1. Deus Ex: Human Revolution

Re: Deus Ex: Human Revolution

<edit>
Sorry dubbelpost
 • <edit>
  Sorry dubbelpost
 • Ben nu ook voor de 2de keer bezig, op hard en voor de resterende achievements idd. Vraag me alleen af hoe het zit met dat alarm gedoe, dat is toch enkel als je radar rood wordt? En ik betwijfel of ik die 100 ko's haal. De eerste keer had ik pas tegen het einde 50 takedowns. Ik doe te weinig enemies uitschakelen :P Ach ja, dan nog maar voor een 3de keer op easy.
 • Zojuist de game voor de tweede keer uitgespeeld, tevens alle achievements gehaald :) Grote kans dat ik deze in de toekomst nog eens uit de kast haal, ontzettend toffe game.
 • Laatst gekregen voor m'n verjaardag, moet het nog spelen, KAN NIET WACHTEN….
 • YEEH
  Trooper 50G Complete Deus Ex
  Legend 100G Complete the game on the hardest setting without ever changing the Difficulty
  The Pacifist 100G Complete Deus Ex without anyone dying by your hand. _O_

  PFF wat een game… maar ik denk dat ik effe het verhaal op me in laat werken en dat ik in februari weer verder ga maar dan met een lethal play… OMG mischien wel topper van het jaar voor mij. Echt wat een game. Echt ik schaam me dat ik hem nu pas heb opgepikt. Maar beter laat dan nooit.

  Ik raad iedereen het aan om zoiezo een Non-lethal play te doen. Want wat een spanning. Wat een gekloot soms, Kon me controller wel door het raam heen gooien maar .. Man o Man aan het einde voelt het SOOO GOOD
 • Jammer dat ze er eigenlijk geen statastics screen hebben ingedaan. Waar je kan zien hoeveel mensen je (niet) hebt gedood, hoeveel alarmen je hebt af laten gaan etc.
 • Boeiend, dan speel je hem gewoon nog een keer!
 • Ik heb de game nu 2 dagen en kan hem al niet meer wegleggen… Wat een game echt heerlijk. En ik maak me alleen zorgen over mijn niemand kill archievement. Want ik heb gehoord over een bug :( Waardoor je als je een Non lethal weapon gebruikt je toch iemand kan vermoorden.
 • Als je op die vorige savegame doorgaat wel. Ik wens je btw veel succes met de non-lethal playthrough want voor een eerste keer is die zeer pittig.

  Heb gister ook weer een stukje gespeeld.  Daar moet je echt heel veel sneaken en dat kan soms heel pittig zijn. Ben nu diep in het bedrijf waar het laatste gedeelte afgesloten is. Iedere keer wanneer ik erom heen probeer te lopen word ik direct neergeknald. Erg lastig stukje!
 • Ik heb net per ongeluk iemand door de muur heen dood geslagen -_-'.. ik heb mijn vorige save geladen en het nu anders gedaan. Kan ik nu de archievement nog halen ?
 • TML laatst ook uitgespeeld. Toch wel toffe DLC, moest er gewoon weer inkomen. Game blijft goed en de OST is epic. De main theme zorgt nog altijd voor kippenvel.
 • Heb echt het gevoel dat deze game door de menigte genegeerd wordt. En dat terwijl hij zo verdomde goed is! Spijtig..
 • Enige waar je op moet letten is dat je bij de Boss battles wel goed bepakt bent met skills en wapens. Want dat is het enige minpuntje van deze game. De Bosses in deze game moet je killen. Dit telt dan als enige niet mee voor een non-lethal playthrough. Doordat je de rest van de game non-lethal speelt, zullen de boss battles in het begin vrij lastig zijn. Gelukkig is er altijd een bepaalde truc om ze uit te schakelen. Laat dit minpunt echter je niet tegenhouden om dit spel te kopen. Het is echt een topper! :D

  Dit herinnert mij eraan om deze game eens uit te spelen. Iets wat ik vandaag maar ga doen.
 • Je hoeft geen lethal wapens in je inventory te hebben. Je kunt ook heel het spel een dart gun en een tranq gun bij je dragen, dit zijn non-lethal wapens. Als je dat doet dan is het bijna onmogelijk om iemand te killen, wel opletten dat je niet iemand doodt d.m.v. je melee aanval <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Tranq was toen ik het speelde nog bugged en kon wel iemand doden, daarnaast kan je altijd iemand laten vallen oid.
 • Je hoeft geen lethal wapens in je inventory te hebben. Je kunt ook heel het spel een dart gun en een tranq gun bij je dragen, dit zijn non-lethal wapens. Als je dat doet dan is het bijna onmogelijk om iemand te killen, wel opletten dat je niet iemand doodt d.m.v. je melee aanval :P
 • Nee, je moet een alarm horen. Dus als je te lang voor een camera staat of dat je gezien wordt door NPC, ze hostile gaan en ze het alarm af laten gaan. Dat telt pas als een alarm.

  Je moet het alarm dus horen dan telt het pas als een alarm.
 • De eerste Deus Ex is een van mijn favo games ooit, dus ik word hier wel weer enthousiast van :)

  Er is toch nog iets anders naast TES: Skyrim.
 • Ik sta op het punt om Deus Ex te bestellen. Omdat ik van mensen heb gehoord dat je de volledige game uit kan spelen zonder ook maar 1 iemand te vermoorden. Is dit moeilijk. Want WAT ALS ik nou iemand net iets te hard sla.. of hem per ongeluk dood schiet. Of is hier rekening mee gehouden. En is het leuk om te doen… Of is het niet aan te raden om dit op je eerste playtrough te doen ?
  KAn je best op de eerste playthrough doen maar is niet de makkelijkste manier om de game uit te spelen. Per ongeluk iemand dood schieten telt wel als een kill (natuurlijk :)).

  Ook heb ik gehoord dat er bepaalde &quot;quest&quot; districten zijn bijv China. mensen hebben het erover dat het moeilijk is om je bestemming te vinden omdat er veel verschillende verdiepingen in zitten.
  Dat valt echt héél erg mee
  En dan het hacken. Ik ben hier nooit echt fan van. Wat als ik hier heel slecht in blijk te zijn. Is de game dan niet uit te spelen. Ik wil deze game heel graag gaan bestellen en het lijkt me echt een super vette game maar ik wil effe wat extra informatie.
  Kan best zonder en is heel erg simpel als je het wel doet.

  Koop het spel nu meteen, voor 15 euro een super aankoop.
 • Zonder Spoilers Aub

  Goedenacht iedereen

  Ik sta op het punt om Deus Ex te bestellen. Omdat ik van mensen heb gehoord dat je de volledige game uit kan spelen zonder ook maar 1 iemand te vermoorden. Is dit moeilijk. Want WAT ALS ik nou iemand net iets te hard sla.. of hem per ongeluk dood schiet. Of is hier rekening mee gehouden. En is het leuk om te doen… Of is het niet aan te raden om dit op je eerste playtrough te doen ?

  Ook heb ik gehoord dat er bepaalde "quest" districten zijn bijv China. mensen hebben het erover dat het moeilijk is om je bestemming te vinden omdat er veel verschillende verdiepingen in zitten.

  En dan het hacken. Ik ben hier nooit echt fan van. Wat als ik hier heel slecht in blijk te zijn. Is de game dan niet uit te spelen. Ik wil deze game heel graag gaan bestellen en het lijkt me echt een super vette game maar ik wil effe wat extra informatie.
 • Voor mensen die twijfelen gewoon kopen zo duur is hij nu niet meer en het is het echt waard voor mij een van de beste games van 2011!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren