1. Devil Survivor 2

Re: Devil Survivor 2

Daarnaast is bijvoorbeeld de PSP nog live and kicking in Japan en hier totaal niet. Dus waarom zou ditzelfde verhaal niet ook voor de PS3 kunnen gelden wanneer de PS4 uit is?
 • Daarnaast is bijvoorbeeld de PSP nog live and kicking in Japan en hier totaal niet. Dus waarom zou ditzelfde verhaal niet ook voor de PS3 kunnen gelden wanneer de PS4 uit is?
 • Wii zou makkelijk kunnen. Atlus is goed represented op de Wii. Veel wordt niet gelokaliseerd maar wel dingen als Baroque. Hoewel ik denk dat Persona 5 gewoon op de PS3 uitkomt, die is tenslotte al behoorlijk lang in ontwikkeling. En dus dat die gewoon nog deze gen uitkomt. Persona 4 kwam uit toen de PS3 er al lang en breed was.
 • Mja ze zijn nu gewoon bezig met persona 4 arena en met de PS Vita versie van persona 4. Jammer imo, dat ze dat nu maar aan het uitmelken zijn. Maar goed denk dat ie nog wel op de ps3 komt, omdat zei juist graag laat releasen op een console zodat het wat betreft ontwikkelingskosten wat goedkoper is. Denk ik.
 • Ik vraag me af of de PS3 nog lang genoeg bestaat voor Persona 5. En op de Wii lijkt me onwaarschijnlijk, daar komen nooit Atlus games voor uit.

  En voor een niche RPG-serie heeft de game geloof ik niet bijster slecht verkocht. Hij verkocht ook beter dan het eerste deel.
 • Geen idee, weet niet hoe goed deze games verkopen. Ik weet alleen dat ATLUS nu bezig is met Shin Megami Tensei IV op de 3DS. Dus die komt waarschijnlijk eerst.

  Zelf wacht ik nog het meest op een Persona 5 voor de ps3 of als het moet Wii (maar liever ps3).
 • Inderdaad. Gelukkig heeft ie altijd drie beurten nodig om zijn beam te kunnen doen.

  Ik heb uiteindelijk een drain phys demon aan AO gegeven via SDTP (zodat de baas zijn extra turns verloor) and heb daarna gewacht tot de baas zijn beam deed, waarna ik hem gewoon ge-zergrushed heb met Io en Daichi (full physical reflect team, haw haw haw).

  En na vier maanden heb ik het spel dus eindelijk uitgespeeld :P. Wel een van de beste games van het jaar tot nu toe imo.

  Vraag me af of er nog een nieuw deel in deze serie komt.
 • Haha echt verschrikkelijk kut niet waar? Sowieso kan je niet te lang voor hem staan. Want die beam maakt je ook echt stuk. En dan idd die twee armen ofzo van hem die ervoor zorgen dat hij tachtig keer aan de beurt is en je van ziekelijke range maar mag onderspammen met attacks. Teh RAGE!
 • Gah, wat is de laatste baas toch een klootzak! De eerste twee fasen zijn niet moeilijk; hell, de tweede fase versla ik in drie seconden nadat ie begint.

  Maar dan begint de derde fase. Hij mag als eerste aanvallen, wijst naar AO en schreeuwt "FUCK YOU!" waarna hij negen keer mag aanvallen en hem de pan in hakt. Wtf man. Vuile valsspeler.

  Ugh, ga maar net zo lang goochelen met de RNG tot ie het een keer overleeft.
 • Heb ik ook gedaan en het is me wel gelukt. Met name de eindbaas vond ik moeilijk, maar goed dat is vooral in stage 3 en dan maakt het niet uit welke route je kiest. Alles daarvoor vond ik wel te doen. Alleen als je shiva wilt hebben zul je even wat moeite moeten doen.

  Namelijk holy dance en evil flow of chaos wave (zodat hij jou nooit kan raken als jij hem aanvalt) en hoge magic stats hebben en anders boosts.
 • En de zesde baas verslagen. Moeilijker dan de vijfde, maar niet zo moeilijk als de vierde. Het helpt dat er maar weinig spawns zijn die makkelijk neergehaald kunnen worden; ik vond het eerste level met de baas eigenlijk moeilijker. Het was wel een pain in the ass dat hij steeds sterker en uitgespreider werd, aangezien ik mijn party niet goed had verdeeld. Goed dat ik STDP (ofzo) kon doen, heeft me toch wel gered.

  Nu de route kiezen…eerste keuze is AO, maar dat is ook gelijk de moeilijkste…hmm.
 • Ik had er nog wel moeite mee eigenlijk. Kwam vooral omdat ik mijn party had verdeeld though. Had ik de eerste keer niet moeten doen. De tweede keer haalde ik hem ook wel, maar ik bleef hem eigenlijk toch wel lastig vinden. Niet echt vanwege hemzelf, maar dus wel vanwege de poison blobs en monsters die blijven respawnen.
 • Baas van dag vijf verslagen. Freaking mietje vergeleken met de vorige. Hij heeft maar weinig monsters die hem bewaken, zijn adds zijn infrequent, je kunt zijn gevaarlijkste skill uitschakelen en hij gaat zo neer want hij heeft geen resistance tegen physical. Die stomme blobs die hij schiet waren irritanter dan hem.

  Maar goed, geen wonder ook. Ik had dik sterke demons, vooral de uniques die skills hebben die je meerdere beurten geven zijn verwoestend.
 • Ze hadden het als een double-pack uit moeten brengen/
 • Dat is een beetje mosterd na de maaltijd…

  Al is het wel goed als ze hier een trend van maken, gezien de 3DS niet regiovrij is.
 • Lol dubbelpost :P
 • Voor de non-importeurs: Devil Survivor 2 komt naar Europa, samen met Overclocked voor de 3DS.
 • Ook hier maar even: de game komt naar Europa, samen met Overclocked! :7
 • Vond baas 2 eigenlijk wel meevallen. Vooral niet in zijn beam staan enzo. Baas 4 was idd echt zwaar kut. Helaas adden volgens mij alle bazen vanaf nu monsters. Soms kun je dat stoppen, maar lang niet altijd.
 • Kolere, die eindbaas van de 4e dag was een bastard. Ik had hem vantevoren wel uitgecheckt, dus ik kwam met een heel leger aan ijsmannetjes, maar tijdens de korte test had ik dus niet door dat ie wegrolde…fucking klootzak, ik blijf rondjes rennen! Die adds hingen me ook de keel uit, ze bleven maar komen.

  Uiteindelijk was iedereen dood behalve de MC en Io. Met Io's laatste kracht die gast nog op zijn bek geslagen en toen doodgegaan, waarna ie ging rollen en recht voor de MC terechtkwam, die inmiddels omringd was door monsters. Tjakka, daar ging ie. Fucking eindelijk.

  Zelfde verhaal als met baas twee eigenlijk, fucking adds-bazen blijven me in elke game, van MMO's tot FPS's, het bloed onder de nagels vandaan halen.

  Wel, op naar dag 5.
 • Damn, boss bij de vierde dag is lastig. Hoge resistance volgens mij.

  Ik vond het vooral lastig dat hij de hele tijd bleef wegrollen. En dat ik niet bij die monster spawning points kwam, omdat ik geen flight of phatasm demons meer had.
  Ik heb het eindelijk gered, eigenlijk vrij makkelijk. Ben gewoon voor het Osaka team gegaan en toen ging het echt een stuk makkelijker zeg. Yamato beschikt over mighty hit dus daar heb ik lekker misbruik van gemaakt samen met een één team die allemaal met ijs aanvallen waren uitgerust.

  Kun je Yamato in je team hebben? Heb ik niet goed op lopen letten blijkbaar. Die is dan nog fucking sterk volgens mij (aka hoger level). Of valt dat wel mee?

  Verder had ik hem met heel veel mazzel de eerste keer verslagen en toen ging ik gewoon zonder strategie naar binnen. Dus zonder te weten dat je flight en ice moves nodig hebt en zonder te weten dat die gast wegrolt. Boss 5 en zes worden imo wel lastiger. Zeven valt dan wel weer mee. De rest imo ook wel als je goede strategieën gebruikt. Alleen de eindbaas is echt kut.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren