1. Devil may cry 3

Re: Devil may cry 3

dat gruis als je een monster kapot sloeg in die filmpjes zag er echt niet uit. voor de rest vind ik Dante ook niet zo cool als in 1.. maar wel vette actie, voor mij reden genoeg om deze game te halen.
 • dat gruis als je een monster kapot sloeg in die filmpjes zag er echt niet uit. voor de rest vind ik Dante ook niet zo cool als in 1.. maar wel vette actie, voor mij reden genoeg om deze game te halen.
 • yeah, die dante is echt untouchable
 • EGM heeft een 8 gegeven in hun nieuwste issue. Da's erg mooi.
 • dat is toch juist uitdagend! eindelijk gamen op niveau
 • Ik heb dat wijf gewoon gebashed met mijn cerebus. Is zeker niet te makkelijk, maar wel te doen. Ik vind beowolf een beetje traag wapen om eerlijk te zijn. Ik weet niet of hij echt goed is. Verder heb ik ook heel veel levels gerepleyed om wat extra stuff te krijgen. En was eerst bezig met gunslinger om vervolgens achter te komen dat swordmaster toch veel interessanter is -_-, dus loop daarmee nogal achter. Quicksilver heb je bijna niks aan zo sloom woorden die vijanden niet en je ziet geen drol ^_^. Verder heb ik alleen mijn arni & nogwat wapen helemaal geupgrade. En die gitaar vind ik persoonlijk helemaal niks. Ver ben ik nu zelf in missie 14 of 15 of al 16 weet niet zo precies ^_^'.
 • nee, maar ik kan je ook moeilijk geloven als je zegt dat hij moeilijker is :P
 • Ja, al die eindbazen vallen wel mee, behalve vanaf Dante Must Die.
  Maar dan is het nog een kwestie van veel potions kopen.
 • Ga deel 1 nou maar eens eerst uitspelen. Die is namelijk ook heel cool.

  allang gedaan :)
 • Het was gewoon de review versie die Capcom heeft uitgegeven aan bladen..
 • die 2 kerels waren best wel cool om tegen te vechten vond ik. Niet de moeilijkste boss, maar ook niet de makkelijkste..
 • Ik vond die 2 kerels juist heel moeilijk. Vergil, centipede, doppelganger.. allemaal makkelijk maar die 2 kon ik niet zo gauw hebben.

  Wat je kan doen is de heletijd revolver level 2 doen met Cerberus en dan steeds van target switchen zodat ze beide heel weinig hp overhebben.
 • Die twee kerels waren echt simpel als de tering.
  Snap niet hoe je daar met schade weg kunt komen.
 • Check it out: http://www.ntsc-uk.com/feature.php?fea=TechniqueDMC3. <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Dat niet kunnen cancellen van animaties is wel mateloos irritant eigenlijk.

  Bij ninja gaiden heb je de smaak zo te pakken en bij DMC3 duurt dat veel langer…
  Die twee kerels zijn nog best kut eigenlijk ^_^'
  (als je geen health bij hebt)
 • Lijkt me een vet spel dat Devil May Cry.

  Maar eerst effe God of War halen.
 • Check it out: http://www.ntsc-uk.com/feature.php?fea=TechniqueDMC3. :D
 • ah thx, precies wat ik wou hored :D, nu nog ff een toys r us in ede laten bouwen :P
 • Eerlijk gezegd vind ik DMC3 een stuk makkelijker dan deel 1 en dan heb ik de USA DMC3 die nog een tandje hoger is dan de PAL versie kwa moeilijkheidsgraad. Het komt vooral door de verbeterde controls en camera tov DMC1 denk ik, t speelt allemaal veel lekkerder.

  Ik zou hem gewoon halen als ik het goed heb is ie nu ook vrij goedkoop (volgens mij zag ik hem voor 39 bij toys r us?).
 • FF een vraagje in een oud topic, ik zit erover te denken om DMC3 aan te schaffen, maar eerst ff een vraagje over moeilijkheid, ik heb DMC 1 en die heb ik met eenige moeite uitgespeeld op normal, op hard heb ik er toch echt wel veel problemen mee, is 3 te vergelijken met 1 op normal of nog moeilijker?
  ow en nog iets, verkoopt iemand zijn versie missch? ik weet dat dit niet het topic ervoor is, maar gewoon ff tussedoor :)
 • Ik heb hem ondertussen ook uitgespeeld maar nog niet teruggegeven aan die maat van me. Want ik moet namelijk nog Thanatos halen. Laatste piece schijnt in Stage 10 te liggen. Maar die is ongelooflijk moeilijk geworden nu Side B open is.

  (Side B betekent nieuwe (sterkere) monsters)
 • Even iets heel anders maar ik wil echt niemand meer horen zeuren over de moeilijkheidsgraad van Devil May Cry 3. Ik heb Chaos Legion van een vriend van me geleend, ben flink aan het spelen. Wat is die game FRUSTREREND!!!!

  Echt niet normaal meer gewoon, zo moeilijk. Ben net bij een boss minstens 20 keer doodgegaan. (Stage 8, voor degenen die de game hebben). Nog meer mensen die deze game hebben gekocht of hebben gespeeld?

  Ik heb Chaos legion uitgespeeld. Ik vond het een leuke game, maar het verhaal was veel te standaard en de gameplay werd toch wel vrij saai. Die verschillende legions was echter wel een goed idee. Vooral dat bommetje schoppen was humor. Dat gebruikte ik de hele game door. Het spel draaide voornamelijk om het sterker maken van je legions. Als je dat goed deed was het spel prima te doen. Het is alleen jammer dat de eindbazen zo vaak hergebruikt werden. De eindbaas was trouwens best gaaf en moeilijk, maar dat was gewoon old-school zijn routine uit je hoofd leren.
  Ik vond Ninja Gaiden trouwens wel moeilijker. DMC3 heb ik nu ook en die vind ik wel meevallen. Onder moeilijk versta ik simpelweg dat je dezelfde levels vaker overnieuw moet spelen om beter te worden. Die energie willen veel gamers tegenwoordig niet meer in een game steken en dat is jammer. De voldoening is namelijk veel groter.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren