1. Deadpool

Re: Deadpool

Shit's gonna be awesome!It better fucking be!
 • Shit's gonna be awesome!  It better fucking be!
 • Hopelijk breken ze hier ook de vierde muur.
 • Better not be PG-13.
 • High Moon Studios werkt aan een game rond stripheld Deadpool. De game wordt door Activision op de markt gebracht en zou in 2013 in de winkel moeten verschijnen. Nolan North spreekt de stem van de hoofdpersoon in.

  Activision gebruikt de San Diego Comic-Con, een beurs voor liefhebbers van stipboeken, om de game Deadpool aan te kondigen. De game is gebaseerd op de gelijknamige stripheld, die ook bekendstaat als de 'merc with a mouth'. De game wordt gemaakt door Activisions eigen High Moon Studios, vooral bekend van de Transfomers-games, die de studio in 2010 en 2011 afleverde. Een derde game rond de transformerende robots verschijnt later dit jaar.

  Over de Deadpool-game zijn weinig details bekend. Zo maakte Actvision niet duidelijk op welke platforms de game zal verschijnen. De uitgever liet alleen los Nolan North te hebben aangetrokken om de vele teksten van de stripheld in te spreken. North is vooral bekend als de stem van Nathan Drake uit de Uncharted-games en de stem van Desmond Miles uit de Assassin's Creed-serie.

  High Moon Studios heeft het druk. Eerder deze maand kondigde Activision aan dat de studio ook een game rond Hit Monkey in productie heeft. Ook de game rond de aap, die bekendstaat als de 'world's greatest assassin', moet in 2013 op de markt komen.
  De trailer op youtube
  Dacht dat er al een topic van was, maar vond het niet meer?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren