1. Dead Space 2: Collector's Edition

Re: Dead Space 2: Collector's Edition

Maar goed, genoeg suggesties in het topic. Verder kun je altijd naar de diverse Dead Space 2 topics op het forum gaan.
 • Maar goed, genoeg suggesties in het topic. Verder kun je altijd naar de diverse Dead Space 2 topics op het forum gaan.
 • Maar je hebt wel het geduld om hier te posten en te vragen of er ergens een editie beschikbaar is. Daarna moet je nog naar de winkel gaan om te zien of ze hem wel hebben, zo niet dan kun je weer terug.

  Kan je hem toch beter bestellen bij Nedgame? Die leveren binnen een dag volgens mij. ;)
 • Zeer bedankt! Zal ook eens kijken bij een paar lokale filialen. Fijn om te weten dat hij inderdaad nog gewoon beschikbaar is.

  @Enricobandito Dat is ook juist het probleem, je moet wachten tot de bestelling er is. Ongeduldje dat ik ben kan ik niet echt wachten.
 • Een aantal keren in Groningen bij de Gamemania, Nedgame en MM gespot!
 • gamemania ,mediamarkt alphen aan den rijn .Wat is er mis met online aankopen dan? Je hoeft niet eens de deur uit.
 • Ik bied hier alvast mijn excuses aan als ik nu mijn berichten op de verkeerde plekken zet, maar kon even niet iets anders vinden.

  Ik ben nog op zoek naar een winkel die de Dead Space 2: Collector's Edition nog ongebruikt verkoopt. Nedgame.nl verkoopt het wel online, alleen haal ik mijn spellen liever in de winkel. Zou zweren dat ik er bij Gamemania wel een paar heb zien staan, alleen de website geeft aan dat ze niet meer beschikbaar zijn. Hierbij vraag ik het dus aan jullie: hebben jullie dit juweeltje nog gespot?

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.