1. De Sims 3

Re: De Sims 3

[…]
En ik ben positief over dingen waarover ik positief kan zijn. Ik ben negatief over jou omdat je overal spamt, je bent niet voor niets spammer van het jaar, dat is niet iets om trots op te zijn.
Helemaal mee eens. Die startpost is ook om te janken natuurlijk!

Psst, Dutcherlord:
Over 't spel, wat T1G zei, het spel zelf boeit me weinig, het ontwerpen is wel leuk. Ik koop 't wel voor m'n zusje en dan speel ik er zelf ook stiekem mee. En 't is natuurlijk geweldig materiaal om kleine meisjes mee naar je huisje te lokken (fuck die Bacardi Breezers!!).
 • […]
  En ik ben positief over dingen waarover ik positief kan zijn. Ik ben negatief over jou omdat je overal spamt, je bent niet voor niets spammer van het jaar, dat is niet iets om trots op te zijn.
  Helemaal mee eens. Die startpost is ook om te janken natuurlijk!

  Psst, Dutcherlord:
  Over 't spel, wat T1G zei, het spel zelf boeit me weinig, het ontwerpen is wel leuk. Ik koop 't wel voor m'n zusje en dan speel ik er zelf ook stiekem mee. En 't is natuurlijk geweldig materiaal om kleine meisjes mee naar je huisje te lokken (fuck die Bacardi Breezers!!).
 • kent iemand het bericht van FOK! nog die gingen bedenken hoe sims 3 word?

  Hebben jullie al gelijkenissen gevonden?
 • Heel soms speel ik nog Sims 2. Niet zoals ik vroeger deed met de Sims 1 door mijn sims een goed leven te geven maar ik vind het tegenwoordig veel leuker om Huizen te bouwen. Soms kan dat een mooie villa zijn maar wat ik soms ook wel leuk vind is om huizen op het water te maken en dan een brug maken naar mijn huis of een heel klein huisje maken en daar onder een kelder maken die heel groot is.

  Wanneer ik geen huizen bouw dan moord ik mijn Sims uit.

  De enige sims die ik heb zijn:

  Pascal.
  Sims.
  Henk.

  De rest is [size=1]ongelukkig[/size][size=3]overleden[/size]

  vroeger waren het wel mooie tijden met de sims terwijl ik nu dingen ga ontwerpen. Hoe kan een mens veranderen in één spel :lol: .
 • Oh mijn god, stopt dit ooit nog? De enige mensen die the Sims spelen zijn toch kleine meisjes of wat

  Ik speelde vroeger The Sims toen het nog wat onbekender was, maar laatst betrapte ik mezelf erop ook te kijken of De Sims 2 het downloaden waard was. Kan ook voor een groter doelgroep leuk zijn, maar als The Sims 3 goed uitgewerkt word zal dat misschien wel een nieuwe verslaving worden.
 • Ik vond de Sims 1 een kut game, ik heb dan de Sims 2 gekocht en o wat was ik verslaafd, het is misschien een kinderachtige game maar je kunt sommige dingen doen wat je in het echte leven niet vaak kunt doen, denk bv. aan: meubels laten fikken door ze te dicht bij de openhaard te zetten, kinderarbeid, of jonge meisjes met oude vieze venten in bed gooien, sommige uitbreidingen waren niet nodig, maar sommige zoals Huisdieren waren een uitbreiding dat iedereen moest hebben. Ik moet deze game niet, maar als ik even niet weet wat te kopen, koop ik die game.
 • Maar er is ook geen regel om op een reactie te reageren, dus ik mag zeggen wat ik wil buiten oftopic gaan , schelden en ander trekken die uit de regels vallen. En overigens je gaat vér offtopic.

  Ik snap je zin niet helemaal, de opbouw klopt ook niet echt.
  Ik heb geen idee wat je bedoelt, dus kan je aub jezelf herhalen in normaal Nederlands.
  En ik ga niet verder offtopic dan jij.
 • Heb de Sims eigenlijk nooit echt wat gevonden, je bent met teveel bezig, dus als ze dat veranderen ben ik best blij, denk ik, zal wel niet.
 • Bwah, ik werk elke dag op school met AutoCAD, boorriing!
  Dus ik neem liever de sims, daar kun je nog je huis inrichten naar je smaak.
 • Heb de Sims eigenlijk nooit echt wat gevonden, je bent met teveel bezig, dus als ze dat veranderen ben ik best blij, denk ik, zal wel niet.

  Mee eens, het bouwen is wel leuk vind ik. :)
 • Informatie over De Sims 3 (PC)
  http://thesims3.ea.com/

  Releasedatum: TBA
  Ontwikkeld door: EA Maxis
  Uitgegeven door: Electronic Arts
  In Nederland vertegenwoordigd door: Electronic Arts Benelux
  Leeftijd: Niet bekend
  Genres: Virtueel leven en Simulatie
  Prijs: 60 euro [?]
  officiele website

  algemene informatie

  In De Sims 3 verkennen je unieke Sims een open, bruisende buurt die letterlijk naast de deur ligt! De vrijheid in De Sims 3 zorgt voor ontelbare mogelijkheden. Geniet van de verrassende momenten en lach om de streken die je uithaalt.

  Nieuwe, open buurt zonder overgangen - Verken de buurt zonder beperkingen.
  Laat je Sims door hun buurt dwalen, een bezoekje brengen aan de buren of de omgeving verkennen. Je Sims kunnen naar het centrum slenteren en rondhangen met vrienden, nieuwe vrienden maken in het park of collega's tegenkomen op straat. Er kan van alles gebeuren als je Sims op het juiste moment op de juiste plek zijn.

  Nieuwe opties 'Sim creëren' - Maak elke Sim die je kunt bedenken
  Met het nieuwe, makkelijk te gebruiken ontwerpgereedschap pas je je Sims onbeperkt aan tot je een compleet unieke Sim hebt. Bepaal de lichaamsbouw van je Sims, variërend van dun of dik tot heel gespierd en alles wat daar tussenin zit! Kies hun gelaatstrekken, precieze huidskleur, haar, oogvorm en -kleur, en kies hun kleding en accessoires.

  Nieuwe realistische persoonlijkheden - Elke Sim is een uniek persoon met een eigen karakter.
  Creëer realistische Sims met verschillende karakters. Kies uit tientallen karaktertrekken en maak grappige combinaties. De karaktertrekken die je kiest (dapper, artistiek, solitair, perfectionistisch, kleptomanisch, romantisch, onhandig, paranoïde en nog veel meer) bepalen het gedrag van je Sims en hoe ze met anderen omgaan. Je Sims kunnen nu boven hun dagelijkse behoeften uitstijgen. Het zijn gecompliceerde individuen met unieke karakters.

  Nieuwe onbeperkte aanpasmogelijkheden - Pas alles, maar dan ook echt alles aan.
  Bouw je droomhuis of ontwerp je ideale thuis. Pas alles aan, van vloeren tot bloemen, shirts tot sofa's, behang tot gordijnen. Verander in een handomdraai kleuren en prints, zodat alles naar jouw smaak wordt ingericht. Natuurlijk kun je de buurt van je Sims ook volzetten met kant-en-klare huizen en meubels. Welke Sims gaan wonen in een prachtige villa, een gave vrijgezellenstudio, een droomhuis of een goedkoop bungalowtje?

  Hoe word het ontvangen?

  De meeste sims fans zitten al helemaal te fantiseren over deze nu al goede Game. Op bijvoorbeeld de officiele website van sims2 is er al een nieuw forum voor sims 3 waar fans het over de Sims 3 kunnen hebben. Ook word er al vee aandacht besteed aan de opvolger van één van de populairste game's ooit voor op de pc.

  AMSTERDAM - Electronic Arts kondigt vandaag de eerste details aan van De Sims 3, de game waar veel fans ongeduldig op wachten. Dankzij een splinternieuwe engine kunnen je Sims hun huis uit gaan en rondwandelen in de buurt, waar van alles gebeurt.


  De grote aantrekkingskracht van De Sims en de trouwe community hebben ervoor gezorgd dat er wereldwijd 98 miljoen games zijn verkocht, die in 22 verschillende talen zijn gelokaliseerd. Nu is men druk bezig met De Sims 3, de game die het paradepaardje moet gaan worden.

  “In De Sims 3 kunnen Sims hun thuiskavel verlaten en rondwandelen in een open buurt waar van alles gebeurt. Ze kunnen omgaan met andere Sims met behulp van ons nieuwe uitgediepte persoonlijkheidssysteem,” aldus Rod Humble, hoofd van de De Sims Studio.

  “Deze open gameplay biedt eindeloos veel creatieve mogelijkheden. Daarnaast zorgen de nieuwe doelen en beloningssystemen ervoor dat elk type speler, van fanatieke gamers tot verhalenvertellers, lang plezier blijven beleven aan de game.”

  De Sims 3 komt in 2009 wereldwijd uit. Hieronder alvast de eerste screenshots.
  De telegraaf.

  screenshots!


  Wat vind jij nou van deze game? Zeg het hier! wil je een kijkje nemen op de officiele site? De officiele site!(klik). Ook brach FOK! een tijdje geleden een ''blik in de toekomst'' over sims 3. Iemand al vergelijkingen gevonden?
 • Prijs word 60 euro waarschijnlijk.
 • de release staat inderdaad gepland voor 19 februari 2009. Hopelijk heb ik tegn die tijd een betere pc.
 • i adore the sims! (ll)
 • Yeuh heb vandaag een demo gekregen :'D.

  hoe?
 • @ Needakill

  Dank je voor het antwoord, maar kan/wil je het iets beter toelichten? Zit je alsnog elke 5 minuten je sims naar de plee te sturen of eten te laten halen? Of ligt het probleem ergens anders? Bij voorbaat dank! :)
 • kan mij iemand helpen mijn sims 3 die start niet meer heb hem verwijderd en op nieuw geinstaleerd maar nog steeds kan ik hem niet starten kan mij iemand helpen
 • Is er iemand die weet waar je de ''nude patch'' kan downloaden voor de game????
 • Ik vond sims 2 al gaaf, dus sims 3 moet ik zekers ook hebben.. alleen 60 euro is wel pittig xD
 • Is er iemand die weet waar je de ''nude patch'' kan downloaden voor de game????
  Zo'n beetje overal?
  Elke keer als ik de nude patch heb gedownload,kan ik hem niet openen,hij moet dan de bestand zoeken op internet staat er :S
  Kan iemand mij precies uitleggen wat ik moet doen ????
 • De Sims 3 is van plek 1, één plek omlaag gegaan naar plek 1

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren