1. Dead or Alive 5

Re: Dead or Alive 5

In het PS3 topic!
 • In het PS3 topic!
 • Is wel gaaf hoor ookal ranked matches zoeken duurt soms wel erg lang lijkt wel of niemand ranked speelt.
 • Zal vast goed komen ! GOTY 2012 !! _O_
 • Itagaki is toch weg bij Team Ninja? Ben benieuwd wat dit voor DOA betekent.
 • Leuk spel! mijn favo blijft toch ayane en op tweede plaats hitomi
 • Nee je kan online tag matches doen maar ook gewoon 1 vs 1.

  Haha ja ik noem het overnemen maar de term in de game zijn de HOLDS die zijn best wel belangrijk om dat wat onder de knie te krijgen.

  Mijn tag is: ageQned overigens.

  Lijkt me leuk om eens wat matches te doen, ben zelf ook niet erg goed ofzo hoor moet ook nog veel leren teminste vooral de timing voor de holds en wanneer ik wat inzet.
 • Sega, jij hebt het steeds over 'overnemen'; kan je online alleen tag-team matches doen?
  Ik zou graag een keer tegen je spelen trouwens, voor de oefening: m'n gamertag is atm Hartendief.
 • Dan moet ik zeggen dat het met deze game niet zo heel moeilijk is de moves te doen of te kunnen. Natuurlijk komt daarbij wel de timing wanneer je wat gebruikt en dergelijke, maar met deze game is het voor zowel de beginners als gevorderde erg goed te doen. Ik ben ook niet super goed in deze game hoor, dat lukt me alleen met Mortal Kombat met elk character goed spelen en omgaan.

  Toch vind ik wel dat de game best wel button bash friendly is, want als je het overnemen niet beheerst kan je zo verliezen van iemand die button basht vooral als diegene een Rig of Helena en dergelijke neemt.

  De timing van de input van de meeste moves/combo's komt in DOA 5 niet zo heel precies en daardoor ook makkelijk om op te pakken.

  Hoop wel dat ze het online nog fixen want ranked duurt soms erg lang voordat ik een match heb en zo nu en dan komt er toch best wel lag voor. Dit komt denk ik ook omdat ik niet echt mensen uit Europa kan vinden, wat ik erg vaag vind.

  Player matches zoals lobby's enzo heb ik daar totaal geen problemen. Het is alleen ranked dat volgens mij niet helemaal goed werkt en waar zo nu en dan lag voorkomt.
 • Dat is mijn probleem met fighting games. Ik vind ze wel tof, maar het niveau button basher zal ik niet snel achter me laten ben ik bang. Tenzij ik echt tientallen uren in een game stop en daar vind ik het dan weer net niet tof genoeg voor. Zeker niet met de backlog die ik heb liggen.

  Maar het lijkt me wel tof om goed te zijn in een fighting game en alle moves zo uit je mouw te schudden. Respect als je dat kan.
 • Haha ik ben de laatste 2 dagen gelukkig het niveautje button basher ontstegen omdat ik nu nog maar met twee characters speel en die steeds beter begin te begrijpen. Heb na de story paar uren even goed training gedaan en met een paar characters command training zodat ik precies weet wat ze kunnen.

  Ik betrapte me zelf op het bashen omdat ik niet wist wat de characters kunnen en doordat ik iedereen speelde ook gauw weer vergat wat de input van alles was, dit gaat nu ik met een stuk minder characters speel een heel stuk beter.

  Alleen moet ik nu veel meer oefenen met het overnemen, want online zijn er nu de game nieuw is nog genoeg bashers en dan moet je het overnemen wel goed onder de knie hebben.

  Overigens ik ben door story mode heen maar heb nog 1 leeg vakje voor een character, dat is zeker dan Lisa, maar hoe speel je die dan vrij?
 • Tof spel, maar die story mode is wel echt apart haha!
  Hebben jullie nog tips om beter te worden? Op dit moment ben ik echt nog niveautje buttonbasher. Misschien een fightinggame forum voor dead or alive o.i.d.?
 • Ik heb 'm net binnengekregen, ben erg benieuwd!
 • Hoelang duurt die story mode wel niet? Vind het wel vet om te doorlopen overigens, maar er lijkt geen einde aan te komen.
 • Overigens is er vandaag een free costume pack uitgekomen met costumes voor 11 verschillende characters.
 • Waar hebben jullie de game gekocht? Bij de Saturn hadden ze em niet meer, en ik wil em niet voor 1000 euro van de game mania.
 • Blokken is de X knop en een counter mid is back+x voor low attack is het back/down+x en voor de high attack is het back/up+x natuurlijk wel met de juiste timing.
 • Kan iemand me precies uitleggen hoe je moet blokken en counteren? Het is alweer zo lang geleden dat ik DOA4 speelde en toen lukte het me wel aardig, maar nu bak ik er niks meer van.
 • Hebben anderen ook dat het soms echt lang duurt voordat er een tegenstander is gevonden met ranked matches?
 • Dat hoop ik ook.
  Het is 1 van de weinige series waar ik nog enthousiast word van een aankondiging.
  Maar ik vraag me af hoeveel kwaliteit er is vertrokken bij Team Ninja sinds het vertrek van Itagaki. Sindsdien hebben ze geen echte toppers meer gemaakt. Maar goed, dat is allemaal toekomstmuziek. Ik ben in ieder geval blij met de aankondiging.
 • Ja sommige kritiek wel en sommige kritiek niet. Las ook een review die zei dat de game maar een kleine update was van DOA 4 en er maar heel weinig was veranderd of verbeterd, dat vind ik wat te ver gaan.

  Moet overigens echt wennen aan het character roster dat die zo klein is ten opzichte van andere fighters. Ben het niet echt meer gewend dat de keuze wat minder is, maar vind het wel lekker zo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren