1. Diablo 3

Re: Diablo 3

…Waarop Blizzard later zei "We gaan ons eerst op de PC versie storten, daarna zien we wel verder."
 • …Waarop Blizzard later zei "We gaan ons eerst op de PC versie storten, daarna zien we wel verder."
 • Ik denk dat het realistischer is om D3 op de volgende generatie consoles te verwachten, als D3 al naar consoles komt.

  Heb de je startpost gemist ofzo? Hij is bevestigd…
 • Ik denk dat het realistischer is om D3 op de volgende generatie consoles te verwachten, als D3 al naar consoles komt.

  Hmm… Qua graphics etc. loopt Diablo 3 waarschijnlijk prima op de huidige gen aangezien Blizzard altijd rekening ermee houd dat zoveel mogelijk mensen 'm kunnen spelen op een hedendaagse pc! Van mij mag ie iig wel op m'n 360 speelbaar worden aangezien ik daar het liefste op game.
 • Ik denk dat het realistischer is om D3 op de volgende generatie consoles te verwachten, als D3 al naar consoles komt.
 • Ik hoop op een Wii U release.
 • Ik hoop zo erg dat dit waar is! En dat die dan ook naar de X360 komt! Mijn PC kan D3 niet meer aan vanwege verbranden van de GFX-kaart en ik heb geen behoefte meer om een "game-PC" in elkaar te flansen… dus dit zou ideaal zijn om deze topper alsnog in huis te halen.
 • @Frolos, daar zit ik idd ook al aan te denken haha. Dan weet ik ook zeker dat ie goed zal draaien :D
 • hahaha, perfecte reden om de PC versie niet aan te schaffen en gewoon heerlijk met je luie reet op de bank op 40 inch HD te spelen #kannietwachten
 • Daiblo III een game die ik niet mag missen ookal weet ik nog niet of ik de game voor de console ga halen. Denk toch dat deze game mij meer bevalt voor de pc, maar dat zie ik dan wel weer.
 • Schitterend nieuws toch? ^^D Ik kan in ieder geval niet wachten! _O_

 • XGN:

  Diablo III komt officieel naar de consoles

  Blizzard Entertainment, de ontwikkelaar van de Diablo, Starcraft en (World of) Warcraft franchises, heeft aangekondigd dat het derde deel in de Diablo reeks ook op de consoles zal verschijnen.


  Het nieuws werd bekendgemaakt op Twitter. Daar bevestigde Micah Whiple, community manager bij Blizzard Entertainment, dat de ontwikkelaar officieel bezig is met Diablo III voor de consoles. Hij voegde er aan toe dat Josh Mosqueira de lead designer van het project is. Josh Mosqueira werkte eerder bij Relic Entertainment aan de PC-exclusieve RTS Company of Heroes.

  Al maanden duiken er geruchten op over de console versie van Diablo III, maar altijd liet Blizzard weten slechts te bekijken of er 'mogelijkheden zijn om een port van het spel naar de consoles te brengen'. Er werd dus niet officieel aan de game gewerkt zoals nu het geval is.

  Wanneer en voor welke consoles Diablo III zal verschijnen, is nog niet bekend. Wij vermoeden alvast dat de game naar de PlayStation 3 en Xbox 360 zal komen, en mogelijk ook op de Wii U zal verschijnen. Een release in 2012 lijkt ons het meest logische, want Blizzard gaf eerder al aan dat PC-versie van Diablo III, die begin dit jaar nog moet verschijnen, ook speelbaar is met een Xbox 360 controller.

  +

  Eurogamer:

  Diablo 3 console release confirmed

  Blizzard community manager spills the beans.


  PC and Mac role-player Diablo 3 will be released on consoles, Blizzard has confirmed.

  Blizzard community manager Micah Whiple broke the news via his Twitter feed. No specific platforms were mentioned for the console version, or a release date.

  When asked if he could confirm or deny rumours the anticipated hack and slash was on the way for consoles, Whiple responded with the affirmative:

  "Yup. Josh Mosqueira is lead designer for the Diablo console project."

  Mosqueira previously worked as design director on Company of Heroes at Relic.

  Diablo 3 is due "early 2012" for PC and Mac.

  A console version has long been rumoured and various job postings for console-based development roles at Blizzard have previously cropped up.

  "People don't believe us when we say we're going to make a console game - flat out," Diablo 3 director Jay Wilson said last November, talking of Blizzard's commitment to a console version. "We haven't officially announced a product. We say that because we like our product announcements to be a big deal. We haven't been as secretive about this one because our biggest barrier is actually getting a console team."

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren