapons Over Normandy (27 november).
 • ik vind dat level met de wolkenkrabbers echt vet. De rest valt online een beetje tegen. En dan die waterdruppels en blur bij de turbo, prachtig :)
 • Ja dat klopt XMSTXRDXM soms hoorde ik je niet, vloog denk dan niet in jouw buurt denk ik zo…

  Maar hoe vind je hem trouwens??
  Ik vind hem wel goed en zeer verslavend.
 • Jaja ik heb hem .
  Hij is echt strak , maar dat met die voice heb ik ook gemerkt .
  Het lijkt wel of je alleen met mensen die in je buurt vliegen kan praten ofzo .
  Ik speelde tegen Nick NL gisteravond , maar soms hoorde hij me volgens mij niet .
  Liquid ik was je net voor bij patsem op XBW voor deze game .
  Ik had hem gisteravond namelijk bij hem op gehaald .
  Wanneer zie ik jullie dan eens online ?
 • Morgen heb ik hem ook als het meezit! :)
 • Cool :) Zullen we dan een 1vs 1 potje doen? Gewoon ff oefenen.

  Ik heb trouwens wel wat aan te merken. De voice van iedereen lijkt erg laag te staan. Ik hoor ze wel, maar zacht en onduidelijk. Kep mijn volume al vol open staan. Normaal hoeft ie maar voor de helft open. Soms niet eens. Kan aan de connectie liggen, maar tis bij elke game die ik gespeeld heb zo.
 • Maandag heb ik mijn geld en dan zie ik je op live .
 • Ik heb de game nu ook en het is echt een super game. Onverwacht erg goed.

  De singleplayer is helemaal anders (dan PC versie) voor zover ik gezien heb. De graphics zijn werkelijk prachtig en als je Live hebt zul je tot in de nacht spelen.

  Doghfight en team doghfight zijn gewoon erg cool. Zeker in een level vol met wolkenkrabbers ala New York. Met 16 man tussen de wolkenkrabbers vliegen en knallen. Dit is echt heel vetjes.

  Ik heb er al een paar uur Live op zitten. Bugs heb ik nog niet echt gezien. Het vinden van games duurt wel lang als je het vergelijkt met bv MM3 of Moto GP. Tis dat ik dit weekend bezig ben met school, anders zat ik de hele dag achter de Xbox :)
 • Ik heb hem vandaag gekocht en moet zegge dat het een geweldig spelleke is via Live, offline weet ik nie,nog niet gespeeld…..vooral leuk met zijn 16en tegelijk<img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Oh ja voor de mensen die geen Live hebben, er zit een kraskaart bij zodat je de eerste 2 maanden gratis via Live kunt spelen. Mazzelpikken jullie<img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  tjah.. als er nu ook nog eens een credit card bij zat was het helemaal feest!
 • Maar dan zit er zeker geen communicator bij….
  Wat kan je allemaal doen in de offline multiplayer??
  En op het XBW-forum hoor ik allemaal dingen over bugs enzo, heb je daar al wat van gemerkt??
 • Ik heb hem vandaag gekocht en moet zegge dat het een geweldig spelleke is via Live, offline weet ik nie,nog niet gespeeld…..vooral leuk met zijn 16en tegelijk:D

  Oh ja voor de mensen die geen Live hebben, er zit een kraskaart bij zodat je de eerste 2 maanden gratis via Live kunt spelen. Mazzelpikken jullie:)
 • Er staat nog maar weinig in de media en op het net over deze game .

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren