1. Dead Rising 2

Re: Dead Rising 2

Als ik dat tweede en derde plaatje met elkaar vergelijk besef ik maar weer al te goed dat sommige ontwikkelaars aparte characters kunnen maken…

Aan de ene kant is het 'papa Chuck' die zombies doormidden boort met kettingzagen en het bloed overal rondspuit en het andere moment zit ie relaxed langs zijn dochtertje.

People can change ^_^'
 • Als ik dat tweede en derde plaatje met elkaar vergelijk besef ik maar weer al te goed dat sommige ontwikkelaars aparte characters kunnen maken…

  Aan de ene kant is het 'papa Chuck' die zombies doormidden boort met kettingzagen en het bloed overal rondspuit en het andere moment zit ie relaxed langs zijn dochtertje.

  People can change ^_^'

 • Genre: Action/Survival
  Release: 28 september 2010
  Ontwikkelaar: Blue Castle
  Publisher: Capcom

  Vier jaar na de release van het origineel op de Xbox 360, (en een Wii port) is het weer tijd voor de doden om op te staan en de wereld te teisteren in Dead Rising 2.

  In deze game bestuurt de speler Chuck Greene, een motorcross kampioen. Het is vijf jaar na het "Willamette Mall" incident en het zombie virus heeft zich inmiddels verspreidt. Een Las Vegas-achtige stad genaamd Fortune City werd dan ook getroffen door het virus en is tegenwoordig het toneel voor een spelshow genaamd Terror is Reality. Chuck is een deelnemer aan deze gameshow en probeert zo geld bij elkaar te sprokkelen om zo Zombrex te kunnen kopen. Deze Zombrex is bestemd voor zijn dochterje Katey, die drie jaar geleden is gebeten door een zombie.

  Uiteindelijk moet ook Fortune City er aan geloven, want de stad krijgt te maken met een outbreak tijdens een demonstratie van CURE, Citizens for Undead Rights and Equality. Nu moet Chuck net zoals zijn illustere voorganger Frank overlevenden gaan redden, psychopaten bestrijden en het belangrijkste: zombies afmaken. Een heleboel zombies…

  Wat kunnen we dus verwachten in Dead Rising 2?

  - Originele Dead Rising mechanieken zijn verbeterd
  - Plus oude mechanieken keren terug: time management is weer van essentieel belang.
  - PP systeem is op de schop gegaan: in plaats van foto's kan Chuck nu wapens zelf in elkaar zetten door verschillende items in elkaar te zetten. Hier ontvangt de speler PP voor en combokaarten. Een knuppel met spijkers? Kinderspel. Een roeispaan met twee kettingzagen? Veel beter.
  - Nieuwe survivors die gered moeten worden
  - Nieuwe psychopaten
  - Co-Op mode
  - Multiplayer modes
  - More madness!

  Trailers
  - Debut teaser
  - Eerste trailer
  - Tools of the trade

  Screens


  En voor de mensen die graag op Steam kopen, deze game is € 39,99 @ launch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren