1. De Blob 2

Re: De Blob 2

Kan ik me wel in vinden, toch is de Blob een bijzondere game omdat het een game is waarin ontwikkelaars daadwerkelijk moeite hebben gestopt. Vooral op het gebied van graphics is dit een game waarvan je zegt: "waarom kunnen meer ontwikkelaars dit niet uit de Wii halen?"

De ontwikkelaars werden overigens ook beloond, want een paar maanden later is de Blob 700.000 keer over de toonbank gevlogen.
 • Kan ik me wel in vinden, toch is de Blob een bijzondere game omdat het een game is waarin ontwikkelaars daadwerkelijk moeite hebben gestopt. Vooral op het gebied van graphics is dit een game waarvan je zegt: "waarom kunnen meer ontwikkelaars dit niet uit de Wii halen?"

  De ontwikkelaars werden overigens ook beloond, want een paar maanden later is de Blob 700.000 keer over de toonbank gevlogen.
 • Ziet er leuk uit, ik voelde de spotlight eigenlijk al aankomen tijden het kijken… Deel 1 nooit uitgespeeld maar heel erg mee vermaakt… Hopelijk wordt dit wat :D
 • Grote kick!

  Cinematic trailer:
  http://www.gametrailers.com/video/cinem ... b-2/708337
 • En beide zijn helaas ook niet veel meer dan 'vermakelijk'. De charme van die twee games is dat ze behoorlijk anders zijn dan standaard games. Maar als je daar eenmaal aan gewend bent blijft er een behoorlijk oppervlakkige game over. de Blob werd een herhalingsoefening na een aantal levels en bij Deadly Creatures had ik vaak het gevoel dat de ontwikkelaar veel meer uit het concept had kunnen halen. Misschien weten ze het met de Blob twee wat langer boeiend te houden :)
 • Deel 1 nooit gespeeld, hij lijkt me wel leuk. Alleen jammer dat de Blob en Deadly Creatures zijn zo'n beetje de enige leuke THQ Wii titels zijn. Wat een crappublisher eigenlijk :(
 • Genre: Platform
  Ontwikkelaar: Blue Tongue?
  Publisher: THQ
  Release: Q3/4 2010


  Meer info volgt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren